Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu No punce, pa povejte…

No punce, pa povejte…

Sva mela z ženko kratek in jedrnat pogovor, na hitro sva si zmetala vse v obraz kar sva mela… in seveda je naneslo tudi na seks, ki nekateri ki ste me v preteklosti brali, veste, da doma ni prav pohvalen…

Je že tako, da smo ljudje različni, eni majo raje sladoled, drugi šnicle, tretji seks, četrti pa poležavanje…

No, in tako je nanesla beseda na seks in seveda spet pranje možganov, da sem jaz itak čisto nenormalen… Nakar jaz odgovorim, da pravzaprav kakih divje dosti izkušenj nimam, ampak nekaj žensk sem pa že dal skozi in vem kako v splošnem gledajo na spolnost ter da v tem pogledu pravzaprav ona izstopa v negativo…

Na to pa ona meni, da naj ne gledam na “one z interneta, ker tam itak ne moreš pričakovat nič pametnega”

No, punce, zaj pa jaz vas vprašam: ;-))))))

Kako se pa ve počutite? Degenerirane? Ničvredne? Nč pametne???? (:-P)

Pa lep pozdrav, kakršnekoli že ste, od zgoraj naštetega, ostanite še naprej take ;-)))))

No, evo pa smo tam. Pred časom sem spraševala tu gor o varanju. Jaz, da bi imela takega partnerja, ki bi mi solil pamet tudi po pogovoru in ničesar spremenil, ko bi ga še ne vem kolk prosila, bi – si našla drugje. Pol naj se pa joka. Jaz se mam za pametno, veliko vredno, nedegenerirano, vročo, svobodno – hvala bogu. In upam, da bom za svojega partnerja vedno taka, čeprav je in bo težko. Vselej se ti ne da, si utrujen, bolan, vedno ne gre bit ‘sto odstoten’, ampak … In kaj ti je zdaj naredit? Kaj boš naredil? A vidiš, to je jeba. Kaj naredit? Sploh če je človek poročen, potem itak nima izbire. Jaz bi v takem primeru mojemu odpustila morebiten skok čez plot, ker bi ga s takim načinom verjetno sama pripravila k temu in bi se najprej sama vprašala, kaj mi je tega treba, oziorma koliko sem sama prispevala k temu.

Je pa še nekaj možno, to, da si ji na rep stopil, tam pa boli. Hočem reči, da se verjetno sama tega zaveda, zato je bla pa huda. Si bi kar direkten, češ da je bolj v negativo. Jaz sem se pri mojem že toliko naučila, da če mi kaj očita, ostanem tiho in ne skočim pokonci, ker me takrat opozori na tisto, kar me samo muči. Ampak potem me pa podžge in delam vse za izboljšanje. Tako jaz. Kaj naj ti povem, sem premlada in nimam veliko izkušenj, zato naj ti starejši kaj povedo.

mm, madona mi je to znano – sem moral prav poštudirat, da nisem jaz kdaj tega tvojega topica vpisal. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

me zanimam kolk enga šita človk dejansko poje v lajfu, predn mu prebije in kej spremeni…?? pismu, a ne vidš, da te ma ženska v kletki, na vajetih, v primežu…. kakorkol se že temu reče. čeprov maš ti filing da si svoboden kot ptička, ko mal tipkaš tukaj in si tu in tam kakšno privoščiš, je v bistvu ona tista, k narekuje tvoj lajf. na koncu zaspiš in se zbudiš z… NJO… z njo se morš ukvarjat in jo prosit vsakič, pa še pol je vse skup daleč pod tvojimi pričakovanji. spremenit se jo ne da, ker tega noče, dol ji visi, jasno! zato ker ve, da je ne boš nikol pustu (otroci, gospodinske usluge…) in se pol tkole norca dela s tabo.

ma sej ni panike, mogoč bo v naslednem življenju bolš!

