Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Khm..všeč mi je ženska

Khm..všeč mi je ženska

Vidim da je ta zgodba spet aktualna.

V sluzbi opazujem prav en tak par. Zdaj sem sla se enkrat vse prebrat in podrobnosti se kar ujemajo : ) No edino zanj ne vem ali je gej ali ne. Le da je oddan.  Torej….oba ta dva on in ona sta super. Prijazna, zlata cloveka. Znacajsko sta si zelo podobna. Veckrat sem pomislila kako je potem dvema takima idealno, ce prideta skupaj.ali pa tudi ne. Mogice nam je namenjeno, da si najdemo koga ki ni ravno nasa kopija. V glavnem. Meni sta oba zelo prijetna. Vsem v ekipi. Ona je tocno taksna kot jo avtor opisujes. In opazila sem, da jo on gleda drugace kot gleda ostale. Eno tako situacijo sem videla ravno ta teden. Kaksen pogled!!!! Ona je nekaj pripovedovala, on jo je opazoval. Oba sta taksna, da gledata cloveka v oci, ko se pogovatjata. In on jo gleda, jaz pa njega…tako slucajno. In potem pride v njegove oci tista iskrica. Pogled je spustil do njenih ustnic za sekundo dve in nato kot da bi se spomnil, da to ni ok ali pa se hitro spet vrnil v realnost, pogledal po ostalih. Videl je, da sem ga opazila.

Tisti pogled, kako jo je opazoval tistih par trenutkov mi ostaja v spominu. Vsaka zenska bi si zelela, da jo moski tako pogleda. Ali je ona to opazila ne vem.

Avtor ce se prepoznas, javi.

V glavnem, ta dva iz moje sluzbe ne bosta naredila nic, ker sta prevec postena. In tako kot si napisal (prevec) mislita na druge.

Opazam pa ze dolgo, da se ujameta. Tudi ko govorita o drug drugemu, govorita zelo lepo vedno.

Ni pa cisto tipicno, da bi ta iz moje sluzbe sel to pisat na tak forum. Je Mr Skrivnostnez. No morda pa ravno taksni najdejo sogovornike tukaj. Tudi jaz pisem prvic.

Torej, ce te je kdo ujel pri pogledu ta teden, sem ti na voljo za pogovor. Nekako potipaj….

Škoda je. Na koncu se bo začela umikat in jo boš izgubil. Ti ne veš kakšen je njen zakon in če z možem okoli ne hodi, verjemi, ni srečna

Je lepa? Je delo med ljudmi?

Oprosti. Se mi samo zdi vse skupaj žalostno. Če so majhni otroci, bi razumela oklevanje in distanco. Če so pa otroci večji, ne. Preden se začneta spoznavat, bi preteklo nekaj let. Je škoda.

Tud men se je zgodilo, da sem videla en tak par. Ona dela v trgovini, on pride občasno. 9bčasno se zgodi, da ga pogleda, občasno ga ignorira. Njemu se pa svetijo oči. Je res nekaj posebnega ko to vidiš in ne bosta naredila koraka naprej.

Odgovor na objavo uporabnika
Razočarana576, 18.12.2022 ob 17:04

Zmeden958, 18.12.2022 ob 16:11

Ne, mislim, da ona ne ve za moja custva. Ne vem sicer. Rekel bi, da ne. Tudi ona ni taksna, da bi se spogledovala. Vidim pa, da je rada v moji druzbi. To sem preprican. Na trenutke je takrat malo nervozna, ali pa se mi samo zdi tako, ker sem sam vedno precej vznemirjen.

So ze bile priloznosti, ko sva se dotaknila – namenoma ali pa nakljucno. Tako za voscila ali pri izrocitvi cesa. Nikoli pa prav samo z namenom dotika.

Si siguren da ne ve? 😉 Kaj pa če samo čaka, da ti narediš prvi korak? Mogoče bi pa bil čas, da jo povabiš izven šlužbenega okolja in sam preveriš.

Jah cisto siguren nisem. Ce jaz opazim, da je rada v moji druzbi, potem verjetno tudi ona opazi, da sem jaz rad v njeni.😊

Bolj me skrbijo te iskrice v oceh. Ce opazijo drugi, lahko tudi ona. Ceprav mislim, da tip iz zgodbe nisem jaz.

kkako, 19.12.2022 ob 15:18

Je lepa? Je delo med ljudmi?

Ja, lepa je, na zunaj in znotraj.

Ne, ne delava z ljudmi. In ja, v igri so otroci, relativno majhni.

Veliko ljudi bi bilo prizadetih.

Zmeden958, 19.12.2022 ob 19:12

Ja, lepa je, na zunaj in znotraj.

Ne, ne delava z ljudmi. In ja, v igri so otroci, relativno majhni.

Veliko ljudi bi bilo prizadetih.

