Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Moj hoče, da hujšam

Moj hoče, da hujšam

A je to tako težko par kil dol dat,pizda no?

Ženske dajete najslabše nasvete drugi ženski. Jaz res vidim, da ženska žensko res sovraži.

Shujšaj in pusti ga: (to je načrtno maščevalno) znak res nizke inteligence.

Pusti ga: bodimo iskreni, ženska debela v letih, po možnosti z otrokom ni ravno iskana roba za resna razmerja.  Če je pustila prejšnjega partnerja za tak debilizem, bo delala tudi z bodočim tako. Taka ženska si ne zasluži moškega ampak tablete za depresijo in par mačk.

Tip ti je lepo komuniciral, da ga motijo kile. Moški želimo ob sebi imeti vitko zdravo in ubogljivo žensko. To je bilo od pradavnine in bo še dolgo ko nas ne bo.  (to so dejstva) Tako kot ženska želi moškega ki je sposoben ,močnejši, inteligenten, zdrav, poželjiv in uspešen. (nobena ne ženi pijanca 40+ ki živi pri mami v kleti brez službe).

Najbrž sta oba luzerja in sta nesrečna drug na drugega. (ja tudi ženske so lahko luzerke…. “šok mar ne?”)

Ne pričakuj opravičil če ti nekdo reče da si debela in je res.  Svet se ne vrti okrog tebe in nihče ti ni dolžen nič. Čim bo marsikdo to dojel bo lažje živel in sploh lahko spoštoval/zavračal mnenja drugih.

Povzetek: V interesu ti je da shujšaš za svojega moškega, ker si ga ti izbrala (ne mi) in ti mora biti pomembno kaj si misli o tebi. Če ne moraš shujšati. shujšaj.kom, kupi si ozempic, wegoy… in boš zgubila tistih 40 kg v enem letu če boš se ustrezno gibala in pravilno jedla.

Počutila se boš bolje, zdravje bo bolje, moški te bo raje sprejel, ne boš maščevalna in bolj samozavestna.

Nisem se srečal osebo ki ima 6 pack in je nesrečna.

New Report

Close