Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Khm..všeč mi je ženska

Khm..všeč mi je ženska

Pozdravljen avtor. Lepo da si se oglasil. V bistvu si se odločil, da je ne medes, ker ne želiš, da je prizadeta zaradi ločitve in težav povezanih z otroci, ki bi bili prizadeti. To ji želiš prihranit, saj jo imaš rad. Glede na tvoje razmišljanje si zelo plemenit človek, upam pa, da ona v sebi ne trpi se bolj kot ti. A veš, ko se zenska naveze na moškega na način, da mu pokaže svojo krhkost in ranljivost to vodi v ljubezen.

Freddyju je bila najbolj všeč njegova najboljša prijateljica, tudi spala sta skupaj, ona se je poročila z drugim, imela z njim otroke, on je ostal gej, imel stalnega partnerja. Ko je umiral, sta mu oba stala ob strani. Njuno prijateljstvo je bilo doživljenjsko. Mislim, da je njej v oporoki zapustil del premoženja. Očitno se tudi to dogaja.

Kaj pa zate pomeni surrealno miselno ujemanje oz na kakšen način to dozivljas? Da sta si tako podobna v razmišljanju in karakterju? Misliš, da tudi ona zazna to miselno ujemanje? Razmišljam, ampak ne vem, če sem  imela z moškim kdaj tak občutek.

Še moj zapis za avtorja. Po prebrani tvoji zgodbi želim deliti s tabo mojo zelo podobno situacijo v službi. V bistvu se razlikuje le v delu glede starosti otrok tvoje punce. Namreč imam sodelavca za katerega vem, da je v istospolni zvezi. Poznava se že vrsto let. Že nekaj časa pa imam občutek, da nekako prikrito “flirtava” oz. imam občutek, da sem mu všeč in mi je zelo naklonjen. To menim zato, ker se me večkrat dotakne, kot da je naključno. Ker je to pogosto, vem, da ni naključno. Ga tudi opazujem v stiku z drugimi ženskami in do drugih ni takšen. Prav tako to zaznam v njegovih globokih pogledih v oči in skozi pogovore, saj si zapomni veliko stvari, ki sem mu jih kdaj povedala. Je tudi zelo skrben do mene. Ker je karakterno res čudovita oseba, se dobro razumeva in imava zelo podoben način razmišljanja, prav tako mu zelo zaupam, sem se zaljubila vanj. Ampak vse to je povzročilo vihar v meni. Rada bi mu to povedala, ampak mu ne morem. Prvič, ker je v istospolni zvezi in bi mi bilo res neprijetno. Sama sem tudi v zvezi, ki sicer ne funkcionira najboljše. O najinih zvezah se sicer ne pogovarjava, jaz ga ne sprašujem, tudi on mene ne. Želela sem ti povedati, da je meni to postalo sila neprijetno. Sicer se zelo rada družim z njim, ampak ne morem prenehati misliti nanj, pa sem sicer zelo razumna ženska. Kakšen dan sem z mislimi kot v paralelnem svetu z njim in se sploh ne streznim.  V zadnjem času, ko ga opazujem imam občutek, da mi bo počilo srce. O tem kako to vpliva na moj partnerski odnos, ki je že itak tik pred razpadom, ne bom pisala. Ker se nikakor ne znam več odljubiti, sem začela z iskanjem druge službe, saj se enostavno morem umaknit. V razmislek sem ti napisala ženski vidik zelo podobne situacije, saj bi si sama zelo želela, da bi se z njim lahko pogovorila kaj je to med nama, četudi nato ne bi bilo iz tega nič. Neizražena čustva in nedorečeni odnosi so lahko zelo obremenjujoči.

