Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu prsi!!!!!!!!!!!!!

prsi!!!!!!!!!!!!!

caw!
ok…mogoce se vam bo tole vprasanje zdelo ful cudno ,neumno oz. kar nekaj, samo bi vas vseeno lepo prosila, ce mi lahko probate odgovorit, ker me to muci ze kar lep cas in mi unicuje lajf.

kmalu bom stara 16 let ,moje prsi pa so se vedno ( no tuki je problem ) tako majhne , pri njih pa me moti tudi oblika! mislim , da so se sele zacele dobro razvijat ( upam da je to, ker res nocem imet takih nakoncu! ),pa niple sploh niso obrnjene navzgor, in niso na sredini prsi ampak bolj na koncu (wtf is wrong?! ) pa tudi desnajoska je manjsa kot leva:(

torej, zanima me, ce so bile tudi vase take na zacetku razvoja??je to nnormalno, da bradavicka ni na sredini? ali to pomeni da bodo se zrasle? po kako dolgem casu pa so zrasle vam,oz. kako dolgo rastejo?

se opravicujm,ce se vam je zdelo to vprasanje totalno nesmiselno, ce se vam ni pa probite odgovorit.

,to me zanima zgolj zato, ker se s takimi prsmi zagotovo ne bom morala pokazati gola pred fantom ,pravtako pa mi tudi kradejo samozavest.

LP

Najprej ti povem NE SE sekirat, ker se nimaš za kej!!! Jaz sem stara 27 let in kot velika večina žensk tudi jaz nimam enakomerno velikih prsi. Torej, zapomni si, velika večina žensk prsi nima simetričnih; če ne verjameš, preveri pri ginekologinji ali osebni zdravnici. Jaz sama to opazim in vem, sem pa vprašala fanta, me je pa samo čudno gledal, če se mi blede. Oziroma, ni opazil in me je imel za noro, ker sem ga to vprašala.
Ne morem ti odgovorit glede prsi, koliko se bodo še razvile, ker se sebe v teh letih ne spomnim več. Je pa nekaj – si šele na pol poti. Spomnim se pa tega, da sem bila bolj suhcena in neženstvena v tvojih letih in tja do 20. leta. Sploh danes se spomnim, kako se ženska postava spremeni, razvije iz dekliške v žensko, razvijejo se obline, jasno z njimi tudi prsa, tako da te prava ženstvena postava šele čaka, samo ne prehitevaj, vse še bo. Nekaj je tudi gensko pogojeno, malo opazuj svojo mamico, torej kakšne so njene prsi – ti boš tu nekje. Potem je tudi odvisno od telesne maščobe, ženske, ki na hitro hujšajo, najprej dobijo povesene ‘joške’, ker gre maščoba iz njih relativno lahko in hitro, koža naenkrat postane prevelika. Torej, če si bolj suhcena, imaš tudi v prsnem tkivu manj maščobe. Glede oblike – ma teh je toliko kot je žensk, kako že gre: ene so solzaste, ene hruškaste,…, ni pa lepo okroglih, kjer bi bili bradavički čisto na sredini. Pazi tudi na to, da boš vedno nosila lep, primeren, ne