Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Kje ste dobre ljubimke:)

Kje ste dobre ljubimke:)

Fizične mere, vzdržljivost, kilometrina, starost…

A od doktorja, al ti dam svoje?

Ej,Gabrijel kam si zabluzu?
Dr. je perfekcionist, vse bi naj, naj…Zanima me ali ima točna merila kaj si želi.Kakšne mere mora imeti dobra ljubimka?

imam eno vprašanje iz tvoje stroke, a te lahko vprašam?

Seveda, ti sam vpraš.

nazadnje sem bil pri zdravniku pred 18-leti, vmes je razpadla Jugoslavija, malo se je spremenil naš zdravstveni sistem, nikoli si nisem izbral osebnega zdravnika, ne vem kje je moja kartoteka; u glavnem nič mi ne fali, ampak moja me sili da je že čas da grem na kak pregled, celo pripravljena mi je plačati tak splošni pregled ( zadeva stane med 300 in 400 evri) , jaz ji pa pravim, da do smrti bom že živel in da naj mi da mir s tem in me zanima a ima kak smisel hodit zdravniku ( in zapravljat denar), če mi nič ni in se dobro počutim?

Kartako na pregled ti res ni potrebno.Kaj pa v službi, nimate sistematskih pregledov?
Glede izbire osebnega zdravnika, pa je dobro da si to urediš dokler si še zdrav, da takrat ko si bolan nimaš še teh težav.

no me veseli, da sva istega mnenja, kaj pa glede dodatnega zdravstvenega zavarovanja,ki ga tudi nimam a naj ga sklenem?

Gabrijel….a greva?
Na zdravstvo pri nas.
Dodatno zavarovanje, meni osebno se zdi pomembno da ga imaš.Ker če ga nimaš, doplačuješ 15{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}vsake zdravstvene storitve.Saj pri splošnem zdravniku cene res niso visoke, pa tudi v lekarni vsak zmore tisth nekaj evrov, problem nastane, če se ti zgodi kaj resnejšega, če moraš na primer v bolnico na operecijo in podobno.

jaz bi šel s tabo na kavo, se mi zdiš ena fajn za pogovarjat drugače pa mislim da je dodatno zdravstveno zavarovanje ena večjih prevar v sloveniji in zato ga ne plačujem, če pa bom moral na operacijo je pa to za mene nujno zdravljenje, ki ga krije obvezno zdravstveno zavarovanje; in ne gre se mi za to da ge ne bi mogel plačevati ampak za načelo

Ja,načela si lahko nekam….tako pač je.
Če boš moral na operacijo, npr.žolčnih kamnov to sigurno ni nujna operacija in boš moral doplačati, ne gleda na tvoja načela in ne gleda na to ali je prav ali ne.
Osnovno zdravstveno zavarovanje krije le 85{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, ostalo gre iz dodatnega zavarovanja.Izjeme so le nekatere hude bolezni(rak, sladkorna,in podobne).
Ja, greva na kavo, ko boš naslednji v Ljubljani.

ja glede načel imaš prav, lepo je če jih človek ima, ni pa ravno neke koristi od njih, glede kave pa te držim za besedo

Ej, s temle o dodatnem zavarovanju se strinjam, pa nimam sama dovolj (karkoliže), da se mu odpovem.

hočeš povedat, da nimaš jajc? se mi je zdelo , da si ženska

Hehehe…ne res jih nimam.
Kako zdelo, a si mislu, da sem dedc?

sam preverjam, kako je bilo na smučanju, si bila na rogli?

O jebemti! Pa tko dobr je kazal, da se je najdu en k obvlada ….. Pol pa človek filanje zof prebere.

Odgovor sem že našel…….le na pravi forum je potrebno priti:)))))))

Skrivnost bogatega življenja je v tem, da se naučimo obvladovati bolečino in užitek. Če to storimo nadziramo svoje življenje. Sicer življenje nadzira nas !

Povej kateri forum je to, tudi jaz imam veliko neodgovorjenih vprašanj.

aleksandra , ne boj se, kar pogumno z vprašanji naprej

Ne, Golte.
Lušno je bilo. Prav čuti se razlika med umetnim in naravnim snegom. Zdaj bo treba izkoristit te lepe dni.

ja vsaka ženska čuti razliko med naravnim in umetnim, sam škoda ker ga bo pobralo, zunaj je že prava pomlad; ne bo dolgo trajal zato izkoristi dan

Hehehe….naravno je naravno. :-))
Ne bo ga kar tako pobralo. V hribih je mraz.
Jap, bom poskusila ujeti popoldan. Lep dan tudi tebi.

Si na pravem forumu verjami…..aja jaz lahko samo dekleta “ocenjujem”:))))))

Skrivnost bogatega življenja je v tem, da se naučimo obvladovati bolečino in užitek. Če to storimo nadziramo svoje življenje. Sicer življenje nadzira nas !

Kaj pa žene? Nisi pristojen?

New Report

Close