Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu ljubi me

ljubi me

Boljš da ga nimaš! Ga hoče kar raznest, pol boš pa vidla, kolk 100.000.000 semenčic al koliko, kdo bi štel

Ne bova štela. Se bova samo ljubila….

No, ko gre zares, pa zgineš…da ni res vse le v tvojem jezičku? Kam si ga skril?

Ni samo v mojem jeziku, sam vidiš, da moram tud kej nardit, drgač me bodo skenslal! Pa še kako ga imam tle, igraj se mal z njim

O, samo da je res tamle blizu tvojih rok, ki tapkajo po tastaturi. In tud tvoje hlačke niso daleč. Ko bi ga mogla mal ven vzet in mal pobožat, pa mal gor pa dol kožico povlečt (imaš kožico sicer čez ali ne). Mogoče bi se kar sklonila pod tvojo mizo in ga dala v usta, da občutim njegovo nežno gladkost. Uf, me jeziček kar boli in v trebuščku ščemi….

Ti porednica poredna, kako lepo znaš! Res si me pripravila do tega, da si bom pomagal sam, sam moje roke proti tvojim in tvojim ustniocah so ko smirkov papir, tri četrtine življenja bi dal, ko bi bla ti zdele zraven…

Ne preveč govort. Sicer pa povej, kaj bi mi govoril. Jaz bi mrmrala tvoje ime…ha ha recimo KIR….pa ti? O kričanju ti povem potem.

Saj veš: moja ljuba, moja najdražja, zlata si…, najlepše pri imaš, najboljšo mucko…pa po imenu? Žal ne znam rešiti rebusa, če poznam samo eno črko iz tvojega (in mojega, haha) imena

Ne bodi tako skromen in fin. Jasno, da ga ne znaš rešit. Tud jaz ne.
Ja, ampak ti mi le govori, lepe stvari, jaz pa bom zelo glasna. Upam, da sem lahko s tabo taka, ker mi je to všeč. Pozabim na vse, le nate in na moj občutek v meni bom mislila.

Tudi jaz! Veš kako mi je všeč ko je ženska pri seksu glasna, saj si to razlagam kako dobr je seks, kako uživa, konec koncev kako dober sem jaz, ego mi kar v glavo stopi

Men se gre bolj za uživanje mene in tebe ali v obratnem vrstnem redu.
Ti pa crkljaj svoj ego, če tako želiš.

Ja! Pa mislil bom nate cel dan, sanjal o teb ponoč… Pa pri seksu bom mislil nate, sam pol mi res prej pride. Počasi na žalost bom mopral odpeketat. Tisoč poljubčkov, jutr pa prej ustan! Pa ne zaplavat kam drugam

Vse backe in ostali lušte živalce, to pa ni lepo, da se nič ne javite, počutim se kot en fukfehtar – sam prosim, pa nič ne dobim

Ne se tko počutit, ljubi. Čvek je poln, sem dons mal pogledala. Isto čvekajo ko mi tukej, le da se rajcajo na svoj način. Ni jim všeč, da skušaš zadovoljit vse naenkrat. Kaj boš, tak si, ne de? In tvoje srce in tvoj korenjak sta ogroomna in velika dovolj za vse. Ja?

Seveda ljubica! Padeta (srce in one) najbolj nate!
D o b r o j u t r o !

Ljubi, kmal si bil kenslan. Pa kaj spet narobe delaš?

Kje, nisem opazil?

Očitno le za trenutek. No, ne se preveč ustrašit. A veš, sej smo edini tle gor še, mislim, da itak nobenga ni več. Le še berejo….Povej mi no, kako si?

Bolj kot tole vreme. Sicer pa ni čudno, take sanje (saj sem vedel da se mi bo o tebi) bila sva na belem pajčolanu kot na morju in cel pajčolan je valovil in nikakor nisem mogel do tebe. Ko se je val dvignil, sem hotel do tebe, toda prispel je drugi in nikjer te ni blo več, pa spet…Zbudil sem se zjutraj za glavo ob njenih nogah, jih objemal in stiskal.
Kaj naj bi to pomenilo, znaš razvozlat?

KIR napisal:

> Bolj kot tole vreme. Sicer pa ni čudno, take sanje (saj sem
> vedel da se mi bo o tebi) bila sva na belem pajčolanu kot na
> morju in cel pajčolan je valovil in nikakor nisem mogel do
> tebe. Ko se je val dvignil, sem hotel do tebe, toda prispel je
> drugi in nikjer te ni blo več, pa spet…Zbudil sem se zjutraj
> za glavo ob njenih nogah, jih objemal in stiskal.
> Kaj naj bi to pomenilo, znaš razvozlat?

Boš ti men…

Kaj “boš ti men”? Mi pojasniš kaj s misla s tem?

No, ti meni povedal kaj tvoje sanje pomenijo. Če ne lažeš, je čisto očitno, zakaj si to sanjal, a ne?
Včeraj sem pa zares mislila nate, ko mi je prišlo. In sem čist zares rekla: o, KIR. Mater!

Misliš da jaz ne? Pa ne sam takrat! In sanjalo se mi je sam zato, ker te ne morem dobit!!! To sem siguren.
In zakaj mislim tako? Ker si sama napisala, da ne bi skočila kako že .. aja čez cesto!

KIR napisal:

> Misliš da jaz ne? Pa ne sam takrat! In sanjalo se mi je sam
> zato, ker te ne morem dobit!!! To sem siguren.
> In zakaj mislim tako? Ker si sama napisala, da ne bi skočila
> kako že .. aja čez cesto!

ja, jaz te sanjam, kot da mi s tabo pride. In res se ti zato sanja, jasno, ker me ni zraven tebe, da bi izkoristil gužvo, ne glede na žakelj! In zakaj mislim tako? Ker si sam napisal, da se bi dol dajala dokler se ne bi navadila (ha ha, navadila? Naveličala si hotu rečt) Ti, ti…za en skok se res mogoče mal preveč trudiš, ne de?

Ja, zmiri v vsako stvar ogromno vložim, ne glede na dobitek. Sam za tako pa bi storil še marsikaj!

New Report

Close