ljubi me
O, samo da je res tamle blizu tvojih rok, ki tapkajo po tastaturi. In tud tvoje hlačke niso daleč. Ko bi ga mogla mal ven vzet in mal pobožat, pa mal gor pa dol kožico povlečt (imaš kožico sicer čez ali ne). Mogoče bi se kar sklonila pod tvojo mizo in ga dala v usta, da občutim njegovo nežno gladkost. Uf, me jeziček kar boli in v trebuščku ščemi….
Bolj kot tole vreme. Sicer pa ni čudno, take sanje (saj sem vedel da se mi bo o tebi) bila sva na belem pajčolanu kot na morju in cel pajčolan je valovil in nikakor nisem mogel do tebe. Ko se je val dvignil, sem hotel do tebe, toda prispel je drugi in nikjer te ni blo več, pa spet…Zbudil sem se zjutraj za glavo ob njenih nogah, jih objemal in stiskal.
Kaj naj bi to pomenilo, znaš razvozlat?
KIR napisal:
> Bolj kot tole vreme. Sicer pa ni čudno, take sanje (saj sem
> vedel da se mi bo o tebi) bila sva na belem pajčolanu kot na
> morju in cel pajčolan je valovil in nikakor nisem mogel do
> tebe. Ko se je val dvignil, sem hotel do tebe, toda prispel je
> drugi in nikjer te ni blo več, pa spet…Zbudil sem se zjutraj
> za glavo ob njenih nogah, jih objemal in stiskal.
> Kaj naj bi to pomenilo, znaš razvozlat?
Boš ti men…
KIR napisal:
> Misliš da jaz ne? Pa ne sam takrat! In sanjalo se mi je sam
> zato, ker te ne morem dobit!!! To sem siguren.
> In zakaj mislim tako? Ker si sama napisala, da ne bi skočila
> kako že .. aja čez cesto!
ja, jaz te sanjam, kot da mi s tabo pride. In res se ti zato sanja, jasno, ker me ni zraven tebe, da bi izkoristil gužvo, ne glede na žakelj! In zakaj mislim tako? Ker si sam napisal, da se bi dol dajala dokler se ne bi navadila (ha ha, navadila? Naveličala si hotu rečt) Ti, ti…za en skok se res mogoče mal preveč trudiš, ne de?