Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Khm..všeč mi je ženska

Khm..všeč mi je ženska

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 8409, 28.06.2024 ob 19:07

V podobni situaciji, 28.06.2024 ob 16:59

Še moj zapis za avtorja. Po prebrani tvoji zgodbi želim deliti s tabo mojo zelo podobno situacijo v službi. V bistvu se razlikuje le v delu glede starosti otrok tvoje punce. Namreč imam sodelavca za katerega vem, da je v istospolni zvezi. Poznava se že vrsto let. Že nekaj časa pa imam občutek, da nekako prikrito “flirtava” oz. imam občutek, da sem mu všeč in mi je zelo naklonjen. To menim zato, ker se me večkrat dotakne, kot da je naključno. Ker je to pogosto, vem, da ni naključno. Ga tudi opazujem v stiku z drugimi ženskami in do drugih ni takšen. Prav tako to zaznam v njegovih globokih pogledih v oči in skozi pogovore, saj si zapomni veliko stvari, ki sem mu jih kdaj povedala. Je tudi zelo skrben do mene. Ker je karakterno res čudovita oseba, se dobro razumeva in imava zelo podoben način razmišljanja, prav tako mu zelo zaupam, sem se zaljubila vanj. Ampak vse to je povzročilo vihar v meni. Rada bi mu to povedala, ampak mu ne morem. Prvič, ker je v istospolni zvezi in bi mi bilo res neprijetno. Sama sem tudi v zvezi, ki sicer ne funkcionira najboljše. O najinih zvezah se sicer ne pogovarjava, jaz ga ne sprašujem, tudi on mene ne. Želela sem ti povedati, da je meni to postalo sila neprijetno. Sicer se zelo rada družim z njim, ampak ne morem prenehati misliti nanj, pa sem sicer zelo razumna ženska. Kakšen dan sem z mislimi kot v paralelnem svetu z njim in se sploh ne streznim.  V zadnjem času, ko ga opazujem imam občutek, da mi bo počilo srce. O tem kako to vpliva na moj partnerski odnos, ki je že itak tik pred razpadom, ne bom pisala. Ker se nikakor ne znam več odljubiti, sem začela z iskanjem druge službe, saj se enostavno morem umaknit. V razmislek sem ti napisala ženski vidik zelo podobne situacije, saj bi si sama zelo želela, da bi se z njim lahko pogovorila kaj je to med nama, četudi nato ne bi bilo iz tega nič. Neizražena čustva in nedorečeni odnosi so lahko zelo obremenjujoči.

“Rada bi mu to povedala, ampak mu ne morem.  

…saj bi si sama zelo želela, da bi se z njim lahko pogovorila kaj je to med nama, četudi nato ne bi bilo iz tega nič.”

Zakaj, kaj naj on s to informacijo? Kaj naj bi rekel ali naredil na to?

Odkod sploh ta potreba po filmskih izpovedih ljubezni, če vemo, da se to ne obnese. Ne obnese se tudi v klasični literaturi, ki je slika in prilika realnega življenja, sej enkrat sem že pisal o tem, Goethejevo Trpljenje mladega Wertherja, Puškinov Jevgenij Onjegin in Nevarna razmerja od de Laclosja, v vseh treh delih pride do velike izpovedi ljubezni, bam, totalen dizaster za vse vpletene, najbolj pa za tega, ki se je izpovedal.

To ni naravna pot, naravna pot je, da se flirt eskalira do točke, ko je jasno, kok je ura, ne z besedami, ampak z dejanji.

Ta negotovost, ko si 99%, nisi pa 100%, da druga stran čuti enako, je del plesa zapeljevanja, del bildanja seksualne napetosti, ki nastane med dvema, da se iskre krešejo, ljubi me/ne ljubi me…, s tako izpovedjo pa ta napetost uplahne, ni več seksualne tenzije in vznemirljivosti, za povrhu pa padeš v očeh svoje simpatije, če se tako izpoveš, izgubiš osebno moč. Poleg tega, da ni nujno, da je taka izpoved iskrena, ali pa, da ji druga stran verjame, tudi če je.

Seksualna napetost se mora sprostiti z objemom in poljubom in vsem, kar sledi, ne z besedičenjem. Sej mogoče se ponavljam, ampak ene stvari niso za v besede, ker so magične, če jih daš v besede, ratajo banalne, in dejanje itak pove več kot tisoč besed.

To ne pomeni, da ne smeš povedat, kaj čutiš, ali da moraš skrivat čustva, nikakor ne, pomeni samo, da je timing pomemben, kdaj in kako to poveš.

