Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Klub Sun Garden Sežana

Klub Sun Garden Sežana

RADOVEDNICA.Tudi jaz sem radoveden glede tega klubaSlišal sem zanj me zanima bi pa vzel kako damo s seboj za prvic da dobim obcutek kako in kaj.Lahko se spoznava ce ti diskretnost pa to veliko pomeni.Pusti mi mail pa se lahko spoznava in vidiva kako in kaj.Lp

https://kjd.lv/1wJWi 

V laetih od 2012 do 2016 ko sva zahajala z punco je bilo veliko prave akcije, folk resnicno sproscen obenem pa je bila na voljo se izvrstna kulinarika ter kvalitetna pijaca potem pa..po dveh letih premora t.j od leta 2018 pa so se stvari bistveno spremenile..zal na slabse..akcije je bilo bisteno manj, kulinaricna ponudba ni bila vec na nivoju, naravni sok je zamenjali neki mocno pocukran sok, cena pa pozor ista!

Tonya jaz grem danes v club

Če praviš, da je tako, potem pa ne grem. Pa sem bila dolgo na tem, da se odpravim.

Odgovor na objavo uporabnika
Tonya, 19.01.2025 ob 17:32

Če praviš, da je tako, potem pa ne grem. Pa sem bila dolgo na tem, da se odpravim.

tonja tale folk večina ni videl sun garden relax centra od blizu. večina nabija pa daje primerjave iz leta 2013 ko je bla kriza. sedaj je drugače zanimivo.

Dokler je bila Marina v Sun Gardnu je bilo vse OK, od takrat pa je vzdušje, usluga in vse ostalo šlo samo še navzdol… Sun Garden sucks 🙂

Odgovor na objavo uporabnika
Swingy, 20.01.2025 ob 04:25

Dokler je bila Marina v Sun Gardnu je bilo vse OK, od takrat pa je vzdušje, usluga in vse ostalo šlo samo še navzdol… Sun Garden sucks 🙂

pol pa ne hodi notr če ti ni ok. samo kritiziraš pa pametuješ.

New Report

Close