Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu nekaj kg preveč

nekaj kg preveč

Me sprašuje kolegica ali naj shujša? Ji reče mož, pa kaj če si malo bolj okrogla….važno, da se imava midva lepo in imava dva otroka….pa ni sigurna…

ps. se jih kar nekaj na luno pripravlja……..mislim hujšanje pa to…

Zakaj? Ve kdo?

Je ženksa privlačnejša, če je suha?
V čem je čar kilogramov in sexa?

Kaj pa očke? Zrcalo duše?

Kaj pa besede, misli, ideje…?

Moški, poveste??

Kg majo s seksom tolko zveze, kolikor vplivajo na samozavest doticne. Sicer pa ne vidim povezave med seksom in kg. Ce pa kolegica koleba med hujsanjem ali nehujsanjem, to verjetno pomeni, da bi bla bolj zadovoljna, ce bi izgubila kak kg. Predlagaj ji, da to naredita kar s seksom ;))) Pa bosta dve muhi na en mah.
Mas prav, je tolko drugih pomembnejsih stvari, ki zensko / moskega delajo tapravega. Me zanima, kaj porece moski del foruma.
Backa, kaj bi ti naredila na njenem mestu?

Hm, pri ženi me kakšen kg niti ne bi motil, pri ljubici bi pa raje videl, da ima super postavico. Koliko je to? Morda 58-164? Nekaj takega, mislim…

uf ta ljubica bi pa bila kaj 58 cm in 164 kg ! bravo
živele debeluške

Ido, ti zafrkavaš? Pa daj, če ti odleže porednica

kiham , kašljam, pogrešam te, smrk , smrk

Tudi jaz tebe ido, pa nič ne smrkam

pridi bližje da ti stisnem lupčka

***Je ženksa privlačnejša, če je suha?***

Ja, kakor za koga ne. Odvisno kaj tebi pomeni suha in kaj meni. Meni je recimo neestetsko in nič vzburjajoče vso salo, ki visi in se maje ob ženski. Je pa meja. Nekaj malega je dovoljeno, ne pravim da mora bit vse trdo, da je lepo. Lepo pa bolj vzburja kot nelepo ne?! Je pa spet vprašanje, kaj je komu lepo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ampak na glavico penisa, čisto mal je še od sperme, haha

Res je, vsake oči imajo svojga malarja in tud prav je tako.
Čeprav sem še vedno prepričana, da je tud ženska z “mal več” ali “z veliko več” lahk prav tako sexi in privlačna, če le zna svoje telo pravilno ceniti in spoštovati, “ga nositi”.

Bjondica, še ti mal napiš kakšno postavo imaš – kolk si visoka, kg, leta. Boš? Ne veš kako nas zanima

Ti preverzneš ti ;-), jst bučko pa tko korekten, da ti backe ne speljem. Če bo le za, se bova dol dala. Glede na to, da jo varaš vsepovprek, tud zanjo to ne bi smel biti prevelik problem, ane backica moja;-))))

Ta je pa že mal huda, mater si me razjezil!
Backica je moja, pa ostale tud, še tvoja (pa naj bo bivša ali sedanja), bi jo kresnil, ti pa v kot in v jok, fantek, hahahaha

Vse kar imam in nosim (ponosno) je moje, pridobljeno ali natrenirano, na višino kaj velik vpliva nisem imela (mati narava), je pa res, da s plesalci nimam težav – tudi če ga ne vidim v očke ga dobro čutim, če ga pa vidim je pa še lepše. Trenutno pa bi mi prav prišla kakšna kilca več – imam zelo zahtevnega loverja.

No, mal si povedala. Ampak vseen, misliš da sem jaz z vsem zadovoljen?

ja, mislim da si ti res z vsem zadovoljen!

če zna nositi svoje kilograme je vse vredu, velikokrat raje pogledam žensko, ki ima nekaj kg več in vse to nosi čudovito, da je enostavno moraš pogledati in reči, mater je dobra baba, kot pa kakšno preščipneno suhico, ki sama ne ve kaj bi s seboj. Pa itak imajo moški raje prave ženske,te pa se nikoli niso bile suhle.

A poznaš tisto: Tiha voda globoko dere in pes ki laja ne grize ;-)))))).

Ne, samo s tabo bi bil!

Nein, ich kenne das nicht!

Pa še to:
Backa je zeloooo dobra ženska in glede njenih izkušenj in let se z mularijo sploh ne ukvarja, edino z mano! Saj veš, razvadil sem jo!!!

Bova vidla, kaj poreče ona na to, glih mulc pa tud nism več, kondicije je ravno prav, trajanje tud ni problem, strasti je več kot dovolj. Počakajva, da se nama kaj oglasi, po moje ni čist ravnodušna do mene ;-))))

Ups…KIR! backo ti bo mlajši prevzel! hahahaha

KIR jaz sem velika 168 cm in imama 53 kg. A bi bla dobra za ljubico?

New Report

Close