Se mi zdi, da bo verjetno krivo pomanjkanje “iskric”, občutka, ko te kar v trebuhu zaščemi in ko se ti od strasti mrači…pri tvoji ženki. Sčasoma ugotoviš, da je vsa strast zgubljena in da, razen rutine, ni nič drugega – v teh trenutkih pa moški bolje funkcionirate, ne potrebujete toliko nežnosti, pozornosti, osvajanja…Mislim, da ji zato ni več do sexa. Kaj se pa dogaja tukaj, je pa hmm, …tudi v moji postelji je obudilo strasti, za katere sem mislila, da so že pozabljene…ta sproščenost te zanese, enostavno razmišljam o sexu več, pogosteje…ali sem zato čudna?…ne, prav dobro se počutim in, kako naj rečem, da se mi to razmišljanje o sexu (pogosto, več kot prej,…) vidi navzven, se zazna in čuti mojega dragega (kot tudi drugih moških!!!-se kontroliram) to zelo dobro registrirajo. Malo sem dolgovezila, rada bi samo povdarila, da verjetno vsakdo, ki je tu gor, nekaj išče…če to najde je super…če ne, zame ni nič čudaški, je samo sproščen, verjetno bolje kot v živo.

Pravzaprav ni tu kaj dosti za povedat, zagotovo je katera od nas tukaj tudi kaj od zgoraj naštetega in zagotovo tvoja žena ni najbolj pametna..:))

Dej mi samo nekaj poskusi razložiti, a je res vsaj približno tako, da na punce, oz. ženske resnično toliko vplivajo ostali dejavniki, glede na njihovo kasnejšo željo po seksu. Naj povem drugače. Če ima ženska čez dan, ali pa daljše obdobje (npr. cel teden) naporne dni v službi, precej dela doma, da ji gre kaj narobe, ipd., ali ima zaradi tega veliko manjšo željo po nežnosti in nato posledično spolnosti. Ker pri moških se mi zdi (to je samo moje mnenje), da te negativne stvari, ki se naberejo čez dan ali cel teden, ne vplivajo toliko na kasnejšo željo po seksu in se z dobrim seksom celo sprostimo in lepo stisnjeni skupaj s parterko umirjeno zaspimo, ne glede na to, da smo bili prej slabe volje, pa utrujeni itd.
Kako je to pri vas punce, oz. ženske??

Pri meni ni tako. Lahko sem na celodnevnem seminarju, ves cas psihicno aktivna, lahko sem na kolesarskem izletu – vseeno. Pa ceprav se mi vcasih zdi, da zivim z zadnjimi atomi moci, se po malo razvajanja pod hladno vodo na hitro prelevim v … (mislite si, kar hocte;))) Po moje je to bolj prirocen izgovor kot pa resnica.
Bolj kot te tezave, ki jih nastevas, samsung, gre pri nas za nekaj drugega. Klima. Ce le ta ni taprava … Eh, gre na boljse. Definitivno. Samo pogum je potreben. Da neham stopicat na mestu.

Ce vam soncka manjka, vam ga posljem;))) Za vse ga je dovolj …

Kaj je taprava klima;-)? Pri moških mislim, da ta klima zelo “enostavna”, pri ženskah, mi pa ni čist jasno, kakšna naj bi bila:-(

klima? ja, custva, ne de? ce mi daje obcutek, da ga privlacim, da sem mu vsec – tako kot oseba, ne le seksualna partnerica .. pol pa itak ni treba vec dost .. me je blo treba vcasih kar malo bremzat;)))

samsung, kako pa je pr teb s klimo? vse klapa? ti prvoscm ;)))

Klima pri ženskah se mora ustvarjat dan na dan. Služba in druge obveznosti so samo izgovor. Če partnerja nimaš več rad, je vsak izgovor dober. Da pa ga imaš lahko dolgo časa rad, morata OBA skrbeti za iskrice. Lahko je to samo frc po laseh. Ampak, če se to ne dogaja od vsega začetka, ali samo na začetku, potem vse skupaj usahne. Dejstvo pa je, da, ko se odločaš za partnerja – vsaj ko sem se jaz, sem bila z vsem hitro zadovoljna, mož pa še hitreje, potem je tu vzgoja staršev, da se čustev ne kaže, pa še kaj bi se našlo. In sva potonila v neko monotonijo iz katere se težko izkoplješ. Ta monotonija pa zelo vpliva na sex. Npr. sem mu že pred nekaj leti, ko sva šla slučajno sama z nekega obiska tam okrog 11-ih zvečer rekla, kaj, ko bi zapeljal malce na stranpot. Odgovor: saj bova doma v postelji – čez komot ga ni. Drugič tega nisem več predlagala.

