Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu ljubi me

ljubi me

Objameva se in vzameš me v svoje toplo, moško naročje. Stisnem se k tebi in najine ustnice se združijo v poljub. Tvoje roke drsijo po moji koži, tvoja dlan mi nežno masira dojko. Bradavička otrdi, željna tvojih dotikov. Tvoja usta me poljubljajo, vse bolj strastno, sesam tvoj jezik v mojih ustih…Roka nežno drsi čez moj trebušček in se ustavi na gladki koži vrh ustnic, ki se rahlo razprejo. Čutim tvoj utrip, čutim ga pod svojo golo ritko. Moja koža te mami…
Povej, zašepetaj mi, kaj naj delajo moje dlani, moji prsti, okuša moj jeziček, kam naj te poljubljajo moje ustnice, kje naj grizljajo moji zobki….
Želim te vzburiti. Želim, dati je lepo. Želim, da me želiš. Ljubi me….

J” Ja kaj je zdej, Afrodita moja, nič več mi ne napišeš kaj lepega, saj dobro veš kako si želim tega!”

A de res? ja kje pa si? Jaz tvegam glavo (ha ha) tebe pa nikjer……

Hm, a si mislila na “moško afrodito”? 😉

Ne. A ti je uvod predolg?
Reci ti…

Če želiš, da bi kaj takega skupaj doživela, se javi na [email protected]. Pripravljen sem…ne bo ti žal. Sem resen in želim ljubiti….
LP

Nič ne vem o čem resnem…..še povedal nisi nič o sebi….kakšen pa si?

Mogoče kdaj drugič, ljubi moj princ! Odhajam.

Ljuba samo moja backa!
Bil sem žal!!!!! službeno odsoten, ko bi vedel, da si pisala, bi poslal službo za vse čase k hudiču!! Zdaj pa si očitno odšla, s kom naj se pogovarjam? Pa tako lepo si napisala, nisi pa tega, kako bi me božala s tvojimi igrivimi kodrčki po mojem golem trebuhu! Jaz pa bi ti kuštral tvoje zlate lase, poljubljal tvoj čudoviti vrat, ramena, otipaval, lizal in sesal prekrasne nabrekle prsi! Lizal bi ti tvojo prekrasno ..mmmm, celo hočem, z jezikom bi ti okusil vse njene skrivne kotičke, nazadnje bi se spravil nad tvoj klitoris, ….prelepo bi bilo, od sanj izgubljam zavest! Ne smem pomisliti na čudovit občutek združitve…..Zakaj mi nisi napisala tako lepo kot znaš: pa not, pa vn…?
Sedaj bom moral verjetno čakati ves vikend; služba naj gre k vragu, okradla mi je vse najlepše, kar mi lahko daš, princeska moja!
Z mislijo na ponovno snidenje s tabo te poljubljam in to vroče, naj poljub traja vse dni…….Ljubim te!
Ne dovoli, da te mi vzamejo drugi, ljubosumje me daje!
Vedno in samo tvoj K. (Kaj ti je to J?)

Ne sprašuj kakšni so drugi, z golimi rokami zrušim vse pred seboj in letim k tebi!
Kaj nisi samo in edino moja ljubezen?

Ja pa kje je ta ponedeljek, ne morem ga pričakati! Rad bi čutil tvoje lepe zobke, ko mi čisto nežno grizljajo moj p…., pa tvoje čutne ustnice, tvoj nagajivi jeziček! Ne morem čakat, ti, ki si se rodila iz morske pene, jaz pa sem tvoj Eol in ti kuštral zlate lase. Vidiš, da ne morem več? Temni se mi pred očmi, komaj še tastaturo vidim! Ne vem ali bom dočakal spet tvojih čudovitih prstkov na njej…….Imej se lepo, misli name, želi si me…..
Najčudovitejša ženska na svetu si!

mislm..uboge reve, ki ti nasedejo..priznam..pisat pa znaš…haha…ampak backa itak ni neumna…kirci..dej se kej napiš..a jz pa nism vec toja..al me hocs ljubosumno narest.hihi..ej zezam se..ti kr,)..sej ves..jaz ti zelim vse lepo…

Dobro jutro Sara*! Pazi da si jo ne prhladiš, zelo hladno je zunaj.
Očitno ne znam pisat, saj mi nobena ne nasede, preveč ste pametne.
Pisal sem pa le tisto, česar si želim, seks je zame ne samo potreba, pač pa tud razvedrilo in sprostitev…..

Moj ljubi!

