Noseča sem vendar ne z možem
Jah, podobna zgodba, iz ene lepe jase. Zanosila skoraj nezavestna od orgazmov, ampak, po pomoti, na osamljeni lovski opazovalnici, naredila splav, tega pa seveda ne po pomoti, ker se ga, kot v unih forenzikih, ni dalo drugače prav pregnano izpeljati, zato se ga je ob prisotnosti navideznega krivca, to je na licu mesta prisotnega moža, ki se ni in ni nikakor mogel spomniti, kdaj je nazadnje seksal, ampak, bo že držalo, da je temu tako, če je bilo rečeno in posneto, da je temu tako, ker se mu o kakšnem lovskem opazovalcu ni niti v njegovih najhujših morečih sanjah sanjalo, dogodek je še kar drago plačal z gotovino sam samcati lovski opazovalec in pa, dogodek je bil opravičilo, da se kmalu zatem vpelje KC z zanesljivim MV, izgovor je bil potreben zaradi neseksa doma, da kljub nadaljnjemu neseksu doma, naslednji ali še naslednji črno-lovec ne bi povzročil podobnih komplikacij, kot uni taprvi, se pravi tisti ta peti. Ne morš verjamet, kaj vse se dogaja. Lahko tudi, da ni vse čisto res, četudi je bilo vse plačano, je pa tole scenarij za en dober film posnet. Le, kaj ima tistole tamle, HVALA BOGU, za početi, se pa tud jaz več ne morem izmislit.
Kje si , nesrečna mamica? Zelo s tabo sočustvujem, a splav narediti ne smeš! KER OTROK NI KRIV, ON ŽELI ŽIVETI, PA tudi s tabo bo po tem grozljivem dejanju šlo navzdol, sem slišala za mame, ki so ubile nedolžnega otročka, kako jim je ŽAL!!! Jaz pa bi na tvojem mestu povedala možu za ta nesrečni pripetljaj in sicer tako, da se je zgodilo na zabavi, ko ste bili vsi malo v rožcah, da niti ne veš, kako je do tega prišlo in da itak z možem sta zelo odtujena.. Samo, ne splava! Pogovori se z možem, kot odrasla, ali bosta ostala skupaj, ali bo šel otrok v posvojitev.. SAMO NE DELAJ SPLAVA! TO NI KOT BI IZDRLA ZOB, pa še to se pozna. BOM MOLILA ZATE!!!
Tukaj je odgovor avtorice:
zapletla sem se
Re: Noseča sem vendar ne z možem
22.07.12 20:02
Pozdravljeni.
Vidim da ste mi napisali, kar precej mnenj. Nisem uspela vsega prebrati, prebrala sem le del.
Danes dopoldne sem se soočila z možem. Povedala sem mu za nosečnost. Jasno mu je, da otrok ni njegov. Nisem mu povedala s kom sem ga prevarala. Odreagiral je presenetljivo mirno, pričakovala sem drugačen odziv, bolj impulziven.
Po najinem pogovoru se je odpeljal. Ni mi povedal, kam gre, niti se mi ne javi na mobitel. Upam, da je z njim vse v redu. Hudo mi je zanj, ampak najbolje je bilo, da mu priznam. Po eni strani čutim olajšanje. Eno breme manj na mojih plečih.
Ne vem kako se bodo stvari odvijale naprej. Jutri se bom naročila na pregled. Po mojih izračunih sem nekje v osmem tednu. Noč sem prebedela, nisem mogla zaspati, tako me je vse skupaj žrlo, upam, da bom danes bolje spala. Hvala še enkrat vsem skupaj ker ste mi svetovali.
Takle;
mama 6 otrok
…šel otrok v posvojitev.. SAMO NE DELAJ SPLAVA! TO NI KOT BI IZDRLA ZOB, pa še to se pozna. BOM MOLILA ZATE!!!
jaz pa verjamem
…sem drago plačala, a na koncu se je HVALA BOGU dobro izšlo!
obdrži
itd……. Zame to ni en zmazek, ki bo nekoč človek, zame TO JE ČLOVEK.