Potem ne delaj koraka, ampak odločat za njo tudi ne moreš. Lahko pa nadaljuješ tako in jo morda naslednje leto povabiš na pijačo. Bi šlo? Boš lažje vedel, kaj ona čuti in kako postopat. Te odločitve se sprejema v dveh in nekje se začne. Običajno z osnovami

Lepo pozdravljen Zmeden958,

v določenih delih sem se prepoznala v tvojem sporočilu. Lahko ni resnična zgodba, lahko pa je, tudi zato, ker grem sama skozi podobno preizkušnjo, le določeni odtenki se razlikujejo.

Moja zgodba gre tako, da sem hetero, vsaj mislila sem, da sem. Potem pa sem spoznala njo in jo spoznavala. Tako fascinantno je, ko se z nekaterimi ljudmi ujameš, se razumeš brez veliko truda in si preprosto ustrezaš. Neverjetno, ko pričnemo nekoga občudovati, njegov ali njen značaj, pogled na svet, odnos do sebe in drugih, reakcije, od katerih se tudi sami veliko naučimo, ko nekdo resnično pokaže zanimanje za ljudi, zame, se nam približa in ko nam oseba zaradi vseh teh lastnosti postane čudovita tudi navzven, njena energija, nežnost in prikupnost, dostopnost, razposajenost v ravno pravem trenutku, skrb za druge…pa da ne zaidem ob opisovanju moje ženske:). Želim povedati, da je od te točke, do tega, da nam takšna oseba postane tudi fizično privlačna zelo majhen korak in da se, vsaj meni se je, zgodi, da niti ne vemo kdaj se je naš odnos do te osebe spremenil. Se pa je in ne vem, če bo kdaj tako, kot je bilo.

Jaz ne govorim o osebi, ki ignorira, se umika, kot so nekatere druge ženske opisovale svoje izkušnje. Moja se ne umika, je tam, včasih je le nekoliko zadržana, ali pa vidim, da ne ve povsem kako naj se odzove, ker tudi moja opazi mojo naklonjenost do nje, kar predstavlja še večjo težavo, ker vedno ostane vprašanje kaj bi, če bi in ker očitno nobena od naju nima poguma, da bi kaj rekla ali naredila v tej smeri. Ugotovila sem, da se vedno pogosteje zalotim, da ko se z njo pogovarjam pomislim, da bi jo kar tam poljubila ali pa razmišljam kako lepa je, kako je (zame) čudovita, privlačna.

Jaz imam sicer to (ne)srečo, da nimava tako pogostih stikov, nisva recimo sodelavki, da bi se dnevno videvali. Kljub temu, pa še vedno, po nekaj letih, vsakič, ko jo vidim, za trenutek obstanem, se jo nagledam, jo občudujem in uživam v prisotnosti meni drage in ljube osebe. Skozi leta sva se imeli priložnost bolje spoznati in tako kot je tebi pri tvoji ženski, je tudi pri moji, to bila po eni strani izredno dragocena izkušnja, po drugi pa povzroča tudi občutek razdvojenosti.

Tako kot ti, imam tudi jaz partnerja, ki pa ve kako čutim do te osebe in mi je pomembna opora pri tem kako v tej situaciji ohraniti stabilnost, da me ne odnese, ker tudi ona ima svojega partnerja. Verjamem, da je tudi tebi pomembna iskrenost, zato razmisli ali bi svojemu partnerju vseeno zaupal kaj doživljaš in čutiš do te osebe. Jaz sem izhajala iz tega, da ga zelo dobro poznam, da poznam pa tudi sebe in bi sama, če bi on bil v takšni situaciji, želela vedeti. Zreli in odgovorni odrasli pa zmoremo prenesti takšne novice in se tudi o takšnih stvareh pogovarjati.

Jaz sem sicer v nekoliko drugačni poziciji, ker moja ženska nima otrok, pa tudi zato, ker je bi, je pa v razmerjih le z moškimi, in mislim, da več kot od telesne intimnosti najin odnos ne bi bil možen, medtem ko je pri tebi drugače. Občutek imam, da ste vsi vpleteni v tvoji zgodbi odrasli, empatični in zreli posamezniki in posameznica, zato verjamem, da četudi bi se kdaj odločila, da poskusita, bi to odločitev tudi iz ene in druge strani zmogli sprejeti. Ljubezen do bližnjega je tudi to, da mu dovolimo po poti, za katero se odloči. Vprašanje je le za katero pot se želiš ti odločiti?

Srečno!

Draga Zmedena,

Hvala za tvoj zapis.

Lahko napišeš kakšno podrobnost, po kateri bi se lahko prepoznala?

Mogoče, 23.12.2022 ob 17:14

Lahko napišeš kakšno podrobnost, po kateri bi se lahko prepoznala?

