Khm..všeč mi je ženska
ahh, 30.10.2022 ob 04:43
Zmeden958, 28.10.2022 ob 08:11
ahh, 28.10.2022 ob 07:46
Zmeden958, 28.10.2022 ob 02:55
ahh, 21.10.2022 ob 16:15
To zanima tudi mene in verjetno ostale ki to spremljajo. Jo zelis v svojem zivljenju ali jo zelis odmisliti?
Zelim jo v mojem zivljenju, a ne bi rad cutil te privlacnosti. Rad bi, da bi bilo, kot je bilo prej. V njeni druzbi je lepo. Prijetno je bilo ze preden sem cutil privlacnost.
Tezko jo kar odmislim, ker…pac ne gre. Nekako upam, da me mine. Ravno to je bil moj namen pisanja: dobiti kaksno potrditev, da tako kot je prislo, bo tudi odslo.
Verjamem, da ni po pricakovanjih…veliko bolj vsecno bi vam verjetno bilo, ce bi do sedaj ze stopil v akcijo. 😊 Nisem taksen. Zal…ali pa na sreco – odvisno od koga 😉
Je že dobro. Privlačnost, če mine? Težko je vedet, ker je ne videvaš tako pogosto, se z njo ne družiš izven tistega občasnega stika in zatorej ne moreš vedet, ali bi ti postala všeč kot oseba, prijateljuca ali kaj več.
Je že ok, da si previden in počasen, je sam škoda, da ne vzpostaviš dodatnega stika, recimo fb, kak pohod, kaka pijača.
Opisal si jo kot prijazno, nežno, milo žensko, ki ima svojo stanco, držo in je hkrati razumevajoča in empatična. Takih ljudi dandanes žal ni dosti in ko dobiš priložnost, je škoda je izpustit – zaradi privlačnosti.
Osebno menim da preveč kompluciraš in razmišljaš. Če je res taka kot si jo opisal, ne bo hitela, ne bo silila in če se bo kdaj kaj zgodilo med vama, bo tak človek jasno povedal kaj in kako. Tak človek kot naj bi ona bila. V to si lahko prepričan.
Potem, ko čliveka spoznaš, lahko da privlačnost res mine kervse navadiš. Je del tvojega vsakdana za rečt.
Hvala.
Narobe sva se razumela – pogosto imam stik z njo. In stiku se ne morem izogniti. Ne morem izbirati.
Veš zakaj se mi zdi neumno, da do nje ne pristopiš?
Ne veš kaj ti ta oseba lahko doprinese. Ena ti je že napisala – spoznal si jo z razlogom. Ti pa ko en noj tičiš glavo v pesek in ne narediš koraka do nje. Kje piše, da gre za ljubezensko ali seksualno razmerje? A nisi še nikoli srečal ljudi, ki so te pritegnili, jih spoznal in se učil ali rasel z njimi? Se družiš z enimi in istimi ljudmi?
Pravim ti, da kompliciraš. Ne samo da je ne poznaš, ne veš niti zakaj si jo spoznal. Mislim bolj ko berem, tudi odgovore, bolj se mi zdiš nezrel. Če mine? Tega nihče ne ve, niti ti, ker se je treba pogovarjat in spoznavat. To ni varanje.
Srečno pri tvojem notolcevanju. Upam, da boš nekoč spoznal, da spoznat ljudi, tudi take, ki nas privlačijo, ni varanje, je življenje.
Nisem pisal podrobnosti. Ampak morda je kljucno vendarle to, da jo jaz že dokaj dobro poznam. In ona mene tudi do neke mere. Ze dalj dalj casa. In veckrat sem napisal, da je cudovita zenska s cudovitim karakterjem in to vem iz najinih interakcij. Zadnje case, ko je prisotna privlacnost, pa jo tudi se bolj pogosto opazujem. Pac pozoren sem bolj na njo.
Tako da naslednja stopnja najinega druzenja bi bilo lahko dejansko prijateljsko povabilo na kavo. Ne bi se rabila “spoznavat”, ker se ze.