Odgovor na objavo uporabnika
V podobni situaciji, 28.06.2024 ob 16:59

Še moj zapis za avtorja. Po prebrani tvoji zgodbi želim deliti s tabo mojo zelo podobno situacijo v službi. V bistvu se razlikuje le v delu glede starosti otrok tvoje punce. Namreč imam sodelavca za katerega vem, da je v istospolni zvezi. Poznava se že vrsto let. Že nekaj časa pa imam občutek, da nekako prikrito “flirtava” oz. imam občutek, da sem mu všeč in mi je zelo naklonjen. To menim zato, ker se me večkrat dotakne, kot da je naključno. Ker je to pogosto, vem, da ni naključno. Ga tudi opazujem v stiku z drugimi ženskami in do drugih ni takšen. Prav tako to zaznam v njegovih globokih pogledih v oči in skozi pogovore, saj si zapomni veliko stvari, ki sem mu jih kdaj povedala. Je tudi zelo skrben do mene. Ker je karakterno res čudovita oseba, se dobro razumeva in imava zelo podoben način razmišljanja, prav tako mu zelo zaupam, sem se zaljubila vanj. Ampak vse to je povzročilo vihar v meni. Rada bi mu to povedala, ampak mu ne morem. Prvič, ker je v istospolni zvezi in bi mi bilo res neprijetno. Sama sem tudi v zvezi, ki sicer ne funkcionira najboljše. O najinih zvezah se sicer ne pogovarjava, jaz ga ne sprašujem, tudi on mene ne. Želela sem ti povedati, da je meni to postalo sila neprijetno. Sicer se zelo rada družim z njim, ampak ne morem prenehati misliti nanj, pa sem sicer zelo razumna ženska. Kakšen dan sem z mislimi kot v paralelnem svetu z njim in se sploh ne streznim.  V zadnjem času, ko ga opazujem imam občutek, da mi bo počilo srce. O tem kako to vpliva na moj partnerski odnos, ki je že itak tik pred razpadom, ne bom pisala. Ker se nikakor ne znam več odljubiti, sem začela z iskanjem druge službe, saj se enostavno morem umaknit. V razmislek sem ti napisala ženski vidik zelo podobne situacije, saj bi si sama zelo želela, da bi se z njim lahko pogovorila kaj je to med nama, četudi nato ne bi bilo iz tega nič. Neizražena čustva in nedorečeni odnosi so lahko zelo obremenjujoči.

“Rada bi mu to povedala, ampak mu ne morem.  

…saj bi si sama zelo želela, da bi se z njim lahko pogovorila kaj je to med nama, četudi nato ne bi bilo iz tega nič.”

Zakaj, kaj naj on s to informacijo? Kaj naj bi rekel ali naredil na to?

Odkod sploh ta potreba po filmskih izpovedih ljubezni, če vemo, da se to ne obnese. Ne obnese se tudi v klasični literaturi, ki je slika in prilika realnega življenja, sej enkrat sem že pisal o tem, Goethejevo Trpljenje mladega Wertherja, Puškinov Jevgenij Onjegin in Nevarna razmerja od de Laclosja, v vseh treh delih pride do velike izpovedi ljubezni, bam, totalen dizaster za vse vpletene, najbolj pa za tega, ki se je izpovedal.

To ni naravna pot, naravna pot je, da se flirt eskalira do točke, ko je jasno, kok je ura, ne z besedami, ampak z dejanji.

Ta negotovost, ko si 99%, nisi pa 100%, da druga stran čuti enako, je del plesa zapeljevanja, del bildanja seksualne napetosti, ki nastane med dvema, da se iskre krešejo, ljubi me/ne ljubi me…, s tako izpovedjo pa ta napetost uplahne, ni več seksualne tenzije in vznemirljivosti, za povrhu pa padeš v očeh svoje simpatije, če se tako izpoveš, izgubiš osebno moč. Poleg tega, da ni nujno, da je taka izpoved iskrena, ali pa, da ji druga stran verjame, tudi če je.

Seksualna napetost se mora sprostiti z objemom in poljubom in vsem, kar sledi, ne z besedičenjem. Sej mogoče se ponavljam, ampak ene stvari niso za v besede, ker so magične, če jih daš v besede, ratajo banalne, in dejanje itak pove več kot tisoč besed.

To ne pomeni, da ne smeš povedat, kaj čutiš, ali da moraš skrivat čustva, nikakor ne, pomeni samo, da je timing pomemben, kdaj in kako to poveš.

Tko da, če nočete bit skupi z njim, zamenite službo, če hočete, pa eskalirajte flirt, sej sami pravite, da mu vidite v očeh, da je do ušes v vas, on pa pri vas vidi enako, ni mu treba risat stvari.

Tole se bere, kot da je avtor  ženska v zvezi z moškim. In nesojena pa je tudi ženska. Krneki tole. Nič ne bo! Niti ogovorila je še ni.

Ker ne more en ritopik z večkrat dnevno fantazijo odprte ritne luknje, polne smrada, sanjati o lepi ženski!

Enako.

Špella, 29.06.2024 ob 09:03

Enako.

No citiralo, za @v podobni situaciji Čez čas bo vse pozabljeno, je pa škoda da ne moreš zaživeti z nekom s katerim se toliko začutiš.

Hvala za tvojo zgodbo.

Upam, da ti bo razplet povzrocil cim manj nelagodja.❤️

Zmeden958, 29.06.2024 ob 15:37

Hvala za tvojo zgodbo.

