Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu muca išče dom

muca išče dom

Mala pikica najdenka stara cca. 6 tednov išče topel domek kjer bo lahko predla celo zimo!
Malo lepotičko smo našli v Rožni dolini v študentskem naselju. Je bela s sivimi lisami, radovednim temnim smrčkom in še bolj radovednimi očmi. Navajena na mačje stranišče in vedno lačna 🙂

Upam, da je med vami kdo, ki jo je pripravljen sprejeti k sebi.

Pokličite na tel št: 040-63-83-66

Mucek je premražen in bi se rad pogrel. Ga mala bela muca s sivimi lisami sprejme v svojem skromnem prehodnem domovanju?

😉

Potlej pa pomagam poiskati hišico za malo belo muco s sivimi lisami. :))

GET A LIFE DISKRETNI!!!!!!!!

Opa. Neki divje je zalutalo. Posluš punči. Tuki je sex v mestu in sama dobra volja. 😉 Žalitve prišparaj za dom domači. 😉

Muca išče dom bi šlo na …..

Bo dobra pomoč? Lahko bi ti pomagal iskat še drugačne vrste pomoči, ampak nimam časa… ;)))

A se ti mal sikiraš?
Nikar!

Veš, da se ne splača. Al pač še ne veš?

Kaj je draga? Od kje pa ti po takooooo dolgem času?
Vmes je ta forum skoraj crknil, prepričan pa sem da rabi sveže tiste lepe besede o seksu iz dni ko si bila kraljica foruma in ko smo ob tvojih besedah imeli težave zaradi misli na to kako dobra moraš biti! Saj veš – tako kot ti znaš in se konča: not pa ven, pa not in ven……
Boš spet razrajcala vesoljni svet?

Prisežem, da sem pomislil, da kdo utegne pomisliti na “užaljenost”. Res se me ni dotaknila na tak način. Mal se mi je zaluštal “umirit” punco pa sem …. Evo, je že passé.

Kokr je slišat imaš prijeten renome tukaj. Welcome back. 😉

evo ena muca se je vrnila in našla dom…

In Kir pozabi na svet okoli sebe in spet medi, samo da jo bere tu;)..no, da vaju beremo..alo popacajta forum, kot smo ga mi prejsnji teden..alooo!

pilotka brez zamere…napises “muca isce dom” in to na forumu seks v mestu …in kako se ne bo takoj pojavil kdo in zamenjal kosmato muco na štirih tačkah…za uno na dveh…upam, da si jim našla prijeten dom, čao!

maš prav, ja…

tudi jaz imam raje muce na dveh nogah, pa kaj starejše od 6 tednov ;-)))

Moram imet inspiracijo, brez tega ne gre nič. Kot vidiš, se backa pogovarja z diskretnim ne z mano!

Sicer pa: si čist pozabila kako sva tudi midva popackala tale forum? Še enkrat si preberi kako bi te nasadil v navzočnosti vseh, kar na parkirnem prostoru! Če to ni packanje, le kaj potem sploh je????

o mm, pogrešala sem te…kako si?

Na, zdaj te spet ni več! Pa tako sem čakal tiste lepe besede ko sva se tisoč in enkrat dala dol na prav toliko načinov.

Mravljinčke po hrbtu in metuljčke v trebuhu čutim ko se spominjam kako lepo sva se ljubila, žal le virtualno…. Se še spomniš moja največja ljubezen? – čisto sama brez pogledov v brezčasju, ko si tako lepo cvetela v vsej svoji lepoti ogrnjena v prozorno ogrinjalo – tvoji rdeči lasje so ti padali preko ramen, videl sem tvoje čudovite trde prsi, čudovito postavo in ohh, tvojo prekrasno lulico, sveže pobrito, mehko in gladko ter tako neznansko prijetno na otip… Uživala sva le ljubezen, nič nama ni bilo potrebno, ne zraka, pijače, ne hrane…… Užila sva le ljubezen in vroči, čudoviti seks….

jaz nikoli ne packam, vedno posrkam vse do konca..mmmmmmmmmmm..haha

Ma tale backa je lisica, pride da te spet znori in vija vaja ven, že je več ni…paca je in smiliš se mi dragi!..Saj naju bere…jo že zbezava iz luknjice ne, še vedno sva jo;))

o ti revež moj;))…še mal pojavkaj in mogoče se ti vrne…le zakaj imam občutek da je mal čudno…diskretnost-i ni več, se ti nekako po tiho poslovi v vajinem dialogu, itak se je tipkala le s teboj, z drugimi redko, preredko;)) in pride backa;))..kaj meniš dragi…saj veš tukaj je vsak lahko vse..le kdo je diskretni..kaksen plemeniti..haha..se greva mal “sherlok holmsa”

Ni. Sem čisto nov človek tukaj. Prisežem.
Lahko me ugrizneš v glavico, če sem se kdaj vpisal pod drugim nickom. 😉

v glavo te bom, če te že bom;)), glavica pride nazadnje…na koncu kot visnja na kupcku smetance;))…

Ni ni, meni je bila vedno tako prijetna… čakal bi jo tisoč let, no saj tebe tud no..

Samo da se ti smilim draga, breme je takoj lažje…
Z diskretnostjo sva se zmenila čez 10 let, ne vem kdo je kdo. Ja, čim se je pojavil diskreten, je plemenitega uzela magla

Morava ugotovit, res

Mijav! – Vidiš kako (mi)javkam, hahahaha

mmmmmmmmm! Ni kaj, znaš

Kaj sem spisal, enkrat na začetku, glede konkurenčnosti? 😉

Veš kaj bi “zažgalo”? Če bi se tipi zedinili in …. Ampak obstaja strah, da bi ga kdo po nesreči fasal… ;))))) Kar se mene tiče, se NE morem zmotiti.

Šibam po opravkih.

eh… gre, samo cajta prmanjkuje…

pa bab (:-P)

hehe, tako je to…čas si moraš vzet za babe tud…

lp

New Report

Close