Povem vam zakaj poleg žene potrebujem še ljubico
sas12, 21.03.2024 ob 16:12
Anonimno 2495, 17.03.2023 ob 13:08
Prav dam avtorju.Žene čez čas postanejo tečne,se zapustijo vedno jih nekaj boli….
Zato pa je rešitev ljubica.In tiste ženske,ki ste poročene,bi se iz teh “zgodbic”lahko kaj naučile,
in zakaj se zapustimo?! ker smo same za vse, ker ” možje/ očetje” ne prevzemate odgovornosti in svoj del pri vzgoji, taxiranju itd… naredite otroke in vas ni cele dneve, ker bežite v delo, eni v šport, ker niste kos vsemu, ker niste pričakovali, da bo toooliko dela okoli otrok!
Tudi jaz že gledam naokoli za ljubčkom, da se od dela v vezi familije spočijem, dobim energijo, pozornost, sprostitev … in se bom lepo oblekla, sfrizirala in bom vesela, nasmejana, zabavna in prijazna in dobra poslušalka!
ne pa mož: zapuščen, kavčarsko mrtvilo z daljincem v roki, kadar je slučajno deloholik doma.
A se sliši podobno?! samo kontra anede ženska VS moški pogled
Sas12
Očitno jih je bog ustvaril samo za razplod
Anonimno 3297, 22.03.2024 ob 13:52
Kakšna ljubica neki? Kdo ima pa čas za to?
To si lahko privoščijo samo petkovi kolesarji in kdor je plačan iz proračuna.
Mi ostali moramo pa to preživljati in enostavno ni časa za ljubice.
Drzi, pa se imajo za neki ful pametnega, celo so ponosni. Celo do podrobnosti opisujejo svoje avanture, ja bolj glup ne mors bit so mentalno ne zreli osebki, laznjivci. Imamo enega soseseda, ki je locen in sam zivi, ima obcasne zenske obiske. Glih tolk, da bo na uzven videt, da z njim ni kaj narobe, pa ce ga pogledas v oci, te kar zmrazi. Do zensk je sicer sluzasto prijazen, pa tudi sovrazen.
Ja moški ste pa kaj drugačni.
Vam pa je po tolkih letih zakona še do žene.
Tudi nam pride vedno na misel da bi imele nekoga, ki bi nas razvajal.
….ljubimca.
Možje pozabite na to po tolikih letih.
Žena je kot roža, če jo ne neguješ oveni in postane utrujena od vsega….. tako da je isto z ženami kot z moži.
Če je moški urejen, izobražen in nekoliko bolj premožen, se mu ljubice itak same ponujajo. Žena je pač nujna, da imaš družino. Ampak nujno je tudi spolno veselje do življenja. Spolna energija pač dela svoje in je del moške širše energije. Če bi to moškim vzeli, ne bi imeli energije za delo in bi v prvi vrsti finančno trpela družina.
Ženske pa so seveda drugačne. Njihovo poslanstvo in psihološki ustroj je, da so mamice in zveste žene. One ne razumejo in čustveno ne zmorejo imeti rekreativnega seksa, zato je za njih edina opcija, da se dobro poročijo, da ostanejo zveste in da so dobre mame in žene. Ki pa seveda morajo znati tudi kaj potrpeti.
Jaz pa stopim na stran ljubice! Ni ji lahko. Zapletla se je v čustveni vrtiljak in on ji da ravno toliko,da jo rajca da jo ima res rad,da mu res pomeni veliko…. in ona ga čaka,je jezna nanj,a ko pride je točno tak,kot si ženska želi za moškega. In potem spet upa. Ker vidi le tisti dober del njega. Ampak 1x je ljubici tudi dovolj čakanja in takrat se mora on odločiti ali ostane v družini ali gre ljubici. No in tu se konča. Ker moški nima jajc,da bi se ločil in ostane z ženo,ki je nima rad in išče drugo žrtev,ker ne more brez vznemirjenja…. in tako dokler je sposoben sexat. Na stara leta pa žena vse zve in da na pladenj,se loči in tip ostane sam.
Aja pa vedno se izve! Pa žena ve že od začetka,ker ženske imamo to sposobnost,a nima energije s tem se ukvarjat,ker ima vsega drugega dovolj.
Pa še ena potrjena zadeva,na katero ženske pozabljamo! Moške definira nagon! 90% jih tako ali drugače vara. 10% pa jih je v sveži vezi še,ko varanje ni še zanimivo. In za to je kriva moška narava,prirojen nagon in ne morejo si pomagat.
Prav imaš , niti slučajno je ne izgubi , si pravi srečnež , to bi moral vsak imet , če doma nič ne štima , imam namreč isti problem , samo ljubice več nimam , prekinila sva zaradi mene , ker si nisem uspel več izboriti časa za njo , zlata in vsa ljubeča dolgoletna vdova je , in nikoli je nebom prebolel , mi je nudila najlepše trenutke v mojem življenju , doma pa nič od nič , kajti ko me je dobila , je obrnila list in nimam čisto nič od nje ,kljub opominom , prošnjam in še kaj , mi pa splet okoliščin ne dopušča razhoda , zato pa : čuvaj to ljbico , ker je to najlepše kar se ti lahko dogaja , ja , tvoja doma pa sploh ne ve , da ji je veliko dolžna , da ti namesto nje nudi ljubezen , tako da nikoli ne imej slabe vesti , čuvaj to , in lep ozdrav srečkovič !