Kaj je varanje in kaj ni? Vem, da imamo ljudje na to precej razlicne poglede. Kadar med pogovorom strmim v njene ustnice in si zelim, da bi jo poljubil ter ob tem cutim metuljcke v trebuhu, vem da gre za spolno privlacnost. Tisto drugo privlacnost, ki jo omenjas, sem cutil ze prej – to da me je vleklo v njeno druzbo. Da sem se ob njej pocutil dobro.
Tako da…zdaj gre za spolno privlacnost. V pravem pomenu besede. Vzburja me in to zelo. Njene ustnice, prsi, roke, oci, boki… Tudi zdaj v tem trenutku, ko mislim nanjo. Moje misli so nore 😊 Prva zenska bi bila, prva je, ki se je v mislih dotikam. Ne znam opisati, kaksno zmesnjavo to ustvarja v moji glavi. Seveda je hkrati tudi lepo. Kako ne bi bilo lepo biti zaljubljen. Samo tu naletim na svoja merila. Eee…to je problem. Moje zavore. Ki so in bodo (verjetno) ostale. In ko med spolnim odnosom mislim nanjo…to je zame oblika varanja. Slab obcutek imam kasneje zaradi tega. Kot receno, glede tega smo si razlicni.
Zmeden958, 30.10.2022 ob 22:31
Nisem pisal podrobnosti. Ampak morda je kljucno vendarle to, da jo jaz že dokaj dobro poznam. In ona mene tudi do neke mere. Ze dalj dalj casa. In veckrat sem napisal, da je cudovita zenska s cudovitim karakterjem in to vem iz najinih interakcij. Zadnje case, ko je prisotna privlacnost, pa jo tudi se bolj pogosto opazujem. Pac pozoren sem bolj na njo.
Tako da naslednja stopnja najinega druzenja bi bilo lahko dejansko prijateljsko povabilo na kavo. Ne bi se rabila “spoznavat”, ker se ze.
Kaj je varanje in kaj ni? Vem, da imamo ljudje na to precej razlicne poglede. Kadar med pogovorom strmim v njene ustnice in si zelim, da bi jo poljubil ter ob tem cutim metuljcke v trebuhu, vem da gre za spolno privlacnost. Tisto drugo privlacnost, ki jo omenjas, sem cutil ze prej – to da me je vleklo v njeno druzbo. Da sem se ob njej pocutil dobro.
Tako da…zdaj gre za spolno privlacnost. V pravem pomenu besede. Vzburja me in to zelo. Njene ustnice, prsi, roke, oci, boki… Tudi zdaj v tem trenutku, ko mislim nanjo. Moje misli so nore 😊 Prva zenska bi bila, prva je, ki se je v mislih dotikam. Ne znam opisati, kaksno zmesnjavo to ustvarja v moji glavi. Seveda je hkrati tudi lepo. Kako ne bi bilo lepo biti zaljubljen. Samo tu naletim na svoja merila. Eee…to je problem. Moje zavore. Ki so in bodo (verjetno) ostale. In ko med spolnim odnosom mislim nanjo…to je zame oblika varanja. Slab obcutek imam kasneje zaradi tega. Kot receno, glede tega smo si razlicni.
dragi moj, zagotavljam ti, da je ne poznaš. To, da nekoga videvaš, pa naj bo to 1x na dan, večkrat ali 3x na teden, ne pomeni, da jo poznaš. Veš, kaj je za zajtrk, ali ima alergije, jo kaj boli ali muči, ima kakšne težave, kakšna postane ko je pred menstruacijo, kakšna je ko je sitna, utrujena, kakšen način razmišljanja ima, ko ji kaj ni prav, kako reagira, ko so otroci poredni in ne ubogajo, kaj kuha, kako kuha, kakšen odnos ima z družino, primarno ipd ipd ipd ipd. Človeka, v vsem, kar je, spoznaš z leti in leti druženja, pogovarjanja, predvsem pa trenutki sreče in nesreče, uspehov in neuspehov – skratka, skupnimi trenutki. To, da jo ti videvaš in se z njo pogovarjaš, kaj 5 min? 10? včasih niti to ne? To ne pomeni, da jo poznaš.