Nevem če si Avtor želi, da bi se ona tukaj prepoznala? Morda se je že in čaka na Avtorjevo odločitev. 😉Mislim pa, da to bo ostala skrivnost! 🤗

Razočarana576, 23.12.2022 ob 19:47

Nevem če si Avtor želi, da bi se ona tukaj prepoznala? Morda se je že in čaka na Avtorjevo odločitev. 😉Mislim pa, da to bo ostala skrivnost! 🤗

Vsekakor bo skrivnost, tudi če avtor še kaj doda. 😉

V glavnem, če bi bila to jaz, bi želela, da mi pove. Pa ne zato, da bi kaj imela, zgolj zato, da bi se pogovorila in dala to ven iz sebe.

V bistvu ne vem, ce si ravno zelim, da se prepozna. To bi bil velik korak naprej.  Kot sem ze napisal, je zenska, ki bi, ce bi tole brala, zagotovo sama pri sebi mislila, da to ni ona. Tako, da nekdo, ki se takoj prepozna v mojih opisih te punce, zagotovo ni ona. Ona zase nikoli ne bi nastela vseh teh pozitivnih lastnosti. Sem preprican. Ceprav vem, da se dolocenih vrlin zaveda in vem, da je tudi ponosna na njih. Ne verjamem pa, da bi ji kliknilo, da je ona. Pa je brihta sicer. Ce kdo pozna podobno osebo, bo vedel, o cem govorim. Kaksna sodelavka bi jo znala prepoznati ali pa kaksna prijateljica/prijatelj.

Tako da naj ostane pri tem.

Razumem. Srečno.

Zmeden958, 26.12.2022 ob 13:18

V bistvu ne vem, ce si ravno zelim, da se prepozna. To bi bil velik korak naprej.  Kot sem ze napisal, je zenska, ki bi, ce bi tole brala, zagotovo sama pri sebi mislila, da to ni ona. Tako, da nekdo, ki se takoj prepozna v mojih opisih te punce, zagotovo ni ona. Ona zase nikoli ne bi nastela vseh teh pozitivnih lastnosti. Sem preprican. Ceprav vem, da se dolocenih vrlin zaveda in vem, da je tudi ponosna na njih. Ne verjamem pa, da bi ji kliknilo, da je ona. Pa je brihta sicer. Ce kdo pozna podobno osebo, bo vedel, o cem govorim. Kaksna sodelavka bi jo znala prepoznati ali pa kaksna prijateljica/prijatelj.

Tako da naj ostane pri tem.

Prav je, dragi zmeden, da naj  ostane tako kot je, a ni rečeno da se lahko prepozna samo po vrlinah, ki jih opisuješ. Lahko pa se je prepoznala v tvoji zgodbi, ki ji je verjetno zelo znana ali pa sploh ni, ker itak tega foruma ne bere.  A to lahko mi samo domnevamo. Sicer ti sam najbolj veš!

Srečno! 😇

Tvegaš in napišeš.

Jaz sem preverila pri sodelavcu…in res nisi ti 😆 Bila sem kar direktna. Hehehe

In je odreagiral tako, da bi moral biti prekleto dober igralec, ce je odigral presenecenje. Ker nedvomno ni imel pojma, o cem govorim.

No, ja, če že dajemo karte na mizo…jaz sem se mogoče prepoznala v datumu in zgodbi, vse ostalo pa ni nujno, da se poklopi. Zakaj pa sploh berem ta forum, nam je pa verjetno vsem jasno.

Vsaka ženska bi se lahko prepoznala in vsaka bi si želela, da bi bila ta. Žal dvomim, da ta ki bi se prepoznala, bi bila res ta iz zgodbe – tako kot jo je avtor opisal, verjamem tud js, da ne bi pomislila nase kot ona iz zgodbe. Ker ni tok površna in plehka. Je nekaj posebnega in take zenske, pa četudi berejo tak forum, ne bi tako ravnale sam zato da bi vedele in ne bi pomislile nase. Takih žensk je malo in oprostite dame, me nismo med to redkost. Ona je biser.

Bi te prosila, da napišeš eno njeno izstopajočo zunanjo lastnost – oči, lasje, postava, nasmeh, govor da bodo vedele, da niso one. Čeprav si bo skoraj vsaka mislila … Aha, to sm js.

Nekaj o njej si pisal. Napiši še kaj – kolikokrat na teden jo vidiš in ali jo vidiš še kje drugje, kar ni delo.

Prosim.

Je dovolj specifično, da ostale bodo v miru s seboj in dovolj splošno, da ne bo vedela.

Jaz se umikam. Če me bo hotel, me bo že poiskal.

Mogoče, 27.12.2022 ob 18:50

Jaz se umikam. Če me bo hotel, me bo že poiskal.

Po cyber prostoru pod imenpm mogoče?

Avtor – ti se razpihaj. Veš kaksna je in dobro veš da ne bo naredila ničesar. Tolikonji lahko verjameš a ne?

Lahko kaj več napišeš o njej?

New Report

Close