Tko da, če nočete bit skupi z njim, zamenite službo, če hočete, pa eskalirajte flirt, sej sami pravite, da mu vidite v očeh, da je do ušes v vas, on pa pri vas vidi enako, ni mu treba risat stvari.

Saj morda se mora ravno to zgoditi. Neka izpoved, ki bodisi privede do tega, da želja po drugem postane še večja, ker so čustva obojestransko enaka, ali pa usahne, ker se napetost sprosti in ker drugi ne vrača čustev. Po eni strani občudujem avtorja, da tako dolgo zdrži v takem odnosu, ga hkrati razumem, ker bi verjetno tudi sama nekje vztrajala dolgo, ampak bi želela resnico, kakršna koli že je. S tem živeti zagotovo ne more biti enostavno, večna nevednost, kaj je na drugi strani in kaj se bo še zgodilo.

Jaz mislim, da je tukaj največji strah pred bolečino, nekje tudi pred tem, da bo tega odnosa konec, če ona ne čuti enako. In hkrati nekje ogromen strah, da bo čustva vračala, ker se situacija potem zaplete. Torej je trenutna situacija najbolj safe place, kar pa po mojem mnenju na dolgi rok nikakor ne bo šlo. Avtor, še vedno ti želim le vse najboljše, te z veseljem spremljam in upam, da svoje odločitve sprejmeš tako, da boš na koncu ti srečen, tako ali drugače. Vidim, da nekje prestopaš svoje meje glede želje po njej, kar definitivno kaže na to, da se nekaj spreminja, kot sam tudi opažaš.

Radovedna856, 03.11.2024 ob 17:48

Sem bila v zvezi z biseksualcem. Pri spolnosti ga moje prsi niso vzburjale, niti ga niso interesirali dotiki, ljubkovanje, nežnosti,… Želel je le čisti mehanski seks. Res mi je zanimivo, da te kot geja tako mocno vzburja žensko telo, njene prsi…. Kaj se je to spremenilo v tvojih hormonih, glavi…? Imaš kakšno razlago za to… Kaj bi jaz dala, da bi se mojemu takrat kaj spremenilo…. Tebi pa želim čim boljši razplet te zgodbe, seveda, da se tvoje fantazije enkrat realizirajo in jo dejansko začutiš ob sebi.

Radovedna856,

Hvala za tvojo zgodbo. Si bila ti njegova prva zenska? Je imel za tabo še kaksno? Povej prosim kaj vec, kolikor pac cutis, da lahko. Zelo ti bom hvalezen.

Meni so tile obcutki vzburjenosti ob njej popolnoma novi. Ob nobeni zenski do sedaj nisem cutil tega. In zaenkrat je edina, ob kateri to cutim.

Ne vem, kaj se je spremenilo v moji glavi, ne vem. Vem, da je ta spolna privlacnost prisla kot nadgradnja. Dolgo sem bil samo zelo rad v njeni druzbi, potem pa ta privlacnost kot strela z jasnega. In hkrati me še vedno privlaci moj partner.

Morda je glede seksa odvisno od karakterja cloveka. Nekomu so vsec dotiki in neznost, drugemu pa ne. Vsekakor pa bi si ti zasluzila dotike in neznost, ce je to tebi vsec.

Jaz pri moskem opazim ramena in prsi. Morda zato sanjarim o njenih. Ugibam.

Lepo bodi in oglasi se še prosim

8409, 03.11.2024 ob 20:38

Vprašanje, če je bil to res “biseksualec”, če se ni napalil na ženske prsi in nežnosti, v bistvu vprašanje, če “biseksualci” dejansko sploh obstajajo in niso to čist obični homoti, ki se še niso čisto sprijaznili s svojo motnjo seksualnega targetiranja.

Baje če homoseksualce vprašaš oni še najmanj verjamejo v “biseksualce” in so zelo sumničavi do njih.

Drugače je pa po moje greh samo gledat eno, do katere imaš tako intenzivna čustva, ki ti jih za povrhu še vrača, če se tako umirjeno in izpolnjeno počutiš ob njej, kot bi prišel po dolgem času domov, ti vesolje nekaj sporoča, ni prav nič narest in samo pasivno čakat, če bo mogoče minil. Pa še ful boleče je ne bit z žensko, ko te vse vleče k njej.

Ne naletiš velikrat v lajfu na žensko, s katero se tako globoko pokonektata, da je seksualna privlačnost samo posledica energetske kompatibilnosti in povezanosti, narava vama sporoča, da vajini geni ful pašejo eni na druge, ne zdi se prav se temu upirat. Biti gej je mogoče moderno, ampak v končni inštanci je neplodno, brezciljno in prazno, če imaš možnost se losat tega in si ustvarit družino, ti je na smrtni postelji po moje žal, če tega ne storiš.