Drugo pomembno dejstvo – videvata se na njenem delovnem mestu. Je delovno mesto. Ni zasebno okolje.
Tretje, kot sem ti napisala, to, da greš z njo na pijačo, sprehod, gledališče ipd. ni varanje. Je spoznavanje človeka in druženje s človekom.
Vse ostalo, kar opisuješ, pa je tvoja fantazija – KER JE NE POZNAŠ. Je ne poznaš. veš kako deluje zakon privlačnosti ne? Bolj ko se nečesa izogibaš, bolj ti hodi pod nos, bolj te privlači in večkrat se boš v to stvar spotikal. Ko jo boš spoznal, boš razočaran od A do Ž.
Vse ostalo ne bom komentirala.
Samo za obcutek:
– kaj je za zajtrk – vem, kaj ima najraje, ne vem pa, kaj ima vsak dan
– ali ima alergije -vem,
-jo kaj boli ali muči – vem, a verjetno ne za cisto vse
– ima kakšne težave – za par stvari vem
– kakšna postane ko je pred menstruacijo – vem
– kakšna je ko je sitna -tudi ze izkusil
– utrujena -vem
– kakšen način razmišljanja ima, ko ji kaj ni prav – vem
kako reagira, ko so otroci poredni in ne ubogajo – vem le kar pove, nisem je se videl v taki situaciji
– kaj kuha – vem, kaj rada kuha, za vsak dan ne vem
-kako kuha – tega pa ne vem
– kakšen odnos ima z družino, primarno – vem
😁
Zmeden958, 31.10.2022 ob 19:50
Samo za obcutek:
– kaj je za zajtrk – vem, kaj ima najraje, ne vem pa, kaj ima vsak dan
– ali ima alergije -vem,
-jo kaj boli ali muči – vem, a verjetno ne za cisto vse
– ima kakšne težave – za par stvari vem
– kakšna postane ko je pred menstruacijo – vem
– kakšna je ko je sitna -tudi ze izkusil
– utrujena -vem
– kakšen način razmišljanja ima, ko ji kaj ni prav – vem
kako reagira, ko so otroci poredni in ne ubogajo – vem le kar pove, nisem je se videl v taki situaciji
– kaj kuha – vem, kaj rada kuha, za vsak dan ne vem
-kako kuha – tega pa ne vem
– kakšen odnos ima z družino, primarno – vem
😁
No, ce ves, jo povabi na kavo in ne razmisljaj o drugih stvareh. Ce bo privlacnost minila, pa ne ve nihce
Lepo je brat tvoje opise, Zmeden. Marsikatera med nami si zeli, da bi nekdo o njej tako govoril.
Na tihem si tudi zelimo, da ji pokazes, kaj cutis. Ceprav razumem – sodis med tiste druge fante-pridne. Tako da je pricakovano, da ne reagiras takoj.
Svetujem ti, da ce ta privlacnost, ki jo tko lepo opisujes, ne bo minila, vseeno poves o tem fantu. Morda ti on pomaga preko tega. Predstavljam si namrec, da si nasel nekoga sebi podobnega in skozi tvoje pisanje si upam trditi, da bi ti znal znal pomagati svojemu fantu, ce bi bila situacija obrnjena. Sklepam, seveda.
Ampak pocakaj, morda se samo od sebe poleze.
Ze dalje spremljam temo in sem ves cas imela obcutek, da punco kar dobro poznas. Sklepam, da sta sodelavca (morda celo delata v isti pisarni) ali pa sta cimra v vecjem stanovanju. (soseda verjetno nista, glede na to da si napisal da se ne mores izogniti stikom.) V vsakem primeru jo potem resdobro poznas.