Upam, da ti bo razplet povzrocil cim manj nelagodja.❤️

Odgovor zgoraj je za objavo “V podobni situaciji”

Mesalina10, 19.06.2024 ob 10:42

Kaj pa zate pomeni surrealno miselno ujemanje oz na kakšen način to dozivljas? Da sta si tako podobna v razmišljanju in karakterju? Misliš, da tudi ona zazna to miselno ujemanje? Razmišljam, ampak ne vem, če sem  imela z moškim kdaj tak občutek.

Zivjo Mesalina10,

Ko komunicirava in da se sporazumeva, je vcasih dovolj res malo besed. Kot da imava podoben tok misli, nacin razmisljanja in zato dokaj enostavno vstopiva v miselni tok drug drugega.

Vcasih to ujemanje oz usklajenost misli prav preseneti😊

To sem imel v mislih 😊

Avtor je ženska v zvezi z moškim, 28.06.2024 ob 20:54

Tole se bere, kot da je avtor  ženska v zvezi z moškim. In nesojena pa je tudi ženska. Krneki tole. Nič ne bo! Niti ogovorila je še ni.

Ker ne more en ritopik z večkrat dnevno fantazijo odprte ritne luknje, polne smrada, sanjati o lepi ženski!

V bistvu sem imel dilemo ali te ignorirat ali ne. Pa te ne bom. Tudi zate pride sreca.

Zelim ti ljubezni polno zivljenje.❤️❤️

Top odgovor, dragi Zmeden!😎😉

Dragi Zmeden

Kako bi se pa ti odzval, ce bi ti tvoja punca takole kot “V podobni situaciji” zaupala svoja custva?

razocarana1978, 29.06.2024 ob 18:24

Dragi Zmeden

Kako bi se pa ti odzval, ce bi ti tvoja punca takole kot “V podobni situaciji” zaupala svoja custva?

Ce bi mi povedala za svoja custva, bi ji tudi jaz povedal o svojih. Vem, da bi bila ona pri tem nemirna. Skusal bi ji cimprej dati vedeti, da vem, kaj zeli povedati. Da ji prihranim nemir.

Veckrat v glavi preigravam ta scenarij.

Kaj bi sedilo, ne vem. Verjetno bi se o vsem pogovorila…kaj narediti, kako dalje…ce bi bil takrat seveda sposoben razmisljati. Sicer pa bi jo mocno objel in jo poljubil.

V eni od moznosti potem (p)ostane tudi moja ❤️

Zmeden958, 29.06.2024 ob 22:32

Ce bi mi povedala za svoja custva, bi ji tudi jaz povedal o svojih. Vem, da bi bila ona pri tem nemirna. Skusal bi ji cimprej dati vedeti, da vem, kaj zeli povedati. Da ji prihranim nemir.

Veckrat v glavi preigravam ta scenarij.

Kaj bi sedilo, ne vem. Verjetno bi se o vsem pogovorila…kaj narediti, kako dalje…ce bi bil takrat seveda sposoben razmisljati. Sicer pa bi jo mocno objel in jo poljubil.

V eni od moznosti potem (p)ostane tudi moja ❤️

“Ce bi mi povedala za svoja custva, bi ji tudi jaz povedal o svojih.”

Mogoče, ampak možno je pa tudi, da bi želja tisti trenutek upadla, ker ne moremo si želeti nečesa, kar že imamo.

Pa še en element, moški smo sprogramirani za lov, všeč nam je, da ona mal kao beži in se izmika, mi jo pa lovimo dokler je končno ne ujamemo in se preda, če nam ženska izpove čustva, nas oropa za ta element lova.

S kolikšnim procentom bi ocenil možnost, da se v bodoče zgodi takšen razplet?

Taksen razplet se bo zgodil samo ce bo Avtor prvi poskusal custva svoji punci izkazat.

Zakaj dragi Zmeden ne poskusis ti naredit prvi korak? Ne cakaj da bo ona, ker si ne upa. Saj ves zakaj? In ne bo naredila nic, da ne bo ta vajin odnos unicila, ker si ji prevec  pomemben❤️, kot ti je ze veckrat povedala. Ne vem, ce si jo slisal? A med vrsticami ti je potrdila njeno naklonjenost in izkazala njena custva, ki jih cuti do tebe. 🥰

Hej avtor. Kako je pri tebi? Si uspel zatreti svoja čustva in jo pozabiti? Ali se je morebiti začela nova ljubezenska zgodba?