Dragi 8409,

ja se strinjam. Tudi jaz sem vedno z rezervo poslusal zgodbe o biseksualcih. Osebno ne poznam nikogar. Poznam geje, ki so bili prej v zvezi s puncami, torej v fazi, ko so se še iskali oziroma kot si rekel, si še niso upali priznati svoje usmerjenosti. Se strinjam. In zdi se mi skrajno nenavadno, da se mi po vseh teh letih, ko sem se ze zdavnaj “sprijaznil”, da sem gej, zdaj pojavi ta privlacnost do zenske. Nisem eden izmed tistih, ki mahajo naokrog in s ponosom vsakemu razlagajo o svoji spolni usmeritvi. Zame to ni modna muha. Saj cutim iz besed, da nisi nagovarjal k temu, pa vseeno. Samo, da se razumemo. 😊

Mede me tudi to, da sem zadovoljen s svojim partnerjem in da ne vidim razloga, da bi iskal nekaj vec drugje.

Hvala za tvoj pogled.

Dragi avtor. Fant o katerem sem pisala je bil pred mano v zvezi z moškimi in ženskami. Ni pa šlo za dolgotrajne zveze. Tudi najina zveza je trajala pol leta. Poznam zgodbo bivšega sošolca, ki je po srednji šoli bil v zvezi z moškimi, nato po 15 letih si je ustvaril družino z žensko, ki je bila njegova prijateljica. Nekak sem upala, da bi to bila lahko moja zgodba. Krivila sem samo sebe, da najina spolnost ni dobra in se spraševala kaj bi se lahko storila. Sedaj vem, da pac ni bil resnično zagret zame in se nisva čustveno povezala. Slišala sem, da je v zvezi z drugo žensko. Dober je komentar 8409, da se je tvoja spolna privlačnost razvila iz dobre energetske kompatibilnosti. Najbrž bo res tako. Razumem pa tvojo bojazen in zacudenje, da bi te ta privlačnost do žensk minila, ker se z žensko nimaš izkušenj. Pa te resnično nikoli ni nobena niti mal privlačila, si imel kdaj kaksne prijateljice s katerimi si imel več stika oz. preživel več časa, da bi se lahko razvilo kaj več? Kaj pa sedaj, je ona edina ženska s katero se družiš?

Oglasi se še kaj.

Razocarana, hvala za tvojo zgodbo. Zal mi je, da se je tako razpletlo. Kaj pa ta tvoj sosolec? So njemu bile zenske privlacne ze v casu, ko je bil s tipom?

To je prva zenska, ki me privlci oz cutim do nje, kar cutim. V casu, ko se spoznaval svojo spolno usmeritev in se trudil sprejeti, vem, da sem si ogledoval zenske z namenom, da se pa morda v meni kaj premakne. In se ni. Je pa res, da se z nobeno nisem tako ujel oziroma mi noben  karakter ni bil vsec.  Drugace imam par zenskih kolegic, sicer nobene zelo blizu. In dnevno sem med zenskami…v bistvu vec kot s tipi.

Te obcutke do nje sem nekako sprejel. Ko so se pojavili, so me prestrasili, v smislu,  da je to zacetek necesa novega. Nekako zbal sem se, da me bodo pa naenkrat privlacile zenske. Zbal sem se za moj odnos in zvezo s partnerjem. Imam cudovitega partnerja in lepo nama je v zvezi. Kaj bo zdaj pomenilo to za naju? Me bo kar naenkrat minila privlacnost do njega? Kot je kar naenkrat prisla privlacnost do te punce? Me bodo zdaj poleg tipov privlacile tudi zenske? No, taksne stvari sem se spraseval. Pa se v teh letih ni zgodilo nic takega. Ocitno sem nasel eno samo punco, ki uspe v meni zanetiti ogenj. Ce bi jo nasel 20 let nazaj, bi bil danes verjetno oce. Ta misel me mogoce edino preganja.

Zelo jo spostujem in jo imam resnicno rad. Na drobne nevpadljive nacine ji to pokazem. In vem, da cuti. Naj bo to dovolj. Ce se bo kdaj zivljenje obrnilo, moje ali njeno, bom razmislil ponovno. ❤️

Radovedna, zelim ti vse lepo  🤗.

Zmeden958, 08.11.2024 ob 19:28

Razocarana, hvala za tvojo zgodbo. Zal mi je, da se je tako razpletlo. Kaj pa ta tvoj sosolec? So njemu bile zenske privlacne ze v casu, ko je bil s tipom?