Neguj prijateljstvo. Za privlacnost pa pusti stat en cas.
no, Kr ena668 se tudi strinja, da neguj prijateljstvo, ne osredotočaj se na privlačnost. Povabi jo na sprehod, kavo/ čaj ali ko jo kje vidiš se sprehajat, jo tam ogovori, pristopi do nje, povabi na pijačo in od tam naprej.
Zakaj mislim, da boš razočaran? Ker je vedno tako, ko si delamo neke predstave o človeku in ga potem spoznamo. Gremo proč in pustimo praznino za sabo, ki jo mora človek krpat. bolj ko se na nekoga navežeš, več je praznine. Ampak, kot pravim, ti že veš.
Za privlačnost bo čas čez nekaj let, če bo še prisotno, razglabljat in reševat in postavljat vprašanja. Prijateljstvo je pa nekaj, kar lahko imaš – ti in ona.
Eno tako res prestraseno bitje si. Prevec gledas kaj je prav in kaj ne. Ne predstavljam si, kolikokrat si zaradi tega razocaran nad ljudmi. Vecina ne razmislja tako. Verjetno prav skup paseta s to punco, ce je res taka kot jo opisujes. Celo zivljenje se bosta gledala in sanjala in nic naredila.
Prav bedno na nek nacin. Upam da ti ne bo prevec zal.
Razočarana576, 02.11.2022 ob 22:37
Vedi, da nekega dne bo prepozno in te ona ne bo več čakala!
Je brez veze. Je lepo napisal, da jo le opazuje in ne bo naredil ničesar. Zakaj bi? Bi jo spoznal, bi tvegal, da se res zaljubi vanjo in to preraste v ljubezen in še vedno je tveganje, da je ne bo imel. Tako bi ostal brez njega in nje ne bi dobil. Sej večina jih je takih, da hočejo vse ali nič. Tako sanjaro o ženski, ki jo sicer pozna, vendar ne dovolj, da bi videl njene negativnosti, dovolj pa, da od daleč sanjari o njej. In še varnost in domačnost doma obdrži. A ni fajn? Sedenje na 2 stolih.
Kr ena422, 03.11.2022 ob 22:27
Joj, no, nehajte ga napadat in pričakovat zmenke, pijače itd. In mu govorit, da mu bo žal. Avtor ni najstnik in se ne bo odločil glede na trenutne impulze + še nikoli ni bil z žensko. Tudi če se bo kaj razvilo iz tega, bo verjetno preteklo še kar nekaj časa.
itak da ni, če pa gre za dolge lajne ene multitične babe.
A eni ne znate brat ali ste funkcionalno nepismeni in ne veste, kaj ste prebrali?!
Že v uvodnem sporočilu je lepo napisal, da ima ta ženska partnerja, s katerim ima lep odnos ter otroke. Torej, kaj naj bi ona čakala??? Saj je vendar oddana. Pa avtor te teme je tudi v resni zvezi, tako btw.
Ne moreš verjet, kako dvolično komentirate nekateri. V kakšnih drugih temah, kjer se omenja varanje, ste napadalni. A v tej temi, kjer avtor prav pesniško opisuje tole njegovo zatreskanost, pa vas varanje sploh ne moti in ga spodbujate, da naj kar naredi korak proti tej ženski??!! A vam bi bilo tudi všeč, če bi vašega partnerja nek sodelavec/sodelavka osvajal??? Ste se zmožni postaviti v kožo nekoga drugega sploh??
Uporabnica z nickom “ahh”: a si ti tudi nepismena? Sprašuješ in pišeš same neumnosti. Naj ti napišem obnovo, mogoče bo potem šlo, da boš nehala klobasat neumnosti.
Ta avtor je oddan, ima partnerja. Ženska v katero je zagledan, je oddana, ima partnerja in otroke. Po napisanem sodeč sta sodelavca, ki se vidita vsak dan.