Ne vem, kaj naj povem. In koliko. 😊

Najin odnos se spreminja. Se mi zdi. Zelo mocno sem preprican, da tudi ona goji custva do mene. Precej sva se zblizala v smislu zaupanja. Ni nobenega spogledovanja, ne z moje, niti z njene strani, ampak je med nama nekaj prijetnega in posebnega, da kar tezko opisem. Topel obcutek domacnosti in sprejetosti, ko sem z njo. In zadnje mesece opazam, da bi lahko bilo tudi na njeni strani enako. Ker je postala malo drugacna. Bolj moja. 🤗 Zaupa mi, bolj se preda v najinem odnosu, bolj je sproscena. In s tem mi seveda še bolj meša glavo in topi srce. Nisem in še vedno je ne nameravam povabiti kam privat (vem, da bo kdo to omenil).

Vcasih razmisljam, kako bi se odzvala, ce bi jo nepricakovano poljubil. Upam si trditi, da bi bilo prijetno za oba. Nimam dolgo tega obcutka, morda zadnja 2 meseca. Veliko sanjarim o njej, o tem, kako bi se razvijala najina spolnost. Nikoli nisem bil s punco. Velikokrat dokoncam medtem, ko mislim nanjo: na njene ustnice, pogled, vrat, prsi, nezne dlani… Tudi v sluzbi. Ah, kaj bi pisal 🙂 Vcasih me nenacrtovan najin dotik ali pa samo precejsnja blizina, spravi cisto na rob. Ena taksna situacija je bila, ko sem imel priloznost in jo lahko res dalj casa opazoval, nato pa je sledil bezen dotik in njen pogled v rahli zadregi. Kot bi mi po telesu stekla elektrika in me napolnila. V hipu. No tako mocno jo cutim. o.o

Morda se mucim. Morda res. Ampak na tej tocki niti ne zelim nehati. Ce bo minilo samo od sebe, bo, sicer pa tudi prav.

Zmeden958, 01.11.2024 ob 16:32

Ne vem, kaj naj povem. In koliko. 😊

Najin odnos se spreminja. Se mi zdi. Zelo mocno sem preprican, da tudi ona goji custva do mene. Precej sva se zblizala v smislu zaupanja. Ni nobenega spogledovanja, ne z moje, niti z njene strani, ampak je med nama nekaj prijetnega in posebnega, da kar tezko opisem. Topel obcutek domacnosti in sprejetosti, ko sem z njo. In zadnje mesece opazam, da bi lahko bilo tudi na njeni strani enako. Ker je postala malo drugacna. Bolj moja. 🤗 Zaupa mi, bolj se preda v najinem odnosu, bolj je sproscena. In s tem mi seveda še bolj meša glavo in topi srce. Nisem in še vedno je ne nameravam povabiti kam privat (vem, da bo kdo to omenil).

Vcasih razmisljam, kako bi se odzvala, ce bi jo nepricakovano poljubil. Upam si trditi, da bi bilo prijetno za oba. Nimam dolgo tega obcutka, morda zadnja 2 meseca. Veliko sanjarim o njej, o tem, kako bi se razvijala najina spolnost. Nikoli nisem bil s punco. Velikokrat dokoncam medtem, ko mislim nanjo: na njene ustnice, pogled, vrat, prsi, nezne dlani… Tudi v sluzbi. Ah, kaj bi pisal 🙂 Vcasih me nenacrtovan najin dotik ali pa samo precejsnja blizina, spravi cisto na rob. Ena taksna situacija je bila, ko sem imel priloznost in jo lahko res dalj casa opazoval, nato pa je sledil bezen dotik in njen pogled v rahli zadregi. Kot bi mi po telesu stekla elektrika in me napolnila. V hipu. No tako mocno jo cutim. o.o

Morda se mucim. Morda res. Ampak na tej tocki niti ne zelim nehati. Ce bo minilo samo od sebe, bo, sicer pa tudi prav.

Težko bo tole minilo. Ker je tista ta prava. Meni se z nekom dogaja enako. Kar me je zelo presenetilo je, da si ne izpovesta čustev. Tudi midva si jih ne. Pa mu vidim v očeh, zadnjič sem v enem njegovem prav posebnem pogledu videla vse.Kljub temu da se vsakič zgubiva v pogledu, kar nese naju skupaj, totalni magnetizem. Okoliščine žal niso naklonjene, tako kot pri vama ne. Prepričana sem, da ce bi bila pot prosta, bi bila že skupaj.

Draga Evelin710,

Tocno tako ❤️❤️ Okoliscine, ki ne dopuscajo.