Kar odneslo me je v tvoje naročje (pa sem še vsa mehka, topla, dišeča)….saj ne vem, kdaj se bom spet lahko stisnila k tebi. Ti moj ljubi, zlati princ! Ti si moj najdragocenejši, najčudovitejši zaklad, najlepši, najduhovitejši!!! Z velikim p…….

Sanjala sem tvoje roke, da me božajo, tvoje lepe modre očke, ki me zaljubljeno gledajo, tvoj jeziček na mojem klitorisu, tvojega korenjaka, ki prodira vame…suva, …nabija…not pa ven, pa not pa ven…in prišlo mi je….

Vse še trepeta v meni od želje po tebi. Želim si te, želim si te čutiti v sebi, želim, da me napolniš s svojo moškostjo.
Sleci hlačke, KIR, pridi…!

Veš, kaj me je najbolj zrajcalo? Tvoj goli, čudoviti trebuh in na njem moji lasje. Kar ščemi me v trebuščku. Uf!

ps: J? Napaka. Mogoče črka v mojem imenu. kaj ti je to K s pikico?

Sara draga, saj veš, da nam trojček ne uide! Pa šestorček se tud lahko zgodi pa ….ženskice se lepijo nanj, saj vidiš…Čudovit jeziček ima, veš.
Verjetno se mi bo zgodilo, da bom v vrsti čakala, kadar bom uletavala. Mater, kaj naj? Pa mi pravi, da še vprašat ne smem nobenga kako velikega ima in kakšne so njegove oči?
Hm..

Vsaj en super seks, princeska mojih sanj, pa makar samo internetni! Spodnjice bi kar sleku, pa še tvoje tud, posebno če so svetlomodre… Kako bi ti ga rad potisnil vate in slišal tvoj pridušen stok, pa ne od bolečin, pač pa od ugodja…
Povej mi, draga, kakšno mucko imaš, a so dlakice že zrastle; rad bi ti jo obril in ti jo pri pri tem masiral, te že vidim kako se vsa treseš od poželenja…Jst te še kar naprej ljubim in te želim, saj veš
“K.” je bil samo KIR.

To, backa, trojček, to mi deli!
Kako se ženske lepijo name, sama dobro vidiš! Da mi katera kaj lepega napiše, moram prost, neverjetna vrsta je, ja

ma ja nore smo na njega..saj vem..no na njegove besede sladke..mamljive..se dobr da le kle za racunalnikom;)..br jutr obema!

Kako si vedel? Dlačice bi mi res moral mal obrit. Boš?
Res sem pa mislila, da bova enga na hitrco, Sem te imela priliko prebrat že v petek in bila ZRAJCANA od tebe cel vikend! (zdej se bom pa tud morala prov kmalu poslovit)
Ljubimec moj, kje si?

Vrsta je, je.. Pa bom pač morala očke zamižat in potem te napadem, ljubljeni moj! Ljubko, nežnom čudovito ali pa če hočeš enga na hitro. Paše. Saj veš.

Še mi piši! Tako lepo pišeš, da sem včasih mokra že samo, da vidim, da si pisal TI!

Dobro jutro! kaj, sara, saj ni tak samo ta PC!
Ljubek je, saj vidiš.

Ljubke so njegove besede..saj ves…;)

Ti kar zamiž, sanjaj in spet kaj lepga napiš. Tako mi paše, ko lepo napišeš “pa not, pa…” (spet sm papiga, ne?), sam pazi, da te ne dobijo. Tu imaš potrdilo moje ljubezni in želje po seksu s tabo – bolj se bojim zate kot zase!
Dej mi ga še mal nežno grickat, že zdej čutim 1000 atm pritiska, mizo bo glih kar dvignlo.

A samo to? Dobro, dobro draga, drug pa ni vredno nč! Jst ti pa hvalim tojo mucko, pa čvrste prsi, vrat… Dobrota je sirota, ja

Res te moram, sem te že mal z zobki, pa te moram spet. Krasen je, posebno tale vrhnji del, gladek, čudovito nežen , ni besed, s katerimi ga lahko opišem…kožico moram malo dat nazaj in zdajle te poližem, mmmmm,
diši mi, zobki že grickajo, pa z jezičkom te bom malo sme pa tja in te vmes malo pocuzam. Preveč ne, ne ne še….pa dlan je ovita okrog tvojega korena najlepšega p…., najdebelejšega (vsaj zame, ah!), malo gor in dol, jeziček pa neutrudno meša slino s tvojo vlažnostjo, ki prodira skozi gladko zarezico, mjam, mjam…..

Delam 300 na uro, saj vidiš, haha, sam bom res začel. Prej bi pa res s tabo enga na hitr, tako strastno, pazi da ti ne strgam tvojih lepih hlačk!

New Report

Close