Perverno drkanje
Pisi [email protected]
Prejsni vikend ko je bilo tisto vroče najbolj pa še v nedeljo.. kuhaca doma z zeno kosilo, jo hocem dat na pult da ji zarinem korenjaka noter pa ni hotela, skoda zame.. vidim pa da je soseda nekaj delala na dvorišču v pajkicah, kjer so se videle spodnje hlacke, na sreco imamo okno da vidimo celo njihovo dvorisce. Tako me je prijelo od zene, da sem moral iti na wc (kao grem srat) se zaklenem in sem ga zdrkal ob pogledu na sosedo. Bolje to, kot nic.
Mank, 21.04.2024 ob 11:22
Prejsni vikend ko je bilo tisto vroče najbolj pa še v nedeljo.. kuhaca doma z zeno kosilo, jo hocem dat na pult da ji zarinem korenjaka noter pa ni hotela, skoda zame.. vidim pa da je soseda nekaj delala na dvorišču v pajkicah, kjer so se videle spodnje hlacke, na sreco imamo okno da vidimo celo njihovo dvorisce. Tako me je prijelo od zene, da sem moral iti na wc (kao grem srat) se zaklenem in sem ga zdrkal ob pogledu na sosedo. Bolje to, kot nic.
Tako ga jaz že kar nekaj časa na našo sosedo Nastio. Sem ji že tudi povedal, zato lahko tudi tukaj gor napišem, ker je pod tem imenom tudi prijavljena. Malo si preberi njene poste, da si lahko ustvariš njeno podobo. Mene napali, ko sto mater.
Jaz se pogosto prek snapa zrajcam s kolegico. Ona ne ve kdo sem, saj sva se zahaklala na tindru in brez da bi pokazala zeljo po srečanju v živo se že kako leto vsaj enkrat tedensko zrajcava.
Igrava se vloge in večino sem nadrejen.
Zelo rajca ko smo v živo skupaj in ji dam kako spletno nalogo in potem isče moment in izgovor da opravi:).