Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Pozabil povedati, da ima ženo in otroka

Pozabil povedati, da ima ženo in otroka

Pred kratkim sem izvedela, da mi je tip s katerim sem se dobivala 6 mesecev, zamolčal ženo in otroka. Izdajal se je za ultra samskega, videvala sva se petke in svetke, zato dolgo nisem nič posumila. Da nekaj ne štima sem začela razmišljati šele, ker me nikoli ni povabil k sebi domov.
Zdaj pa me zanima, kakšen človek moraš bit, da zamolčiš nekaj tako pomembnega. Že dva meseca travmiram, ker enostavno ne morem pozabit te laži. Najraje bi se odpeljala do njegovega doma in vse povedala njegovi ženi. Jaz vsa iz sebe, ker sem bila dejansko ljubica poročenemu očku, on pa veselo živi naprej kot da se ni nič zgodilo. Boli me tudi, ker ga je moja družina spoznala, zdaj seveda vedo tudi, da je poročen z otrokom. Blazno težko mi je pogledati lastnim staršem v oči, ker me niso tako vzgojili. Ne vem več, kaj naj naredim, da ne bo več tako bolelo.

 

 

Na žalost si ena izmed žrtev. Najbrž nisi prva, sicer ne bi znal tako uspešno vse prikrivat in usklajevat odnose celih šest mesecev. Staršem povej resnico, da si bila v zvezi s prevarantom, in ti ni treba biti nič sram, ker ti nisi naredila prav nič narobe.
Ljubezenske prevare bolijo. S časoma bo lažje. Pojdi ven, pogovarjaj se s prijateljicami.Delaj, kar te veseli.

Torej si 2 meseca nazaj izvedela da je poročen? Men bi blo čudn že kmal da se nikol ne bi spomnu da pridem do njega ne po 4 ali 6 mesecih. Saj sana pri sebi si že vedela da nekaj ravno ne štima. Potem ko si izvedela pa še vseeno nisi prekinila z njim? Če je to res tud ti nisi ok. Kdaj so ga oni spoznali me zanima?

Spoznala pa ga na ona on a? Tam je 99.9{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} poročenih in ultra lažnivcev s podobnimi navadami.

Z njim sem prekinila takoj ko sem izvedela. Dobivala pa sva se večinoma pri meni, poleti tudi izleti, šla sva celo za par dni skupaj na morje. Nimam pojma, kaj je takrat natvezil ženi.
Se zavedam zdaj, ko veliko razmišljam o vsem skupaj, da bi lahko že prej pokapirala, da nekaj ne štima. Ampak nisem, ker sem bila takrat prezaposlena z eno res težko osebno stvarjo, in mi je bilo z njim lepo, tako da sem vsaj malo pozabila na vse hudo, kar se mi je dogajalo.
Nisem, res nisem niti pomislila, da bi mi bil zmožen lagat, še posebej, ker je vedel kaj se mi je zgodilo.

Kot da spremeniš stvari pri sebi. Drugače se ti bodo takšne stvari dogajale še naprej.

To je podenj od podnja, lovilci sexa, ki na raznorazne podle načine skušajo priti do njega.
S tem da se take varalice trkajo po prsih da svojo zeno ljubijo in so zvesti ker jo ne bi nikdar zapustili.. a ni jim težko jo zatajit v imenu f.uka z drugo … hahahaha… težka je “ljubezen” varalic, manipulatorjev in čustvenih zlorabljačev.. saj ni čudno da so svoje srce zaprli že dolgo nazaj, je polno svinjarije v kateri bi se samoutopili tega pa se na smrt bojijo…

zjebaj mu lajf. pejt k ženi. vse ji povej.njenim staršem.sodelavcem….

Kapo dol, da si ga takoj zapustila in imaš svoja načela. Veliko žensk bi še nadaljevalo tako zvezo, ker niso dovolj močne zapustit lažnivca. Bodi jezna, joči, samo ne spusti se pod njegov nivo in ne hodi do njegove žene. Njemu si že pokazala svojo dostojanstvo, ko si ga hladno brez besed zapustila. Verjetno so se ostale ljubice metala na kolena in ga čakale, da zapusti familijo. Ti si drugačna, močna in pametna. Sploh ne imej slabe vesti, ker nisi vedela! Zanj pa še pride šiba, brezskrbi, daj času čas.

Nekaj podobnega se mi je zgodilo že ohoho let nazaj, ko sem bila ravno proti koncu srednje šole.
Spoznala tipa, nekaj let starejšega, imela sva se ful luštno. Hodila po diskotekah, šla na morje, na pijačke. Res fajn.
Sem bila pa še v tistih letih, ko mi ni bilo do tega, da bi spoznavala njegove, pri meni doma pa je bil strog oče, ki je bil itak čisto alergičen na moje morebitne fante. Sem pa bila v njegovi družbi, on v moji.
Skupaj sva bila dobrega pol leta in sem ga spraševala, kje bova za novo leto in tako mi je ravno takole pred novim letom povedal, da ima pač otroka. Ok,, ni se mi zdelo tako grozno, dokler ni povedal, da je ta njegov otrok star štiri mesece.
Prosim????!!!! In ja, takoj sem prekinila.

Na podobno kot opisujes je odsla prva, druga in prišla bo po novem letu že tretja. Dostojanstvo? Ker je bila smet za praznenje jajc tistih par mescev? Dostojanstvo si take same seb zataknejo nekam. Nobena tud nima jajc do žene stopit.

