Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek leta in število otrok

leta in število otrok

mene pa zanima, koliko ste stare, koliko otrok imate in ali nameravate imeti še kakšnega?

Star sem 37, imam dva otroka, 15 let in 1 leto in je dovolj!!!

kaj pa ti?

stara 37, punca 5 let, fantek 3 mesece. (najbrž) dovolj. mi je žal, ker nisem kakšna 4 leta mlajša………… a veš, se mi ne zdi, da rineš proti petdesetim in greš v OŠ na govorilne……..

ha HA HA….ha ha!

33, dva fantiča: 6 let in 4 mesece. Zaključila s porodi.

..kaj pa, če se slučajno zgodi?

a to je smeh, ko si predstavljaš 50-letnico na govorilnih v četrtem razredu?

27 let
en mulček 16m
v roku petih let načrtujeva še eno dete…
moja tiha želja je pa imeti tri, ma …ne vem kako bo.
lp
Pati

A mene sprašuješ?

nehaj, ker mi gre ful na smeh!

JA! TEBE!!!!

čeprav, a veš da poznam dva moška, ki bosta res to počela… madonca, ob koncu OŠ bosta proti 60! Gre za drugi zakon pri obeh. In poznam ženske pri 50-ih, ki majo pa otroke že sredi faksa. Presnet, abraham pa res pohiti, a se ti ne zdi. Sicer pa, kaj pa misliš, da bova medve, haha.

Bo prav hecno…ha ha

31let,dva otroka in je dovolj.

ne reči no!

Ti pa psssst.

pa no…eno pupo še…

Morda te bo moj odgovor razžalostil, ker tudi mene, ampak bi šla na splav. Ne bi zmogla še ene nosečnosti in tudi zdaj pregorevam. Nevem sicer kako tebi uspeva ampak jaz dostikrat odpovem zaradi glavobolov. Poleg tega se mi je zdaj poslabšalo stanje glede krčnih žil (po prvem se mi ni) in vsako naslednjo nosečnost bi bilo slabše. In navsezadnje finančno ne bi šlo, ker sva najemnika.

Ravno zdaj bom trpela kakšne 14 dni, da vidim, če se ni zalomilo in od vsega tega me že pošteno boli tudi želodec.

Veš, pa sem jaz pred leti ves čas govorila, da splav pa nikoli, zdaj gledam na stvar drugače. Ko vidiš kaj ti življenje prinese oziroma prinaša se tvoje odločitve spreminjajo oziroma včasih pač gledaš z drugimi očmi. Jaz bi se rada mojima otrokoma posvečala in zagotovo bi trije mene več rabili kot dva. Tudi moj bi se tako odločil.

Te popolnoma razumem in te prav nič ne obsojam! Jaz bi naredila enako, žal!

Ti kar naredi.

V bistvu nevem kako bi psihično prenesla, sploh nevem če sem se sposobna skozi to prebiti. Saj mi gre že zdaj na jok, pa sploh nevem še ali sem ali nisem. Glede na to, da se mora v bistvu toliko stvari pokriti da zanosiš, se včasih to zgodi, ko si niti ne želiš. Tega drugega sinka sem si 4 leta goreče želela in sem vesela kot še nikoli, da ga imam, zdaj pa to. To ne pomeni, da nisem mogla zanosit, saj sem že v 4 poskusu, samo on prej ni bil za to in da ne bo samo to krivo, tudi situacija je bila drugačna.

a on je mož (oz. partner?)

Ja, sem mal čudn napisala, kaj.

ti želim vse ok…

New Report

Close