************* Nasmeh daje življenje, veselje do življenja pa nam daje smisel za nasmeh

Poglej, na splošno ne morem govoriti, lahko pa povem, kaj mene moti oz. kdaj meni ni do sexa – v glavnem takrat, ko se ves dan ne spomni, da bi mi dal vedet, da (vsaj to!) ve, da imam polno glavo vsega, ko noče še on “trpet”(pa s tem ne mislim, da mi ne pomaga) poleg mene, ko enostavno ne ugotovi, da potrebujem njegovo razumevanje…in mi zvečer reče če sem slučajno za…uau, grizem od besa…V glavnem pa sem vedno za, ko me osvaja med dnevom, ko me “opazi”in se trudi, da tudi jaz njega opazim…čeprav, govorim o sebi, in najina skupna doba traja skoraj 17 let (in v tem času se lahko tudi še tak ogenj pogasi, če ne skrbiš za žerjavico)…še več se da povedat, vendar ponavadi komuniciram še z rokami in obrazom…

Kar je napisala pik*ica je zadetek v polno(vzgoja!!!-ogromno), oz. vsi komentarji na to temo se mi zdi, da so “tapravi”. Dejstvo je, da želimo biti ženske OPAŽENE (od kogarkoli) in prav gotovo je to formula za uspeh. Laskanje je vedno vžgalo – če bereš KIRa, recimo, ugotoviš, da ima veliko oboževalk, ampak da pa tudi vsaki piha na srce.

Imejte se radi še naprej!

Točno Tajša, tudi jaz sem takšna in zato ne razumem flance, da je sex po prepiru najboljši. Drek, pa ja. Moškemu ja, ker mu čustva in nežnost nista toliko potrebna kot ženski. Jaz enostavno po kakšnem nesporazumu nisem in ne morem bit za, naj si še tolk želim. Enostavno imam občutek, da sem daleč stran od njega, saj mi je blizu, telesno, čustveno sem pa daleč stran in ga ne morem spustit blizu na horuk. Rabim, da se mi približa, da začutim čustva, bližino, da se umirim, da ga spet ‘sprejmem’.
Ne vem kdo je zgoraj že spraševal, ampak ti jaz lahko odgovorim. Moj dragi ima to žilico, da me provocira. Saj se mu ne pustim in se hecava, ampak vedno ne morem, nisem za, sem utrujena, imam skrbi, on je pa preklet flegma, jaz pa sama za vse. In takrat mi ne paše, češ, če mi ne moreš pomagat, pusti me na miru. Ampak ne, takrat me zjezi, ker pravi, da sem najlepša, ko sem huda in ko sem najbolj huda, pravi ‘honey, let’s have sex’. Takrat sem pa še najbolj huda, najraj bi ga poslala kam. Mislim si ‘ja, pa kaj bi ti še rad, a še to, solit se pejt’, ampak me tolk provocira, da se začnem smejat in popustim, ampak čustevno se mu pa ne morem odpret, hrepenim po njem, po njegovem potnem telesu, ampak če ni nežnosti, čustvene bližine, ne morem.
Jaz, kot ženska, to rabim, všeč mi je, če me čez dan objame, mi nakloni pogled, poljub, pozornost, zvečer tako vse lažje funkcionira. Mislim, da ženske rabimo veliko več bližine in nežnosti, da se odpremo in stopimo. Ko je ena zapisala zgoraj, da je utrujenost, to in ono, izgovor partnerju, se pa strinjam, čeprav nisem tolik obremenjena kot ženske s službo in še otroci povrh, me pa poleg dela baše študij in še kaj. Načeloma sem vedno za, pa naj prekle dol letijo, sem se pa zavestno s tem ukvarjala v mislih – da se vedno ustreči, odvisno je pa tudi od partnerja, koliko je (ne)štorast in kako se približa. Če sem utrujena, zbita, on bi pa na horuk, pa brez nežnosti, pol ne bo nič iz tega, mal smo pa tudi lahko uvidevni in pozorni ter nežni ko je treba.