“Se zavedam zdaj, ko veliko razmišljam o vsem skupaj, da bi lahko že prej pokapirala”

Res je ja. Mene tudi en tak ni povabil domov, res je tega že nekaj let… ampak sem ga samo odslovila, ker sem vedela, čeprav ne vem, ampak vem.

Če te tip nikoli ne povabi k sebi domov, ti mora res alarm zazvonit v glavi….

Meni je tolk alarma pozvonilo, da mu nisem zaupala niti pod razno, niti se navezala…. Samo ko sem se naveličala, sem ga odslovila.

Na podobno kot opisujes je odsla prva, druga in prišla bo po novem letu že tretja. Dostojanstvo? Ker je bila smet za praznenje jajc tistih par mescev? Dostojanstvo si take same seb zataknejo nekam. Nobena tud nima jajc do žene stopit.
[/quote]

Lepo te prosim, da bi jaz šla do žene in ji pravila kakšnega izmečka ima, mogoče pa je žena ista kot on. Takega je treba odvreči kot smet in nikoli več imeti stika z njim, ker smet tudi je.

Zato sem vprašala ja al je še nadaljevala vseen al je takoj prekinila. Tako da super da se je tako odločila. Nekaterim pa to očitno sploh ni ovira in vseeno nadaljujejo kot da se ni nič zgodilo 🤔

Spoznala sva se na Kupidu pred letii. On kao locen brez otrok. Trikrat na teden celo noc skuaj, tudi med vikendi vcasih. Realnost pa taka, da je bila doma zena pri 47ih noseca. Njun prvi otrok, njen tretji in njegov tretji, eden iz prejsnje zgodbe, enega pa je spotoma se nekje naredil. Glede na to, da sva seksala brez zascite, bi lahko se enega imel z mano. Mlajsi od zene 10 let, kako je lahlo bil cele noci zunaj nimam pojma. V glavnem grenka izkusnja

Takih je malo morje po raznih portalih. Verjetno ima še več otrok samo ne pove, raje zataji in uživa, v oči gleda in laže, imam izkušnje. 8 otrok je imel,ko sem ga dobila, da je ločenec in spoznala njegovo bivšo ženo. Meni se je odvrtelo tisto leto v treh sekundah. Ujela sem zadnji teden, da sem lahko splavila pod komisijo, hodila okrog, p r ase c smrdljiv.

To pa so prassci

Jaz pa samski očka. Glej ga zlomka. Pa kar ne najdem taprave. Toliko njih pa se takole goni.

Ko boš zatajil otroka in odprl denarnico bo svet videti drugačen.

Taki so, al kaj? Svašta…

Ko sem bila še študentka, sem imela takega tipa. Nekaj mesecev se je celo pripeljal k meni v kraj, kjer sem študirala, enkrat pri meni prespal. Dobivala sva se tudi v njegovem kraju, hodila po mestu in se držala za roko. Potem pa slučajno eni kolegici omenim, s kom se dobivam in je ona po nekem naključju poznala tega tipa. Bilo je pa tako, da njegova punca ni imela fb, tako da je tudi nikjer ni bilo označene, imel jo je pa na večih skupinskih slikah, kjer so bili tudi drugi ljudje. Seveda sem ga takoj odpisala. Je še potem kar nekaj časa pisal in težil. Cez par mesecev pa sem ju videla v mestu, ona noseča.

Zato so prava vprašanja na začetku najbolj pomembna. In “model” lahko samo upa, da ne kontaktiraš njegove žene in ji poveš kaj se je zgodilo.

NIsi edina. Takih barab je očitno kar nekaj.
Sem imela vezo na daljavo tako, da sva se bolj po redko videla. Nobenih skupnih znancev, doma daleč narazen. Tako, da je komot prikrival zadeve. Menda naj bi imel enega otroka in bivšo. No potem pa mi je žena njegova nekoč pojasnila, da ima malega otroka. V tistem času, ko sva se dobivala, se je poročil in naredil otroka. Torej pred poroko je varal, po poroki je varal, pred, med in po njeni nosečnosti je varal. Pa potem se je izkazalo, da je to že itak večkrat naredil. Pa še naprej tako nadaljuje. IMa več otrok, z več ženskami. Z eno pa poročen, ga večkrat dobi, da jo vara. Žena ljubico nazmerja. Mož ostaja z njo. Pa se ponovi z drugo žensko pa spet s tretjo.
Huda počena mora biti tista njegova žena, da vse to prenaša. Pa še zelo borbena je, ko žensko (ki ponavadi sploh ne ve, da ona obstaja, vsaj jaz nisem vedela, da je poročen) ozmerja, napada in jo odžene od moža. Dvomim pa, da bi katera od ljubic, ko zve kaj tip počne, hotela z njim ostati.
Meni se je zaletelo, ko sem zvedela vse, je bil šok. Na kraj pameti mi ne pride, da bi ga še marala. Se nisem borila z borbeno ženo :).

Jaz pa bi kot žena hotela vedet in mislim, da bi povedala ženi. Si bila ravno toliko prevarana kot žena in ženske bi morale kdaj tudi skup držat. Ne gre se tukaj za ljubico, ki mu je pomagala v teh podvigih, ampak si ga predstavila celo staršem. En bumbar par postov nazaj piše kako nobena nima jajc, da bi povedala ženi… mogoče bi jih pa morale imet. Se da zadevo tudi dostojanstveno povedat.

Pa misliš, da žena ne ve?
Žene še kako dobro vedo. Samo tipična žena se spravi na ljubico, jo zmerja, žali, ji celo grozi. Možek je pa zlati srček, nič kriv.

New Report

Close