Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Lizanje in poljubljanje stopal

Lizanje in poljubljanje stopal

A ni rad lizal moj cvet.. Mmmm. Hmmm.. No ja.. Če boš stopala lizal in se izkazal te potegnem glavo med noge…

Potrebnica javi se mi na email  [email protected]

Obozujem lizanje zenskih stopal, vsec mi je da naravno disijo.

Lp

[email protected] punce tukaj smo da vam poližemo zmasiramo stopala do popolnega užitka, naboljša masaža kadarkoli! Vse da dogovoriti uskladiti če je bolja in pa želja tako da vam ne bo žal 😉

Imam tudi sam takšen fetiš…. tako da lahko to probava če želiš

Imam ta fetiš in če imaš interes bi se lahko dobila da se malo poigrama

Se katera javi iz Koroške da ji poližem stopala…. noro me rajcajo in do zdaj še nisem imel priložnosti to probat

Odgovor na objavo uporabnika
Potrebnica, 19.12.2023 ob 12:09

A ni rad lizal moj cvet.. Mmmm. Hmmm.. No ja.. Če boš stopala lizal in se izkazal te potegnem glavo med noge…

Z Veseljem ti poližem še kaj drugega ne samo stopala

Sem pripravljen dati tudi več če se kaj dogovoriva

bi bil pripravljen dati tudi več če se dogovorima kaj sm ubogljiv in rad ispovnim use žel in odprt sm za vse

Tvoja noga v mojih ustih, moj prst na tvojem jeziku , nato pa napiši sporočilo

[email protected]

pa to je super, 29.05.2017 ob 05:32

Sem ženska in uživam v tem. Meni je pa to super in pogoj, da mi jih liže, ljubkuje ha ha. Prav iščem takšnega moškega. Nasvet zate, sprosti se in uživaj, vsaj poskusi, če pa ne bo šlo bo pa težko tole med vama. Jaz vem da bi težko bila brez tega, ker me res močno rajca.

Kontaktiraj Me

Moje sanje, 19.05.2023 ob 20:54

pediker, 19.05.2023 ob 19:10

Sem bla na pedikuri in mi je moj pediker začel jih ljubčkat,lizat.Sem otrpnila in uživala.Obnorel me je ko mu je prišlo.Zaljubla sm se.Nevem kaj naj.A naj uživam?

Tudi jaz sanjarim da mi jih obdela.Sem nora na take moške.Pošlji kontajt v zs.

podocaprus @ gmail.com

Samo povej pa se zmeniva

New Report

Close