Ja pr meni je bila (še vedno je) trenutno res kriza, ampak je več razlogov zato (mimogrede hodiva 8 let). Čeprav se mi je ta vikend nekaj zgodilo, bom opisal bolj spodaj. Saj ravno zato sprašujem, ker nimam takega občutka, da ne opazim dovolj svoje punce, oz. da ji ne laskam in govorim, da mi je všeč (mogoče je edino to, da nisem dovolj prepričljiv, oz. da misli, da ji tega ne pokažem dovolj prepričljivo). Samo včasih, ko sva pri kakšnem opravilu, ji verjetno tudi ne paše, oz. ne opazi da jo malček drugače pogledam ali pa ji dam kakšno seksi opazko. Ne vem včasih mam pa jst tak občutek, da jo velikrat sam jst objemam, al pa pobožam po laseh, obrazu, itd. (vsekakor večkrat kot ona mene), velikrat jo moram prav spomnit, da bi tud meni pasalo obratno. Sej štekam, če se kakšne dni skregaš al podobno, samo takrat, ko misliš, da je vse O.K. pa ji daš (nakažeš) neke znake, prijazne opazke, objeme, pa božanja, itd, pa vseeno ni pravega odziva.
Da nadaljujem od zgoraj, sem pa imel zdej pred kratkim po res dolgem času eno zelo erotično izkušnjo z njo (je “skoraj” bila ona pobudnica), ki me je res čudovito presenetila, sm resnično užival (samo namig: Oralno me je obdelala do konca in nič ji ni ušlo in sploh je ni motilo – tko mi je vsaj rekla) tko, da kar ne morem pozabit in tako dobro me še ni v vseh 8 letih. Na začetku je bilo to dvakrat al trikrat, samo ji nikol ni bilo najbolj všeč (okus pa sploh ne). Ej in zdaj mi ni nč več jasno, sem se kar naenkrat totalno zatrapal vanjo, čeprav ni še vse tko kot bi moralo biti. Kako se da nas tipe obračat, jao. Ni mi pa jasno kako se je to lahko kar naenkrat zgodilo, mogoče mi je hotela dokazati, da zna to res vredu opraviti al kaj?? Jst resnično nikol ne bom štekal žensk. Vseeno mislim, da ni nekega določenega pravila kako pripravit žensko do seksa, včasih si lahko še bolj nežen, pa ustrežljiv, prijazen, duhovit pa potem ni nič, včasih ko najmanj misliš te pa doleti ta sreča. Čeprav vseeno večkrat uspe v prvem primeru.
Kaj pa vem, je že tako ;-)) imejte se lepo.

Mislim, da je čisto korektno napisano, sam a pol hočeš reči, da če je prava pozornost, nežnost, objemi, pa da ti parter pri čem pomaga, itd., da bosta z veliko verjetnostjo tisti dan seksala, če ti vsaj malo nakaže v to smer al ni čisto nujno tko?

…je bil nekoč on in sem bila jaz…ni bilo potrebno prav nič priprav, samo pogled, nagajivost v očeh, prijetno zbadanje, samo dotik,…in nebesa…

Hočem povedat, da če sta skupaj res ta prava dva, ni debate o tem, kdaj je pravi čas…ta je vedno???!!! Kaj zdaj to pomeni…da nas večina živi, hmm…kako???

Imejte se radi, resno!!!

Ma saj nekoč je bilo tud z nama tako, ampak potem se z leti očitno ti odnosi malo le spremenijo (ni več tiste čutne zaljubljenosti, ko misliš samo na svojo ljubljeno in to 24 ur na dan), ampak to mislim, da je nekako normalna zadeva. Ampak ljubezen mora vendarle ostati in ljubljeno osebo imaš še vedno rad. Mislim, da se je kasneje treba za dobro zvezo veliko bolj potruditi in veliko več vložiti, kot na začetku, ko vse skupaj izgleda tako preprosto. Je pa tudi res, da se občasno zgodi, da si kar naenkrat prav najstniško zaljubljen v partnerko in ta občutek je res super, te vrne kar na začetek zveze in se ti potem zdijo vsi drugi problemi res malenkostni. Tako je vsaj moje mnenje.

Vprašanje je kaj naj bi vsak tule gor “iskal”. Meni je zanimivo brati toliko vrst osebkov s toliko različnimi vzorci. Zanimivo mi je raziskovati, kaj predlagati, napisati svoje mnenje. Hehe, tudi virtualnega seksa se ne branim 😉 Tako, da ne verjamem, da vsi nekaj iščejo, kvečjemu zanimivo se jim zdi in pa seveda marsikdo po kavbojsko izkoristi priliko, če se da. 🙂

Tale tvoj oz. njegov “honey, let’s have sex” je ravno tisto, čemur bi se tudi jaz uprl! Oprosti, ampak kaj bolj bedastega predno imaš seks pa se ti res ne more zgoditi kot tele besede! Kot, da bi bila razmočena krpa, ki jo je treba izkoristiti. Prvič, seks se nikoli ne planira, drugič izogiba se zdrsanih fraz, tretjič, seksa se zaradi strasti itd.itd.itd. Potem se jaz nebi čudil, da nekateri govorijo o monotoniji!