pretesen, pa spet ne preohlapen modrček, sploh pri telesnih aktivnostih. Je pa tako, da se sprijazni z njimi, ker ti jih je dala mati narava in so tvoje in samo tvoje in jih bo fant, ki te bo ljubil, imel za najlepše na svetu. Če ne verjameš, potem te veselo prepustim sladkemu pričakovanju, pa boš videla. Poleg tega boš nekoč z njimi dojila tebi najlepše, najdražje bitje na svetu in takrat bo pogled nanje zagotovo nekaj najlepšega kar bi si lahko zaželela. Ej, draga moja, nauči se ljubiti samo sebe in to kar imaš, ker si edinstvena in ni takšne kot si ti. Torej? Bodi ponosna nase. Če boš kdaj zavila v kakšen fitnes, boš opazila v garderobi, da ima vsaka svojo postavo, svoje prsi, svoje tegobe, da nobena ženska ni povsem zadovoljna sama s sabo. Jaz bi tudi recimo imela rada malo večje prsi, ampak ne za vsako ceno, sploh pa ne za silikonsko. Po drugi strani pa sem jih sprejela in vzljubila takšne kot so KER SO MOJE in ker jih moj ljubljeni fant obožuje.
Mogoče še tole. Pot mojega odraščanja je šla mimo moje mame, nje nisem mogla vprašat niti za menstruacijo, med nama o tem ni bil izrečen niti en stavek. Pa ne bodi len – prebrala sem vse živo, od revije Zdravje, do knjig in kar veliko izvedela, tako da sem bila vedno dosti gotova kar se teh stvari tiče. Danes imaš internet, poglej si na internetu slike različnih prsi, pa boš videla vse živo, saj to ni nič slabega. Recimo jaz imam malo večje male sramne ustnice, a mi verjameš, da mi je bila muka iti s prvim fantom, še danes se kdaj vprašam zakaj ravno jaz. Sploh me je zadelo, ko sem brskala po internetu in porničih (ko smo bili mladi, smo imeli vsi te momente, :)), ter videla, da s tem štrlim iz povprečja. No, hvala Bogu, me do sedaj noben fant ni vprašal o tem nič, mene pa še vedno goda. Enostavno mi to ni lepo, a takšna sem. Vidiš, nihče ni popoln, vsak se za nekaj sekira. Jaz recimo dolgo hodim na fitnes in imam postavo kot rečejo ‘baba, da dol padeš’, ampak nisem zadovoljna s sabo pa konec.
Sprejmi se takšno kot si, ker si enkratna in neponovljiva. Meni pomaga takole – zaradi stvari na katere ne morem vplivat, si ne razbijam glave, ni vredno, samo glava boli. Tudi glede mojih velikih Malih sramnih ustnic, ki so velike kar okrog 3, morda 4 cm!!! Fuj, kolk mi je grdo, ampak to sem jaz, to je moje. Prav, pa naj bo.
A sem ti vsaj približno odgovorila? In ko boš srečala fanta, ki te bo noro ljubil, boš za njega lepša od vseh super manekenk na tem svetu in to ti bo dalo vedeti, da si res krasna in čudovita mlada dama. Srečno.