Globoko se me dotakne, ko razmisljam, kako lazje bi bilo moje zivjenje, ce bi se mi to zgodilo 20 let nazaj. 😪

Hvala, da si delila svojo izkusnjo.

Avtor lepo, da si se javil. Očitno je ta tvoja res prava in se vajin odnos poglablja. Najbrž si se nekako navadil vsakodnevno soocat s tvojimi čustvi in te ne bremenijo več. Upam pa, da sedaj ona ni v čustveni stiski, glede na to, da si napisal, da je bolj predana vajinemu odnosu. Ženske se običajno čustveno veliko bolj predamo v odnosih in potem osebo res noro noro pogrešamo. Ne bit začuden, če ti bo enega dne nepričakovano vse povedala oz. celo kaj očitala. Če ti služba dopušča druženje z njo, tudi na samem, vabila privat niso potrebna. Tako se lahko na nevsiljiv način spoznavata, družita in zblizata. Upam sicer, da vajin delovni proces preveč ne trpi in vaju sef ne začne preganjat😀. V službi je drugače vse preveč enih seks afer, ki se hitro končajo. Vidva pa gradita trdne temelje na zaupanju. Najbrž bosta slej ko prej končala v objemu in takrat le realiziraj misel o poljubu. Zanimivo je tvoje pisanje o tem kako močno čutiš njeno bližino in njen bežen dotik. Zgleda sta vidva res duši dvojčici, ki sta se srecali. Ne vem, če si kdaj kaj bral o tem? Mogoče prebereš, obstaja nekaj člankov na to temo. Sama sicer to težko verjamem, da obstaja, ker pač nimam izkušnje.

Prepusti se odnosu, ne zaviraj ga s svojimi dejanji in zadržanostjo, očitno ti je namenjen.

Sem bila v zvezi z biseksualcem. Pri spolnosti ga moje prsi niso vzburjale, niti ga niso interesirali dotiki, ljubkovanje, nežnosti,… Želel je le čisti mehanski seks. Res mi je zanimivo, da te kot geja tako mocno vzburja žensko telo, njene prsi…. Kaj se je to spremenilo v tvojih hormonih, glavi…? Imaš kakšno razlago za to… Kaj bi jaz dala, da bi se mojemu takrat kaj spremenilo…. Tebi pa želim čim boljši razplet te zgodbe, seveda, da se tvoje fantazije enkrat realizirajo in jo dejansko začutiš ob sebi.

Radovedna856, 03.11.2024 ob 17:48

Sem bila v zvezi z biseksualcem. Pri spolnosti ga moje prsi niso vzburjale, niti ga niso interesirali dotiki, ljubkovanje, nežnosti,… Želel je le čisti mehanski seks. Res mi je zanimivo, da te kot geja tako mocno vzburja žensko telo, njene prsi…. Kaj se je to spremenilo v tvojih hormonih, glavi…? Imaš kakšno razlago za to… Kaj bi jaz dala, da bi se mojemu takrat kaj spremenilo…. Tebi pa želim čim boljši razplet te zgodbe, seveda, da se tvoje fantazije enkrat realizirajo in jo dejansko začutiš ob sebi.

Vprašanje, če je bil to res “biseksualec”, če se ni napalil na ženske prsi in nežnosti, v bistvu vprašanje, če “biseksualci” dejansko sploh obstajajo in niso to čist obični homoti, ki se še niso čisto sprijaznili s svojo motnjo seksualnega targetiranja.

Baje če homoseksualce vprašaš oni še najmanj verjamejo v “biseksualce” in so zelo sumničavi do njih.

Drugače je pa po moje greh samo gledat eno, do katere imaš tako intenzivna čustva, ki ti jih za povrhu še vrača, če se tako umirjeno in izpolnjeno počutiš ob njej, kot bi prišel po dolgem času domov, ti vesolje nekaj sporoča, ni prav nič narest in samo pasivno čakat, če bo mogoče minil. Pa še ful boleče je ne bit z žensko, ko te vse vleče k njej.

Ne naletiš velikrat v lajfu na žensko, s katero se tako globoko pokonektata, da je seksualna privlačnost samo posledica energetske kompatibilnosti in povezanosti, narava vama sporoča, da vajini geni ful pašejo eni na druge, ne zdi se prav se temu upirat. Biti gej je mogoče moderno, ampak v končni inštanci je neplodno, brezciljno in prazno, če imaš možnost se losat tega in si ustvarit družino, ti je na smrtni postelji po moje žal, če tega ne storiš.

New Report

Close