Ciklamca
…se jaz odločala, bi izhajala iz izhodišča: KAJ BOM V SEBI LAŽJE O P R A V I Č E V A L A !!! S katerimi mislimi, dejanji, bom v sebi lažje shajala.
Ciklamca
…izračunaš tudi verjetnost – boš videla kaoko se posebnim okoliščinam ali božjemu znamenju reče v številkah. In – NE, NI PRESTRAŠENA PUTKA – išče najboljšo pot zase in otročka,
Popay
…otroka z enim sexom ob enem se pa sklicujejo na nebesa in s tem seveda še na koga v nebesih. Za avtorico pa,…. kakšnega JEBAČ-a si to imela, da ne zna ven potegnit, preden
Dornroeschen2
…’na drugi strani’ ljudje, ki imajo probleme s plodnostjo in NIKOLI ne pridejo do svojega otroka. Pa bi dali, ne vem, kaj zato.
ŠE DANES SEKSAJ Z NJIM
…Upam, da oplojevalec ni rdečelas, mož pa črnolas…..
OHRANI SKRIVNOST ZASE! Samo dr-ju zaupaj! Veliko sreče in poguma ti želim!
NEHI TEŽIT
… skupaj pravljica za krajšanje sobotnega dolgčasa, si si lepo zakomplicirala lajf, ni kaj.
TO JE VSE ZRASLO V TVOJI TIKVI. Nimaš pojma o pojmu, kr neki filozofiraš in otežuješ.
Dej pejt spat al pa brat knige!
našla si mamo
…Kot moški naj povem, da moški takšne vrste ljubezni, da imaš nekoga “rada”, seksaš pa z drugim(i), NE POTREBUJEMO. Laži komu drugemu, vsaj do sebe bodi odkrita.
krava/3
…Vzemi se v roke, prvo splav, potem pa pri sebi razčisti kaj bi sploh rada in koga imaš rada.
PA KDO SI TI, DA TUKAJ MORALIZIRAŠ?? Kdo si ti gnoj, da ti je edina rešitev splav????
KDO si čarovnica nesposobna, butatsa, da pišeš take nebuloze?
KDO si predznica? In po sebi sklepaš ene bedne načrte, jih projecirat na druge?? PA KDO SI TI
našla si mamo
…enega otroka, ki ga imata skupaj. In, a ja, sodelavec ima tudi enega otroka in ženo. Sodelavec bo seveda FUL vesel,
babe nore ste
22.07.12 00:57
Ne poznate avtorice in ji kljub vsemu utrujate s svojimi pogledi na to, s svojimi kapricami, s svojimi budaleštinami!
Od kje si jemljete to pravico? Da je sama vaša miselnost prava? Poštena???
BEDNICE JADNE! Da vas ni sram nekomu svetovat, korigirat življenje!! Ve po svoji lastni butasti mislenosti!
RES STE PREDRZNE!
Izginite s tega mona.
tezkozivljenje
Moj nasvet tebi v tem trenutku je. OBDRŽI OTROKA. Odločiti se moraš itak sama.
Mnogi so ti že napisali razloge za in proti.
Jaz bi ponovila tole misel: “Misliš, da je bil slučaj, da si zanosila kar tako, prvič in na brzino? O, ne. Podarjeno ti je bilo. Boš zdaj to zavrgla? ”
Če boš UMORILA nebogljenega otroka, misliš, da boš potem bolj SREČNA???!!.
DERT
…IN BI MEN TAKO PODTAKNILA OTROKA, SI MRTVA.
it
…izhajala iz izhodišča: KAJ BOM V SEBI LAŽJE O P R A V I Č E V A L A !!! S katerimi mislimi, dejanji, bom v sebi lažje shajala.
my 2 cents
…nismo več v 18. stoletju, ko so nezakonske otroke žigosali s pankrti, pa tudi ne v okolju, kjer bi žensko zaradi skoka čez plot kamenjali do smrti! Hvala sveti višnji za to, da živiš v civiliziranem svetu! NI TOREJ RAZLOGA ZA TO, da bi PODTIKALA, LAGALA, SKRIVALA DEJSTVA!
jana_banana
…te bo znotraj, ce si kolkr tolk postena, iz dneva v dan bolj….
vsekakor PRVO premisli in pol ukrepaj…. in seveda potem zivi mirno naprej,
Dalia2011
22.07.12 14:16
Navedeno
babe nore ste
Ne poznate avtorice in ji kljub vsemu utrujate s svojimi pogledi na to, s svojimi kapricami, s svojimi budaleštinami!
