Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Saj te prime, pa te mine….

Saj te prime, pa te mine….

Pozdravljeni, virtualne ljubimke in ljubimci!

Ko takole kdaj pa kdaj preletim vaše erotične debate ter fantazije se mi vedno znova porodi misel: ‘Za božjo voljo, a je še kaj čudnega, da se v Sloveniji vsak tretji zakon prekine, da je toliko parov, ki si ne upajo prevzeti odgovornosti ter svoji dragi (dragemu) obljubiti zvestobo ‘do groba’!?

Pa bo kdo rekel: ‘Ja kaj pa je to kaj takega – ali ni lepo, da se imamo vsi radi, da se osrečujemo in popijemo naslado – zdaj z enim, zdaj z drugim… Če pa ni možno v živo, gremo pa malo na kakšen forum in vsaj virtualno izzživimo svoje seksualne fantazije…’

Ne me napak razumeti! Nisem kakšen menih ali človek, ki je zaprisegel spolni vzdržnosti do konca življenja. Sem čisto normalen moški, ki mu je crklanja (beri ljubezensko spolnih odnosov) s svojo ženo običajno premalo, pa vendar.

Nekaj so moje želje, potreba po spolni nasladi, drugo pa realni svet. Žena, ki sem ji obljubil zvestobo (v dobrem in hudem) otroci ki imajo pravico po urejenem in varnem ter ljubečem družinskem življenju… moja vest oz. moj notranji mir, ki ga s takšnim sanjanjem rušim…

In ne nazadnje, ali ni to, da v svojim mislih vzameš nekoga za predmet poželenja, prvi korak k ohlajevanju odnosov z realno ‘ljubljeno’ osebo!?

In še to, mogoče ne bi bilo napak, če bi v tem forumu razmišljali tudi o razmerju med pojmi kot so npr.:
ljubezen&zaljubljenost,
sex&ljubezensko spolni odnos,
čustva, nagon&razum…?

Ljubezen naj gre vedno v cvet! Da bo lepši, da bo zaljši ta naš svet... (F. M. Ježek)

Sej se mi je zdelo, da na ta post ne bo odziva. No počakmo še mal.

No, če se že išče odziv na post: s temle postom se v glavnem strinjam, mislim, strinjam se s stališči.

Moje osebno mnenje ob obranju tehle forumov pa je, da se tule o sexu strašno dosti pisari, vendar v glavnem klišejsko in dostikrat neokusno pornografsko, celo prostaško grobo, da bi pa tile ljudje, ki tako izlivajo svoje strasti na forum, res imeli kako izjemno izvenzakonsko doldajanje, pa močno dvomim.

Sama se sicer ne štejem med virtualne ljubimke, je pa res, da kdaj kako reč tule preberem in tudi kak komentar sem že pustila gor. Me je pa ob odprtju tegale foruma kmalu presenetilo, v kake trivialnosti so zaplavale nekatere ‘debate’.

Ja najbolj zgovornim je zmanjkalo strasti…..

p.s. Naf…bi kaj dodala, pa ni kaj dodati…..

___________________________________________________________ Nič ne delimo tako velikodušno kot nasvete - :)

Naf napisal:

Nekaj so moje želje, potreba po spolni nasladi, drugo pa realni
> svet. Žena, ki sem ji obljubil zvestobo (v dobrem in hudem)
> otroci ki imajo pravico po urejenem in varnem ter ljubečem
> družinskem življenju… moja vest oz. moj notranji mir, ki ga s
> takšnim sanjanjem rušim…

Zelo lepo napisano, se strinjam tudi jaz. Pravzaprav kar z vsem, kar si napisal. In lepo je, da si obljubil zvestobo, tudi jaz sem jo svojemu možu na začetku najine poti. In le tako je tudi prav. In res je, da so želje v spolnosti lahko drugačne od realnega stanja. Res pa je, da lahko za izvedbo želja poskrbimo predvsemi sami. In to skupaj z ljubljeno osebo.

> In ne nazadnje, ali ni to, da v svojim mislih vzameš nekoga za
> predmet poželenja, prvi korak k ohlajevanju odnosov z realno
> ‘ljubljeno’ osebo!?

Mogoče. Če pustiš.

Draga Backa!

Lepo, da si se oglasila. Veš, tudi ti si malo ‘kriva’ da sem se oglasil. Res mislim, da se z nagoni ni za igrat. Dandanes je okoli nas vse preveč stvari, ki nas napeljujejo k temu, da podlegamo raznim instant zadovoljitvam (potešitev spolnega nagona je med temi zadovoljitvami prav gotovo med pogostejšimi).
Tvoje seksualne fantazije – kolikor sem jih pač prebral – so še en dodaten prispevek k povečevanju zmede v (predvsem moških, pa tudi ženskih) glavah.
Kdo izmed normalnih poročenih možakarjev si ne želi imeti za ženo takšno ljubico, ki bi bila pripravljena na najrazličnejše telesne nežnosti zjutraj, opoldne, zvečer – pa še kdaj vmes!? Če sem iskren, jaz ne bi imel nič proti.
Vidiš in tu se začne težava. Ljudje smo pač takšni, da pričnemo vse prehitro vključevati virtualni svet (svet naših želja) v realnost, v katerem pa nastopajo tudi drugi. Ti imajo pač svoje želje in potrebe, ki niso vedno v skladu z našimi.
Da ne bom predolg – žena, ki bi bila vedno pripravljena skočiti s svojim možem pod oddejo, hkrati pa bi bila tudi dobra mati svojim otrokom, dobra gospodinja in uslužbenka pač (po mojem prepričanju) ne obstaja. Na žalost pa marsikateri moški do tega spoznanja ne pride nikoli!

