Klub Sun Garden Sežana
MidvaMi2, 17.09.2023 ob 07:31
Ženine sanje so da bi jo nekdo seksal od zadaj, medtem ko me oralno zadovoljuje. Torej, kateri dan bi bil najprimernejši, da najdeva moškega za stvar? Petek? Nedelja? Ob sobotah so pari, tako da ne veva, če bo kateri par oziroma moški za to…? Je pa prvič za naju
MidvaMi2
javita se in se dogovorimo in urednicimo zelje skupaj
Sergej_in_Tatiana, 05.07.2024 ob 06:26
On July 6 we go to Sun Garden. 😍On the Spicy Match dating site we have created a group for those who will go. Add to the group, we’ll get to know each other before the party.💋 https://www.spicymatch.com/events/50262/
Can you organize an event again? I think everyone is waiting for it.
Ojla
Se zmenva javise na mail [email protected]
Natalija 40, 27.03.2023 ob 10:55
Zdravo sem mlada mamica ki si želi divji seks kjer koli sama zahajam v shu garden večkrat in želim si še več avantur lahko se dogovorimo da se kje dobimo in uživamo.
Se zmenva za obisk cluba
Javi se [email protected]
Pozdravljeni..
Iščema NJO da se razvaljamo v troje. Sma par zenska 33 in moški 39..Iz okolice MB . Točna lokacija ob dogovoru.
V kolikor katero zanima se lahko javi na najin kontakt. Zakaj bi hodili po svinger klubih. Saj za tak denar kaj ga moraš za uporabo prostorov in pijač placat..Kaj si lahko doma nardimo dosti vec in se imamo lepo..
Najprej se spoznamo potem pa dogovorimo kako in kaj. Imama svojo hiso tako da je za zasebnost poskrbljeno. V klubih pa vprasanje.
V kolikor katero kaj zanima ali je kakšna posebna zelja potem se javite in se dogovorimo..
Prosim samo resne bodi stara med 28 in 40.
Diskretna in resna.
P.s.Moski prosim ne pišite..
Njen, 21.07.2024 ob 14:35
Pozdravljeni..
Iščema NJO da se razvaljamo v troje. Sma par zenska 33 in moški 39..Iz okolice MB . Točna lokacija ob dogovoru.
V kolikor katero zanima se lahko javi na najin kontakt. Zakaj bi hodili po svinger klubih. Saj za tak denar kaj ga moraš za uporabo prostorov in pijač placat..Kaj si lahko doma nardimo dosti vec in se imamo lepo..
Najprej se spoznamo potem pa dogovorimo kako in kaj. Imama svojo hiso tako da je za zasebnost poskrbljeno. V klubih pa vprasanje.
V kolikor katero kaj zanima ali je kakšna posebna zelja potem se javite in se dogovorimo..
Prosim samo resne bodi stara med 28 in 40.
Diskretna in resna.
P.s.Moski prosim ne pišite..
Zainteresirana..sem bolj močnejše postave..če vaju moti
Ani93, 16.03.2023 ob 10:50
your email is doesnt work send me the email
Lolita20, 24.07.2020 ob 15:13
Lepo pozdravljeni.
Ima morda kdo izkušnje in je obiskal zgoraj omenjeni klub? 😊
Razmišljava s prijateljem, da bi ga obiskala. Morda kakšen nasvet?
Od tam sem oddaljen 5 minut, za vse informacije lahko pišete.