BEDNICE JADNE! Da vas ni sram nekomu svetovat, korigirat življenje!! Ve po svoji lastni butasti mislenosti!
RES STE PREDRZNE!
Izginite s tega mona. Živite svoj bedni lajf! Packe, nemarne!
Sama sicer nisem in ne bom napisala nobenega nasveta tej avtorici, ker iskreno povedano, nimam pojma, kaj bi naredila jaz v taki situaciji.
Lahko ti pa povem, da je tvoj post nadvse primitiven. Avtorica je napisala problem na forum ravno z namenom, ker jo zanima, kaj bodo imeli povedati še drugi ljudje. Dobila je ogromno odgovorov, kar je tudi želela. Seveda je pa na njej, kako se bo odločila. Če misliš, da naj vsi zginemo s tega foruma, potem ne vem, zakaj forumi spoh obstajajo in zakaj naj nekdo napiše vprašanje, če so vsi, ki bodo odgovorili, neumni in ne vem kaj še vse???????
ČE KDO NE SODI NA TA FORUM, SO TO TI!!!!!!! OK?
poslušaj me
…Jaz ti verjamem.
Naredi splav dokler je čas. Žal ti bo če ga NE boš ne pa obratno. Potem pa rešuj
………………………………………………………………………………………………………..
Kaj imajo skupnega zgoraj navedeni nicki in je od daleč razvidno vsakemu zunanjemu obiskovalcu tega sranja od Starševskega čveka…?
Avtorja ali par njih, je reštev zgornjega rebusa.
Še komu ni jasno, zakaj marinec meni, da je tale mon eno navadno sranje? Ena takale monska zajebancija iz sicer hudičevo resne teme, zbije verodostojnost in vso težo celemu monu. Zato naj vpeteni v pingpong te generirane teme premisli/jo/, kaj s tem delajo na videz resnemu forumu.
To je zaključek. Tak pingpong ni prvi na tem monskem sranju od sranja. Bi sedaj končno nehali ali morda /samo v ednini/ nehal srat klamfe, ti zmešani večnicki avtor celotne teme vključno z odgovori sam sebi? Tema je preresna za zajebancijo, a prou?!
Takle;
mama 6 otrok
…šel otrok v posvojitev.. SAMO NE DELAJ SPLAVA! TO NI KOT BI IZDRLA ZOB, pa še to se pozna. BOM MOLILA ZATE!!!
jaz pa verjamem
obdrži
Ciklamca
…se jaz odločala, bi izhajala iz izhodišča: KAJ BOM V SEBI LAŽJE O P R A V I Č E V A L A !!! S katerimi mislimi, dejanji, bom v sebi lažje shajala.
Ciklamca
…izračunaš tudi verjetnost – boš videla kaoko se posebnim okoliščinam ali božjemu znamenju reče v številkah. In – NE, NI PRESTRAŠENA PUTKA – išče najboljšo pot zase in otročka,
Popay
…otroka z enim sexom ob enem se pa sklicujejo na nebesa in s tem seveda še na koga v nebesih. Za avtorico pa,…. kakšnega JEBAČ-a si to imela, da ne zna ven potegnit, preden
Dornroeschen2
…’na drugi strani’ ljudje, ki imajo probleme s plodnostjo in NIKOLI ne pridejo do svojega otroka. Pa bi dali, ne vem, kaj zato.
ŠE DANES SEKSAJ Z NJIM
NEHI TEŽIT
… skupaj pravljica za krajšanje sobotnega dolgčasa, si si lepo zakomplicirala lajf, ni kaj.