Oh ja, poznam enega takega. Vsem je težil za sex, fukfehtar, doma pa žena, 2 otroka, lepa hiša, ni da ni. Kmalu po 50-em, ga je žena odslovila. Dovolj ga je imela, verjetno je tudi izvedela, da jo je varal na polno. No, danes je tipček sam, hiša se je prodala, kupit si je moral nekaj novega in celo vzet kredit. Ojoj, za takega škrtuha nekaj nepredstavljivega. Vsa silna iskanja na Tinderju in na Ona On so bila v večini neuspešna, ker pač ni več cvet lepote, se je postaral, je škrt, pa še manjše postave. Evo, tako deluje karma. Sicer pozno, ampak vseeno enkrat useka.
sem zenska in sem doživela eno in drugo stran; bila varana in bila ljubica. Če imas partnerja, ni važno moški ali ženska, ki se mu niti stuširat ne da, niti zob oprat, pa ki niti ne pomisli da bi ženski pomagal, služba ,otroci, gospodinjstvo…..potemje to že itak spodletela zveza ki obsataja samo zato da pač nisi sam. To ni vec zveza ampak izkoriščanje, udobje in varnost. In velika večina parov pride na to stopnjo da se jim vse zdi samoumevno in se več ne rabijo trudit. In zakaj bi eden ali drug prenašal to; če imaš možnost greš stran, če pa nimaš jajc za to pa ostanes v partnerski zvezi in poiščeš nekoga za koga se pa splača potrudit in stuširat ….zato sem že leta sama in mi kar ugaja, družbo imam ko si to zaželim, drugače pa ne rabim prenašat neko klado na kavču kateremu nisem niti toliko pomembna da bi se spomnil na moj roj. dan, obenem pa od mene pričakuje hotel s petimi zvezdicami…..samo jajca moraš met in it stran….
Ko bi ti tako kot tvoja ženska skrbel za gospodinjstvo in otroke, ne bi imel niti časa niti energije razmišljati o ljubici. In ti – si doma vedno urejen, nikoli v trenirki (kaj si pa pravzaprav oblečen doma??) s Calvin Clein spodnjim dišečim perilom?! A ne bi rekel ženski, tukaj imaš 100 eur, pojdi si kupit novo trenirko, ta je že razvlečena?! Škoda denarja??
Ja, že dolgo vem, da so ženske res bedaste, ker na moške naložijo premalo obremenitev. Vsak moški, ki ima čas, bo delal neumnosti. Čeprav nekatere še pomanjkanje časa ne ustavi, ti so pa brezupni primeri.
Dorset, 24.03.2024 ob 11:30
Če je moški urejen, izobražen in nekoliko bolj premožen, se mu ljubice itak same ponujajo. Žena je pač nujna, da imaš družino. Ampak nujno je tudi spolno veselje do življenja. Spolna energija pač dela svoje in je del moške širše energije. Če bi to moškim vzeli, ne bi imeli energije za delo in bi v prvi vrsti finančno trpela družina.
Ženske pa so seveda drugačne. Njihovo poslanstvo in psihološki ustroj je, da so mamice in zveste žene. One ne razumejo in čustveno ne zmorejo imeti rekreativnega seksa, zato je za njih edina opcija, da se dobro poročijo, da ostanejo zveste in da so dobre mame in žene. Ki pa seveda morajo znati tudi kaj potrpeti.
Pa kaj si nor al kaj? Od kdaj pa ženske ne rabimo rekreativnega seksa? Vsaka ve, da je brez seksa tečna in brez energije. Ravno tako ga rabimo, kot moški. in tako kot moški rabite urejene ženske, tako ženske rabimo moške, ki nas razvajajo. Dokler boš ljubico razvajal, bo s teboj, kasneje ne več. Žena si bo pa tudi kmalu poiskala nekoga, ki bo z njo ravnal, kot ti z ljubico.
DŽon, 17.03.2023 ob 12:34
Zato, da preživim! Zato ker lahko! Zato….
To me kar naprej sprašuje prijatelj. Rad bi mi vcepil v glavo, da sem zato slab mož, slab oče in en navaden prevarat. Sem res? Sebe ne vidim tako, ker zaradi tega nihče ne trpi in nikomur nič ne manjka.
Pa kaj naj, če rabim tisto vznemirjene, ki ga dajejo ljubice. Ljubica je kot češnja na torti. Komaj čakaš, da prideš do nje. Ker mi daje vse tisto, kar doma ne dobim.
Žena ljubim, samo kaj ko je kar naprej utrujena, razdražljiva, pa v trenirki in z enim bombažnim perilom. Za malo hopa cupa pišem skoraj prošnje in še to mi potem vmes razlaga kaj vse morama, kaj ga mularija v šoli serje in podobno.
Na drugi strani ljubica, počaka me vsa voljna, vesela, da me vidi, je pozorna poslušalka, lahko ji potožim kaj vse me muči in ona mi pokaže, da ji ni vseeno. Vse kar zahteva v zameno je, da je da jo razvajam takrat, ko sva skupaj, ji kaj lepega kupim in to je to. Ko potegnem črto imam od nje več za manj denarja, kot če bi hodil na psihoterapijo in, ali na fitnes. Meni se izplača.
je vse tako, kot si napisal. Ko pa pride enkrat to na plan, se razve, ali tvoja žena izve, ali od ljubice mož izve, če nima moža, lahko pove prijateljici, ta naprej…. slej, ko prej vse enkrat pride na dan. Govorim ti iz lastnih izkušenj! Po 15 letih se je razvedelo prišlo moji ženi na uho, da sem bil z eno takrat, da sva imela večletno razmerje….. Niti nisem mogel več prikrivat in lagat, zato sem se udal in priznal. Zdaj že bivša žena, me je takoj vrgla iz bajte, poklicala je tudi moža od moje ljubice, tako da je razpadla še njena familija. Skratka, ko uživaš ne razmišljaš o posledicah in kako s tem prizadaneš in uničiš druge ljudi!