Ej res fuuul hvala, k si si uzela cas, pa se mal “razpisala” 🙂 zdele se res bols pocutm, k sm tole prebrala 😉 drgac sem pa tut o operaciji ze razmislala, pa da bi ze kar zacela dnar zberat 😛 res upam, da to ne bo potrebno, pa glede na to da so se mi res kar pozno zacele razvijat(sele pri 15stih, in so se v 1,5 leta res malo spremenile) mogoce se bo kaj iz njih … samo skoraj vse moje frendice majo ze kar velke, pa se pol se bl tko bedno pocutm…
sam je pa res da nihce ni popoln in da se mormo sprejet taksne kot smo!

se enkrat hvala za odg.

pa lep pozdravcek:))

Lepo, da si se oglasila. Počakaj na začetek tedna, takrat se ti bo oglasilo več žensk, pa boš zvedela še več. Naj te na nekaj opozorim! Zelo mlada si še, zaradi tvojih let predvidevam, da si bolj ranljiva in dovzetna, zato bodi pripravljena na tem in drugih forumih na napade raznih posameznikov, ki jim ni mar tuja ‘nesreča’, tudi name se je že kdo spravil in sem si gnala k srcu in mi je bilo hudo. To ni lepo in je blo že tudi govora o tem tukaj gor. Vsekakor so tukaj gor krasni ljudje, ki ji sicer ne poznam, se pa najde kak posameznik ali posameznica, ne vem (zaradi nick-ov), ki si te privošči in te podje*ava. Če se ti to zgodi, si ne ženi k srcu, naj ti bo izkušnja, ki ti da nekaj več in iz katere lahko kaj potegneš. Velja?
Zdaj pa nazaj k temi. Ne primerjaj se s kolegicami, ker ni merodajno. A misliš, da med vami pa ni vsaj ena, ki ima manjše prsi kot ti in se sprašuje enako kot ti? Poleg tega sem ti že pisala, da je odvisno od genetike, pa od zgradbe telesa, maščobnega tkiva. Vedi to, da kar ti je dano v genetskih okvirih, več ne boš imela, saj smo vse na tem. Je bila pa pred kratkim v enem resnejših časopisih resnejša debata o silikonskih vsadkih in anketa med bolj znanimi Slovenskimi moškimi, kaj menijo o silikonskih prsih in o izkušnjah z njimi. Ja, pravi moški svet, če so prsi napete in lepo stojijo, jih je veselje pogledat, poljubljat in otipavat pa ne tako zelo fino, ker kot bi stiskal gumo, žvečilni, silikonske prsi, da so trde, ne mehke, ne voljne. Tudi mene zanima, če se bo tu oglasil kak moški in povedal svojo izkušnjo, pa kakšna ženska, ki jih morda ima.
Operacija stane okrog 300 tisoč SIT, prej preden boš dopolnila 18 let oziroma preden bodo ugotovili, da se še razvijaš, ti je itak ne bo noben naredil. Je pa to dodaten poseg v telo, ki zagotovo pusti posledice, tako da se splača premislit. Kot ti pravim, lahko se pozanimaš tudi o tem, ampak do 18 leta ti ne bodo tega naredil, ker se še razvijaš, seveda se ti bodo v tem času razvila tudi prsa. Poleg tega je povsem normalno za dekleta v puberteti, da se jim nalagajo maščobna tkiva na določenih predelih telesa, tudi v prsnem tkivu, ki je sestavljeno iz maščob in mlečnih žlez. Še to – ne primerjaj se z odraslimi nad 20 let in več. Jaz se od 19 leta ukvarjam s fitnesom, ampak opažam pri 27 letih, da se ti telo spremeni in na to ne moreš vplivat, maščoba se ti nekje naloži in pusti obliko, tako je tudi za prsa, bi rekla, da se po 20 letu tudi prsa dokončno oblikujejo.
Če te pa to res moti, pa naredi trik, poudari kaj drugega, morda imaš lepe noge, pa jih malo bolj izpostavi in poudari, preusmeri pogled. Pa pogumno.

Pozdravljena!
Aviv ti je že krasno napisala. Jaz bi dodala samo nekaj, nikar se ne primerjaj z drugimi. Sama si enkratna, neponovljiva in najbolj ti.
Glede prsi pa še to; tudi velike prsi niso vse…….težko najdeš modrček, da jih sploh drži, naramnice se ti vedno dobesedno vrezujejo v rame.. ni ne udobno in ne lepo, da ne govorim o kakšni taki aktivnosti kot je tek…mi skoraj stran padejo, kljub temu, da jih imam v modrčku skoraj zabetonirane, kar je pa konec koncev tudi boleče. Kljub temu, da imam velike, mi ne enega in ne drugega otroka ni uspelo dojiti.
Pri 16 tudi razvoj še ni zaključen, zato sem prepričana, da bodo malo že še zrastle.
Srečno!

Ko so mi pospešeno rastle, sem tudi jaz imela eno mal večjo od druge, nesorazmerno in še kakšno pripombo bi našla (in tudi danes nista enaki).
Ne sekiraj se, vse se bo pravi čas uredilo in postavilo na pravo mesto.
Glede velikosti: v tvojih letih bi jih z veseljem dala pol stran, me je velikost vedno motila, se nisem hotela preveč vzravnano nosit, da so bile manj opazne,….vsako pač nekaj moti.
Vedno pa vedi, da so tvoje in če jih boš ti imela rada bodo tudi one imela rade tebe – v svoji koži se trudi počutiti najbolje in “najbolje” bo odsevalo tudi iz tebe. Rada se imej!

Oj, Caramela!

Pa si že kdaj razmišljala resno o tem, da bi si jih dala zmanjšat?

Sprašujem zato, ker ima moja žena podobne težave, pa je zadnje čase nekaj začela na to temo razmišljat … in me kar malo presenetila. Meni so čisto OK in jih ne bi spreminjal, sploh pa cela zadeva ni brez tveganja, kolikor vem. In potem ne vem dobro, kako naj reagiram – naj jo podprem v njenem razmišljanju?

Kaj meniš ti?