TO JE VSE ZRASLO V TVOJI TIKVI. Nimaš pojma o pojmu, kr neki filozofiraš in otežuješ.
našla si mamo
…Kot moški naj povem, da moški takšne vrste ljubezni, da imaš nekoga “rada”, seksaš pa z drugim(i), NE POTREBUJEMO. Laži komu drugemu, vsaj do sebe bodi odkrita.
krava/3
…Vzemi se v roke, prvo splav, potem pa pri sebi razčisti kaj bi sploh rada in koga imaš rada.
PA KDO SI TI, DA TUKAJ MORALIZIRAŠ?? Kdo si ti gnoj, da ti je edina rešitev splav????
KDO si predznica? In po sebi sklepaš ene bedne načrte, jih projecirat na druge?? PA KDO SI TI
našla si mamo
…enega otroka, ki ga imata skupaj. In, a ja, sodelavec ima tudi enega otroka in ženo. Sodelavec bo seveda FUL vesel,
babe nore ste
RES STE PREDRZNE!
Izginite s tega mona.
tezkozivljenje
Jaz bi ponovila tole misel: “Misliš, da je bil slučaj, da si zanosila kar tako, prvič in na brzino? O, ne. Podarjeno ti je bilo. Boš zdaj to zavrgla? ”
DERT
it
…izhajala iz izhodišča: KAJ BOM V SEBI LAŽJE O P R A V I Č E V A L A !!! S katerimi mislimi, dejanji, bom v sebi lažje shajala.
my 2 cents
…nismo več v 18. stoletju, ko so nezakonske otroke žigosali s pankrti, pa tudi ne v okolju, kjer bi žensko zaradi skoka čez plot kamenjali do smrti! Hvala sveti višnji za to, da živiš v civiliziranem svetu! NI TOREJ RAZLOGA ZA TO, da bi PODTIKALA, LAGALA, SKRIVALA DEJSTVA!
jana_banana
Dalia2011
Navedeno
babe nore ste
RES STE PREDRZNE!
Sama sicer nisem in ne bom napisala nobenega nasveta tej avtorici, ker iskreno povedano, nimam pojma, kaj bi naredila jaz v taki situaciji.
Lahko ti pa povem, da je tvoj post nadvse primitiven. Avtorica je napisala problem na forum ravno z namenom, ker jo zanima, kaj bodo imeli povedati še drugi ljudje. Dobila je ogromno odgovorov, kar je tudi želela. Seveda je pa na njej, kako se bo odločila. Če misliš, da naj vsi zginemo s tega foruma, potem ne vem, zakaj forumi spoh obstajajo in zakaj naj nekdo napiše vprašanje, če so vsi, ki bodo odgovorili, neumni in ne vem kaj še vse???????
poslušaj me
…Jaz ti verjamem.
Naredi splav dokler je čas. Žal ti bo če ga NE boš ne pa obratno. Potem pa rešuj
Kaj imajo skupnega zgoraj navedeni nicki in je od daleč razvidno vsakemu zunanjemu obiskovalcu tega sranja od Starševskega čveka…?
Še komu ni jasno, zakaj marinec meni, da je tale mon eno navadno sranje? Ena takale monska zajebancija iz sicer hudičevo resne teme, zbije verodostojnost in vso težo celemu monu. Zato naj vpeteni v pingpong te generirane teme premisli/jo/, kaj s tem delajo na videz resnemu forumu.
To je zaključek. Tak pingpong ni prvi na tem monskem sranju od sranja. Bi sedaj končno nehali ali morda /samo v ednini/ nehal srat klamfe, ti zmešani večnicki avtor celotne teme vključno z odgovori sam sebi? Tema je preresna za zajebancijo, a prou?![/quote]
Namenjeno marincu!
Deluješ že tako.
Ker je očitno tale tema daleč najbolj gledana in komentirana v zadnjem času, avtor pa seveda NISI TI!!!!!
Ponavadi dominirajo tvoje teme, ali ni tako?
Ker če se kdo, tukaj gre neko zajebancijo, si to po mojem ti. Imaš izrazit slog pisanja in vsak, ki je tukaj malo dlje časa ve, kdaj pišeš poste in katere nike uporabljaš!!!!
Meni se tale tema zdi ena redkih povsem odkritih tem tukaj na Monu!!!
Upam, da se bo avtorica še kaj javila. Res me zanima, kako se je odločila.
