koga še motijo debele punce?
svetilnikk, žal moram svoje frustracije stresat nate. ravno zato, ker me ni nihče od slavnih nategnil.
Seveda sem bajsa, še ponosna sem na to-169cm, 59kg.
A imaš kakšen nasvet kako shujšat?
Vse sem že probala, pa ne gre in ne gre…
tudi tisto, da si cel dan v postelji, piješ samo vodo in samo sexaš- ob luni seveda. Pa nič…
svetilnikk??
plemeniti,
si spraševal mene, če sem normalna, da ”hujšam”??
Če si me, sem se namreč hecala. Na srečo mi še nikoli ni bilo potrebno hujšati in mislim, da mi tudi ne bo 😉
Na srečo imam izjemno hitro presnovo in zadovoljstvo z lastnim telesom. Po eni strani bi imela raje 3 kg več, kot 10 kg manj na trenutno (stalno) kilažo;))
svetilnikk,
hvalila se nisem, ker se s tem ne hvali vsakemu, sem le omenila, da sem podrla slavno osebnost (teoretično jaz, praktično pa on mene, hehe)
kakor koli pogledaš se je verjetno tip spet naokoli hvalil da je eno kurbico pofukal sej vsak dan drugo in ne misli da si ti njega pofukala v vseh primerih te je on nategnil na dolgo in široko ti pa se kar tolaži ha ha . špricalo je njemu ha ha . hvalila pa si se vsem na forumu pa še kaj drugega ne samo to. men se zdi da si ti ena grda bajsa ki si tu frustracije ven daje. kle gor se je lahko skrivat . tok me firbec zanima kaka si po moje ful grda ej.
plemeniti,
zadovoljna sem sama sabo, tako karakterno, kot vizuelno.
Na to so zagovtovo v veliki meri vplivali ljudje, ki jih poznam ali spoznam. Imajo me za prijetno, komunikativno, zanimivo in odprto žensko.
Kar se tiče videza sem zelo samozavestna, saj velikokrat na sebi opazim poglede, katerih ”lastniki” bi me želeli spoznati.
Vsak ima sicer svoj okus, veliko ljudem se zdim prijetna oseba, verjetno pa tudi obstajajo takšni, ki jim kot potencialna partnerica ne bi bila všeč. Meni je važno, da sem všeč sama sebi, da se sprejemam takšna kakršna sem. Da se imam rada. To pa je pogoj, da te imajo tudi ostali radi 😉
Kar se tiče poštnega predala- če bi ga primerjal s časom, ki ga preživim s svojimi kolegi/kolegicami, prijatelji in znanci, potem imaš čisto prav ;))
LP