Kje ste dobre ljubimke:)
nazadnje sem bil pri zdravniku pred 18-leti, vmes je razpadla Jugoslavija, malo se je spremenil naš zdravstveni sistem, nikoli si nisem izbral osebnega zdravnika, ne vem kje je moja kartoteka; u glavnem nič mi ne fali, ampak moja me sili da je že čas da grem na kak pregled, celo pripravljena mi je plačati tak splošni pregled ( zadeva stane med 300 in 400 evri) , jaz ji pa pravim, da do smrti bom že živel in da naj mi da mir s tem in me zanima a ima kak smisel hodit zdravniku ( in zapravljat denar), če mi nič ni in se dobro počutim?
Gabrijel….a greva?
Na zdravstvo pri nas.
Dodatno zavarovanje, meni osebno se zdi pomembno da ga imaš.Ker če ga nimaš, doplačuješ 15{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}vsake zdravstvene storitve.Saj pri splošnem zdravniku cene res niso visoke, pa tudi v lekarni vsak zmore tisth nekaj evrov, problem nastane, če se ti zgodi kaj resnejšega, če moraš na primer v bolnico na operecijo in podobno.
jaz bi šel s tabo na kavo, se mi zdiš ena fajn za pogovarjat drugače pa mislim da je dodatno zdravstveno zavarovanje ena večjih prevar v sloveniji in zato ga ne plačujem, če pa bom moral na operacijo je pa to za mene nujno zdravljenje, ki ga krije obvezno zdravstveno zavarovanje; in ne gre se mi za to da ge ne bi mogel plačevati ampak za načelo
Ja,načela si lahko nekam….tako pač je.
Če boš moral na operacijo, npr.žolčnih kamnov to sigurno ni nujna operacija in boš moral doplačati, ne gleda na tvoja načela in ne gleda na to ali je prav ali ne.
Osnovno zdravstveno zavarovanje krije le 85{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, ostalo gre iz dodatnega zavarovanja.Izjeme so le nekatere hude bolezni(rak, sladkorna,in podobne).
Ja, greva na kavo, ko boš naslednji v Ljubljani.