Takle;
mama 6 otrok
jaz pa verjamem
obdrži
Ciklamca
Ciklamca
Popay
Dornroeschen2
ŠE DANES SEKSAJ Z NJIM
NEHI TEŽIT
našla si mamo
krava/3
našla si mamo
babe nore ste
RES STE PREDRZNE!
Izginite s tega mona.
tezkozivljenje
DERT
it
my 2 cents
jana_banana
Dalia2011
Navedeno
babe nore ste
RES STE PREDRZNE!
poslušaj me
…Jaz ti verjamem.
To je zaključek. Tak pingpong ni prvi na tem monskem sranju od sranja. Bi sedaj končno nehali ali morda /samo v ednini/ nehal srat klamfe, ti zmešani večnicki avtor celotne teme vključno z odgovori sam sebi? Tema je preresna za zajebancijo, a prou?![/quote]
Namenjeno marincu!
Deluješ že tako.
Ker je očitno tale tema daleč najbolj gledana in komentirana v zadnjem času, avtor pa seveda NISI TI!!!!!
Ker če se kdo, tukaj gre neko zajebancijo, si to po mojem ti. Imaš izrazit slog pisanja in vsak, ki je tukaj malo dlje časa ve, kdaj pišeš poste in katere nike uporabljaš!!!!
Upam, da se bo avtorica še kaj javila. Res me zanima, kako se je odločila.[/quote]
Ne seri.
[/b]
Namenjeno marincu!
Deluješ že tako.
Upam, da se bo avtorica še kaj javila. Res me zanima, kako se je odločila.[/quote]
Ne seri.[/quote]
Zdaj pa resno – edini, ki tukaj sereš, si ti. Spokaj, ker od tebe ni prišel niti eden pameten nasvet. Samo smetiš temo.
[/b]
Namenjeno marincu!
Deluješ že tako.
Ne seri.[/quote]
No, če je pa po tvoje vse skupi eno sranje tale MON, pa odj*bi. Pejd počet kaj pametnejšega. Kaj pa pol visiš tu gor če si tolk boljši in pametnejši? Zalij ženi rože al ji pa skuhaj večerjo, bo vesela ona in mi ker ne boš več gnjavil tu gor.
Ne seri.[/quote]
No, če je pa po tvoje vse skupi eno sranje tale MON, pa odj*bi. Pejd počet kaj pametnejšega. Kaj pa pol visiš tu gor če si tolk boljši in pametnejši? Zalij ženi rože al ji pa skuhaj večerjo, bo vesela ona in mi ker ne boš več gnjavil tu gor.[/quote]
Pa je priletelo prou prijazno pisemce direkt v marinca in to od virtualne A, letnice 65, ki je prijazno pojasnila, da mon živi od klikov ljudi. Mon živi od klikanja po virtualnih, izmišljenih, umetno generiranih temah, med katerimi baje vsak najde kaj zase. He he he! Zakaj ne poveste tega na samem začetku? Sedaj razumem, zakaj taka poplavi izmišljenih, virtualnih tem, debat parih avtorjev pod desetimi, petnajstimi nicki, ki diskutirajo s sami s seboj ali pa z ozkim zaprtim krogom zaposlenih ali honorarno zaposlenih Ciklamc in to do treh zjutraj, kot v tejle temi in podobnih monskih akrobacij. Debilno. Videti je pa bila čisto resna zadeva, vsaj nekaj časa, tale mon. Pa je zgolj Potemkinova vas. Vztrajam pri svoji prvotni izjavi. Kar sem rekel, sem rekel, kaj je to bilo, se ve.
Kaže, da je preživetje od klikov resnično naporno in težko. Mislim, da se lahko dela tud kaj pametnejšega, če vam klikanje ne znese, kaj manj virtualnega, kot je čakanje na klike po monskih izmišljenih temah. Marinec zaposli takoj ene tri mone za kidanje gnoja. To Ciklamce tolk dobro obvladajo!