Boš šlo to razumet, ali boš spet pisala in spraševala neumnosti, ker ne znaš prebrat kaj vse je že napisal?
a ne znate brat, 09.11.2022 ob 10:41
Uporabnica z nickom “ahh”: a si ti tudi nepismena? Sprašuješ in pišeš same neumnosti. Naj ti napišem obnovo, mogoče bo potem šlo, da boš nehala klobasat neumnosti.
Ta avtor je oddan, ima partnerja. Ženska v katero je zagledan, je oddana, ima partnerja in otroke. Po napisanem sodeč sta sodelavca, ki se vidita vsak dan.
Boš šlo to razumet, ali boš spet pisala in spraševala neumnosti, ker ne znaš prebrat kaj vse je že napisal?
A nekateri ne poznate pojma druženje, spoznavanje, prijateljstvo?
V vsem kar sem pisala, sem ga spodbujala k prijateljstvu. A si nekateti sploh predstavljate, kako redki so taki ljudje kot je ta ženska? To, da se z nekom pogovarjas, gres z nekom na sprehod, pijaco je varanje?
Mislim butalci tisti ki ste zaprti. Zato pa so odnosi med ljudmi tok hladni. Kaj si v zvezi z nekom se ne smes vec druzit z nikomer? Je tvoj partner tvoja lastnina?
Upam da bos nekoc spoznal/a takega cloveka kot je ta zenska. Razumel/a bos o cem pisem. So nekateri ljudje ki te enostavno pritegnejo in ko jih spoznas, imas nekaj dragocenega, poleg svojega partnerja – imas prijatelja, pomocnika, oporo … Ponavljam, dandanes takih ljudi ne stecas vec na vsakem vogalu, ker so tok omejeni kot si ti.
In mimogrede ze sam avtor ni nikjer v pisanju pisal o varanju. Spraseval je, ce minejo custva, razdvojenost nikakor pa o varanju. Ti si bolje preberi poste in hudicamal odpri pamet za spoznavanja in druzenja. Kje ste ljzdje ziiveli? V pradavnini da se z nikomer novim, drugacnim ne pogovarjate?
Avtorja sm spodbujala k spoznavanju te cudovite in krasne osebe in morda se bo skozi to spoznavanje avtorju razodelo, zakaj se je vse to zgodilo in kam to vodi. Kot sem napisala, to so vprasanja za cez nekaj let, v kolikor spleteta prijateljsko vez.
In kaj jaz varam moza k se pogovarjam z drugimi? Hvala bogu da on ni tega mnenja. Pri meni je vse iskreno javno jasno in odkrito. Moj moz tocno ve kje in s kom sem. In mi presenetljivo – zaupa. Pravim to ni varanje. Varanje je prikrivanje, laganje, to da sinz nekom in.mu v friz lazes, kot to pocne avtor, da ga ljubis in ti pride zatadi njega ne pa enga xy
Pa še to gospod oz. Gospa A ne znate brat …
Človk ne rabi prigovarjanja k varanju … Že vara .. Vsakič ko s partnerjem seksa, ga poljublja, se objema … In med tem misli nanjo.LLekcije res ne rabi a ne?
To, ksr mu večina nas želi dopovedat je to, da naj ne beži ne pred njo ne pred čustvi, ker bo slabše.
Mene je tudi vleklo k enmu moškemu. In njega k meni k sva se gledala. Sva se videla, me je ogovoril, sva šla na pijač in sprehod, sva se pogovarjala, si pisala. Se spoznala. Ker sem imela slabo izkušnjo v mladosti, sem gospodu svetovala, kaj mora narediti, da pelje naprej odnos z dekletom, s katerim je. Stvar je zamrl in ni niti stikov niti pisanja. Niti zanimanja. Nič. To mu skušam dopovedat – nekoga videt za kratek čss, z njim mal poklepetat ni isto kot ga spoznat, si pisat, bit z njim. Tako jo poveličuje in privlačnost bo vse večja.
Zdaj pa gospod oz. Gospa sami presodite, ali smo bedaki ali je avtor