muca išče dom
Jutro, ljubi!
Kako lepo pa ti pišeš! kakšna škoda, da vedno vedno znmanjkuje časa.
Veš, da mi je bilo dooooolgčas po tebi!! Pa kako!
Si res nekej. Posebnega, mislim.
Ne pozabi, ko letaš in lupčke pošiljaš vse naokrog. Oh, le kaj vse si že počel!
Brez mene……….
Kmalu letim, saj veš. Življenje ni hec, ha ha!
ne, ne, ne, nisem napisala Cankar, kot da je on to napisal…on mi je prisel na misel ob takih crnogledih besedah, saj ves kaj vse je napisal cankar…polno zalosti, trpljenja…Tavčarja nisem prešpricala, ker sem slovenščino oboževala, sem bila pridna zelo-zelo;))…
Mar si ljubosumen dragi, potem je bil moj namen dosezen, vidis tako se pocutim jaz, ko me dobesedno vrzes na tla iz rok, samo da uleti tvoja Backa…evo milo za drago…in kaj sledi;))..hit ji pejd odpisat daj no, se ti je danes spet javila in ima enako taktiko ku jaz..te dela ljubosumnega se smuka okoli diskretnega in ti tepko moj, namesto da bi naju dal na ignor in se smukal okoli drugih, nama priznas…paše to…da naju ima nekdo tako rad;))!–zezam seeeeeeeeeee..ti sam uzivaj…zato smo tu!
Zdravo princeska moja! Oh kako si mi polepšala dan, ko sem zagledal meni najljubši nick! Celo sendvič(i) imajo boljši okus!
Kako sem jaz tebe šele pogrešal! Poljubčke sem ti kar naprej pošiljal tja nekam…. Le kje si opazila da sem jih puščal drugje?? No, morda se je kakšen izgubil, kaj vem ali je kaj padlo iz malhe