To je prva zenska, ki me privlci oz cutim do nje, kar cutim. V casu, ko se spoznaval svojo spolno usmeritev in se trudil sprejeti, vem, da sem si ogledoval zenske z namenom, da se pa morda v meni kaj premakne. In se ni. Je pa res, da se z nobeno nisem tako ujel oziroma mi noben  karakter ni bil vsec.  Drugace imam par zenskih kolegic, sicer nobene zelo blizu. In dnevno sem med zenskami…v bistvu vec kot s tipi.

Te obcutke do nje sem nekako sprejel. Ko so se pojavili, so me prestrasili, v smislu,  da je to zacetek necesa novega. Nekako zbal sem se, da me bodo pa naenkrat privlacile zenske. Zbal sem se za moj odnos in zvezo s partnerjem. Imam cudovitega partnerja in lepo nama je v zvezi. Kaj bo zdaj pomenilo to za naju? Me bo kar naenkrat minila privlacnost do njega? Kot je kar naenkrat prisla privlacnost do te punce? Me bodo zdaj poleg tipov privlacile tudi zenske? No, taksne stvari sem se spraseval. Pa se v teh letih ni zgodilo nic takega. Ocitno sem nasel eno samo punco, ki uspe v meni zanetiti ogenj. Ce bi jo nasel 20 let nazaj, bi bil danes verjetno oce. Ta misel me mogoce edino preganja.

Zelo jo spostujem in jo imam resnicno rad. Na drobne nevpadljive nacine ji to pokazem. In vem, da cuti. Naj bo to dovolj. Ce se bo kdaj zivljenje obrnilo, moje ali njeno, bom razmislil ponovno. ❤️

Radovedna, zelim ti vse lepo  🤗.

Zveni pasivno in fatalistično čakati, da se “življenje obrne” in po možnosti pošlje o tem uradni dopis. A do zdaj se še ni dovolj obrnilo, celo seksualnost vam je reorientiralo, postavilo novo identiteto in ponudilo priložnost.

Kaj pa bi naredili, če bi spoznali, da si ona želi biti z vami?

8409, 08.11.2024 ob 21:31

Zveni pasivno in fatalistično čakati, da se “življenje obrne” in po možnosti pošlje o tem uradni dopis. A do zdaj se še ni dovolj obrnilo, celo seksualnost vam je reorientiralo, postavilo novo identiteto in ponudilo priložnost.

Kaj pa bi naredili, če bi spoznali, da si ona želi biti z vami?

Ne vem, kaj bi naredil.

Vem, kako zveni 😔

Zmeden958, 08.11.2024 ob 23:10

Ne vem, kaj bi naredil.

Vem, kako zveni 😔

Ko gledaš za nazaj stvari, velik večkrat ti je žal, da nečesa nisi naredil, kot za tisto, kar si, in ničesar ne obžaluješ tako kot zamujene priložnosti.

Zgodba sošolca je takšna, da ga ženske sprva sploh niso privlačile. Sedanja partnerka je bila leta njegova prijateljica in sta se skozi prijateljstvo tudi čustveno povezala. Zato sem tudi postavila vprašanje kakšni so bili tvoji pretekli stiki z ženskami. Radovedna sem glede tvojega odgovora, da ti ni bila nobena karakterno všeč. Lahko mogoče malo opišeš katere so tiste karakterne lastnosti, ki te pri ženskah odbijajo? Mogoče pa se tudi sama malo zamislim🤔. Omenjaš predvsem vsecnost po karakterju, kaj pa vizualnost, na kak način opaziš, če se ti zdi zenska lepa oz. če sploh opaziš?  Hvala ti za odgovor, mi dosti pomenijo. Lahko da rešim kakšne svoje dileme.

Po prebiranju tvojih zapisov sem se spomnila na en stari angleški citat “If you love two people at the same time, you better choose the second, because if you truly love the first one, you wouldn’t have fallen for the second”. V mojem primeru se je izkazalo kot dobra odločitev. Drugače pa menim glede na tvoje zapise, da ti je bilo v fazi soočanja z istospolno usmeritvijo zelo težko se s tem soočit, tudi zaradi obsojanja okolice, najbrž tudi staršev, in te na partnerja, ki te je takrat ko si predvidevam bil v stiski in osamljen sprejel in s tabo vzpostavil odnos, veže predvsem hvaležnost do njega, ne pa več ljubezen. Hvaležnost je sicer zelo pomembna vrlina, v tvoji situaciji pa zgleda ne bo več dovolj za nadaljevanje odnosa. Po tolikem času zaljubljenosti v drugo osebo to enostavno moraš dati iz sebe, že zaradi tvojega zdravja in duševnega miru, ki ga sicer nikoli ne boš našel. V tvojih zapisih nisem zasledila nobenega res pravega razloga zakaj se ji ne približaš, razen, da te je strah pred nečem novim.

New Report

Close