Odslej bo vaše klikaško preživetje še malenkost težje. Marinec tega sranja ne bo več kliknil, ampak, res, tud enkrat ga ne bo več kliknil. Upam, da se ti bo vsaj malo to poznalo, ti avtorski sralec zasmetene teme “zapletla sem se”. Marinec ti ne bo s tvojim lastnim sranjem več smetil tvoje čudovite in za “široko javnost” odprte teme, tole je zadnjič. Javi se že no, sam sebi, se pravi, Ciklamci. Zgleda, da nihče ne prime več za tvojo vabo, al kaj? Pol pa kar sam sebi kaj napiši, pa še mal šiht v noč potegni, ne do treh zjutraj, do štirih zjutraj klikaj in delaj nadure, al pa kar non stop klikaj po svoji temi. Da se ti da, mona od mone, “zapletla si se” v lastne klike.
Klikaj in uživaj, mona ciklamska.
No, če je pa po tvoje vse skupi eno sranje tale MON, pa odj*bi. Pejd počet kaj pametnejšega. Kaj pa pol visiš tu gor če si tolk boljši in pametnejši? Zalij ženi rože al ji pa skuhaj večerjo, bo vesela ona in mi ker ne boš več gnjavil tu gor.[/quote]
Pa je priletelo prou prijazno pisemce direkt v marinca in to od virtualne A, letnice 65, ki je prijazno pojasnila, da mon živi od klikov ljudi. Mon živi od klikanja po virtualnih, izmišljenih, umetno generiranih temah, med katerimi baje vsak najde kaj zase. He he he! Zakaj ne poveste tega na samem začetku? Sedaj razumem, zakaj taka poplavi izmišljenih, virtualnih tem, debat parih avtorjev pod desetimi, petnajstimi nicki, ki diskutirajo s sami s seboj ali pa z ozkim zaprtim krogom zaposlenih ali honorarno zaposlenih Ciklamc in to do treh zjutraj, kot v tejle temi in podobnih monskih akrobacij. Debilno. Videti je pa bila čisto resna zadeva, vsaj nekaj časa, tale mon. Pa je zgolj Potemkinova vas. Vztrajam pri svoji prvotni izjavi. Kar sem rekel, sem rekel, kaj je to bilo, se ve.
Kaže, da je preživetje od klikov resnično naporno in težko. Mislim, da se lahko dela tud kaj pametnejšega, če vam klikanje ne znese, kaj manj virtualnega, kot je čakanje na klike po monskih izmišljenih temah. Marinec zaposli takoj ene tri mone za kidanje gnoja. To Ciklamce tolk dobro obvladajo!
Odslej bo vaše klikaško preživetje še malenkost težje. Marinec tega sranja ne bo več kliknil, ampak, res, tud enkrat ga ne bo več kliknil. Upam, da se ti bo vsaj malo to poznalo, ti avtorski sralec zasmetene teme “zapletla sem se”. Marinec ti ne bo s tvojim lastnim sranjem več smetil tvoje čudovite in za “široko javnost” odprte teme, tole je zadnjič. Javi se že no, sam sebi, se pravi, Ciklamci. Zgleda, da nihče ne prime več za tvojo vabo, al kaj? Pol pa kar sam sebi kaj napiši, pa še mal šiht v noč potegni, ne do treh zjutraj, do štirih zjutraj klikaj in delaj nadure, al pa kar non stop klikaj po svoji temi. Da se ti da, mona od mone, “zapletla si se” v lastne klike.
Klikaj in uživaj, mona ciklamska.[/quote]
Tud tebi se da psihoanalizirat vsakega posameznika tu gor in vodit evidenco kdaj je kdo kaj pisal. Meni se zdiš največji psiho tu gor prav ti. A s pozabu zdravila vzet al kaj? Al ima žena spet migreno že cel teden pa imaš cajt se ukvarjat z monami in njihovimi bolanimi umi?
Pozdravljeni!
Za menoj je prvi pregled, vse je bp, odločila sem se za otročka.
Vem da me čaka še ogromno vsega za urediti. Po vsej verjetnosti najprej ločitev. Mož z mano namreč ne komunicira od trenutka, ko sem mu povedala za nosečnost.
Samo toliko.
p.s. Hvala še enkrat vsem skupaj, za nasvete in upam, da bomo, še kdaj kramljali ob kakšni prijetni temi.