Kadar se midva spičiva, se spičiva tako kot je treba! Na smrt resno ;-). Potem sva oba nekaj časa vsak v svojem “tihem kotu” oz. imava “svoj “tihi čas”, ki pa nikakor niso dnevi ampak mogoče ure. Ko pa se nekdo ohladi (nisem vedno jaz), pa se začneva malo muckat. Praviloma po tem seksava kot zajca, strastno, brez zavor, brez misli, brez predsodkov. Nekako tako…

Seveda je za to potrebno ustvariti nekaj predpogojev. Npr. jezna morata biti oba in ne eden, ki ga je drugi sprovociral, mogoče celo samo zato, da bi imel seks. Morata si iti na živce, biti besna drug na drugega. Za hip se morata sovražiti. In na koncu se mora vsaj en ohladiti, pristopiti k drugemu, se mu mogoče opravičiti, mu povedati, da ga ima rad, ga objeti in ga tolažiti. In seks po tem je res več kot primitiven. 😉

Si pa preveč užaljena! Podobno kot jaz, ki pa se tega mislim, da kar uspešno odvajam. Verjetno je to prevelika trma. Ji sicer govorim “keep trying”, ampak je hudič, ko se mi kar zareče 🙂 Delam na tem… 😉

-mm, prepričaj me, da nisi poročen z zmajem! 🙂 Pa povej mi ali je tudi grda tako, kot se obnaša? Je kosmata? Si ne brije nog? Ima moško frizuro? Je že vsa siva?n Pošlji mi sliko! 😉

Po mojem ona potrebuje dobrega psihiatra, ki bi ji razložil kako se obnaša, če si poročen in imaš otroke! Jaz mislim, da se njej niti sanja ne o kakšnem partnerstvu, spoštovanju, življenju v dvoje. Ona o “moškem” in o “ženski” nima 3 čiste. Tudi približno si ne predstavlja družinskih osnov! Ona nima pojma o ničemer!

Probajta se spraviti k kakšnemu psihiatru, pa ne smatrat to za žaljivko. Mogoče bi vama lahko celo koristilo! Sicer pa bi si jaz na tvojem mestu dobil kakšno zanesljivo in stalno ljubico s podobnimi težavami. Kaj drugega pa ti res ne vem predlagati… lahko ji poveš kvečjemu to, da se moja segreva “tudi” s surfanjem po netu ;-).

kren, ce pa se to dogaja 10 in nekaj let .. kaj mislis, kam to vodi?
si upas trdit, da bi nekdo po tako dolgem casu se dal kaksno pobudo? takole je slo pri nas: si zavrnjen enkrat, pa drugic partner malo trapasto odreagira, pa ti potem enkrat navrze, da si malo “nenormalen”, pa enkrat pripomba, da sex res ni vse .. pa se neham trudit, neham bit pobudnica, se vrzem v cisto pasivo. Kaj se zgodi? KAJ PA JE Z NAMA? Hja, nic ni z nama, s tabo je nekaj narobe. Oz. z mano, ker vlagam prevec in naivno pricakujem, da bo enkrat drugace;(((
Naivnost je sla, pa se kaj drugega z njo.

Ej, kako filozofiramo o tako preprosti temi: ce si z osebo, ki ti je blizu, ki te privlaci kot sogovornik, druzba za prosti cas, kot seksualni partner – ne vidim razloga, da si ne skociva v ustnice vsak dan;))) Pa ne zdej noret, da sem obsedena s sexom;)) Morda sem, morda nisem. O tem naj sodi .. kdo ze? Kaj jaz morem, ce pa tako pase;))) Da bi se pa takim uzitkom odpovedovala – res bi bla nora…

ni bla to užaljenost. Je s takim glasom to rekel kokr češ, a ti gre že na otročje, oz. je prav tako rekel: kaj ti je pa zdaj na pamet padlo. Pa še rekla sem, da je to za obujanje spominov, pa to.

************* Nasmeh daje življenje, veselje do življenja pa nam daje smisel za nasmeh

Jst sm pa zmeraj mislil, da mamo večinoma moški take probleme, res ne razumem tvojga partnerja, očitno mu mora bit neki zelo narobe, da je tako, ne vem – preprosto ne razumem?

New Report

Close