Janez

No tud moje niso cist simetricne..ampak pr meni je desna malo vecja pa tega tud nihce ne opazi razen mene..po drugi strani sm se skoz sekirala ker niso ble cist skupaj in take okrogle (kakrsne vids v revijah pa so povecini tko al tko umetne) no moje so ble bl skregane..mal vsaka v svojo stran in tko naprej..pol sm sla pa enkrat na topless plazo pa sm rekla no nc bom pac dala modrcek dol..najprej mi je blo ful bad pol sm se pa navadla pa sm si mislila ce vam ni vsec pa stran glejte..in pol so me tm eni modeli ful cekiral in mi je blo sploh bad ampka so me v bistvu tko z odobravanjem gledal (pa moje prsi tud) tko da sm si mislila ok ocitno so pa njim cist vsec 😉

www.studentarija.net

Ti se moraš očitno še marsikaj naučit! Boš šla enkrat z mano na nudo, pa te ne bo več sram!

tako kot so druge ženske povedale, ne obremenjuj se s tem, z moškega stališča lahko samo povem, samo da so joški !!!

moja ženica, bo skoraj 40, malce že deluje gravitacija, ima velikot 80 B, ena je malce večja kot druga, pa jo jo na začetku, ko sva se spoznala to ful motilo

mene pa prav to ful rajca, da nista enaki, da sta različni, polega tega, pa ji itak rečem, da jih je potrebno gnesti, da bosta lepi in to pač zmeraj počnem, njej to paše in to je pomembno

sem pa v mladih letih, ko sem imel punce, je imela vsaka drugačne, majhne, velike, hruškaste, okrogle, pa moram reči, da se ne spomnim, če je imela kakšna simetrične

pa še to:
imel sem eno deklico, ki je imela čisto majhne joškice, glih tolk, da se izstopale, pa me je taktrat to ful rajcalo

torej, kot so že zgoraj napisale dekleta, ko boš našla tistega ”pravega” fanta, te bo imel rad zaradi cele tebe, tvoje osebnosti, značaja, tudi telesne lepote, in te bo imel rad vred s tvojimi joškicami, pa naj bojo velike, majhne, simetrične ali nesimetrične

brez skrbi, samo da so joške (hvala bogu, da jih ženske imate)

Ja kaj cs jaz sm se mlado bitje..mam se cas za ucenje 😉

www.studentarija.net

***samo skoraj vse moje frendice majo ze kar velke, pa se pol se bl tko bedno pocutm…
sam je pa res da nihce ni popoln in da se mormo sprejet taksne kot smo!***

To je zdaj tako zvenelo, kot da je dekle z večjimi joškami bliže popolnosti. Punca, to je vse stvar okusa. Eni imajo radi male, drugi srednje, tretji velike, četrti pa tudi tiste najmanjše (moške). 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Samo dobrega inštruktorja rabiš, pa še zastonj sem

Ja to je pa nekaj neverjetnega..da je v danasnjem svetu nekaj zastonj 😉

www.studentarija.net

Wunder gibt es wieder immer! Saj poznaš to, al si premlada?

Ce ne druzga znam vsaj nemsko.;)

www.studentarija.net

a res? to bi pa rad vidu in se prepričal osebno! :)))

Kaj tocno zdj? 😉

www.studentarija.net

Aha! Ko je moja ženička prišla, si pa hitro spizdila, da ti ne bi dala ene dve po ritki, haha. Pa tako velika punca, no prav da se jo bojiš

KIR, dragi moj, ne strašit z mano. Taka huda teta pa tudi nisem, ha ha. Rubyka je pridan, dela, da veš. P saj vedno pride pogledat nazaj ali si ji kaj napisal….zato le prstke na tastaturo in piši lepe besede, ki ji znaš le ti!

Jaz sem pa mislil, da ji boš že pokazala, hahaha

kaj pa?

Da ji boš ušeska privila

Zakaj bi se pa bala tvoje zenicke? Pa tud zakaj bi mi ona kej hotla? Sj wem..zihr se hotu da se stepeva zate ..nc ne bo 😛

www.studentarija.net

aviv, svaka čast za tale odgovor… čeprav moški, se podpišem pod tale post 🙂

Lpe vikend pa punce.. tud dedci nismo vsi zadovolji s sabo 🙂

New Report

Close