Nočem te obsojati, nasprotno, zdi se mi resnična škoda da s svojim možem ne uspeš na tebi svojstven način vzpostaviti lepega zakona (katerega spolnost je pomemben sestavni del). Tako (najbrž) sploh ne bi imela potrebe po iskanju sprejemanja, nežnosti ter vzburjenja preko interneta.

Vse dobro ti želim!

Ljubezen naj gre vedno v cvet! Da bo lepši, da bo zaljši ta naš svet... (F. M. Ježek)

>Da ne bom predolg – žena, ki bi bila vedno pripravljena skočiti s svojim možem pod oddejo, hkrati pa bi bila tudi dobra mati svojim otrokom, dobra gospodinja in uslužbenka pač (po mojem prepričanju) ne obstaja.

hahaha…
kar tolaži se… 😉

Naf, čeprav sem mal drgač naravnana in dostikrat nekam “zaidem”, si me zelo “zadel” s postom. Ploskam ti. Bravo. Čimveč takih dedcev kot si ti. REs, Iz srca.

This is fu..... good day!

Ja, MAAIA, si se vsaj ti zbudila?

No se ti pa še jaz oglasim. SE strinjam s tvojim mnenjem, ni kaj. Me pa zanima kaj boš rekel za mene, vem, da si rudi mene bral in sem nekje blizu backe po ‘intenziteti’. Jaz imama fanta v tujini in sva bila zadnjič skupaj pred dobrima 2 mesecema, pa v tem času nisem šla niti ven na pijačo, niti s kolegicami, ker pač nimam želje, pa niti časa. Ampak, če bi hotela fanta prevarat, potem bi ga lahko, a ne? In lahko bi šla vsaj na savno, pa nisem, ker mi je edino sprejemljivo, če greva skupaj. Sem pa imela že občutek, da ga varam že s tem, da se oglašam tu gor, mislim, da sem o tem pisala v začetku januarja (lahko preveriš). Tako, da se na nek način strinjam s tabo, ker sem že imela slabo vest na ta račun, pa tudi ‘miselno’ sem se od fanta malo oddaljila, zato sem se nehala tu gor sproščat, ker mi je pa on vendarle eden in edini. Me je pa nevarno zavrtelo pred kake pol meseca in sem bla na tem, da ga prevaram (telesni nagon, ki je bil močnejši od moje pameti) in sem se kar razgovorila tu gor in dobila nekaj nasvetov, tako da sem vesela, da nisem šla čez rob in fanta zares prevarala. Saj, se vidi, da sem manj tu. S fantom se pa slišiva vsak dan, tolk se mam lepo, da skoraj ni res. Lep dan vsem.

Ja, znaš tako “za dušo” pisat, ni kaj.
Samo s tem, ko si se umaknila, si pa nas
prikrajšala za “sproščanje”

Res, ja…:)

Medtem, ko ti očitno trpiš, se mi dobro zabavamo. In pa posledično tudi naše druge polovice! Če mene npr. katera tule gori “zrajca”, je moja tisti dan lahko prepričana, da ji nebom nehal težit, dokler ne dobim… in potem je vsa srečna! 😉

Kar se tiče ostalih postov ala svetilnikk jih jaz ne berem, ker ni časa in ker se mi enostavno ne ljubi debatirati o nečem, kar nima ne repa ne glave.

Sicer pa je tako, da si mi kljub moji “obljubi zvestobi do groba” ob pogledu na dobro bejbo (hvalabogu) še vedno dvigne! Take ponavadi srečam kar na ulicah. Pa zamišljam si še mnogo večje “svinjarije” kot ti sploh misliš, da si jih kdo lahko zamišlja, predvsem iz razloga ker je moja druga polovica (hvalabogu) še vedno potrebna… (ne bom rekel kaj ;-). In, ko vse to sešteješ, plus pristeješ kakšno virtualno seksanje s katero, ki sploh ni moja ihn potegneš črto, dobiš za razliko od tebe relativno precej dober seks s tisto, ki si ji obljubil zvestobo do groba.

Verjamem pa in poznam take, ki svojo domišljijo želijo brezpogojno udejaniti tudi v realnosti. Posledica tega je ta, da so nezadovoljni s svojo boljšo polovico, nezadovoljni s svojimi ljubicami in nezadovoljni s svojim lastnim življenjem.

Kljub temu tole “virtualno” marsikomu pomaga. Pa če se sreča zaradi tega tudi v realnosti in ostane vse tako kot je, celo boljše kot je bilo prej, potem je tole opravilo svoj namen. Seveda pa imajo tisti, ki ne razumejo niti okolice, niti sebe tudi velike težave z razumevanjem tegale. Če njihovo obzorje obsega le tistih par besed, ki jih je prebral matičar, pred njim pa prepisal nekdo uz uradnega lista, potem se mora nekako sprijazniti, da bo vedno ostal suženj samega sebe!

Ja, acjom! A je tud tebe prizadel?

Zelo….:))

Se bova pa oba razjokala; vsak na svojem koncu, haha

Daj mi ramo…..hahahahaha

Izvoli ramo, draga, v rokico pa mojga tiča, hahaha. Mal ga oblizni, je čist vlažen…

Ej Kir, zbudila ja, iz sanj.

This is fu..... good day!

evo, pa kaj sploh vidva mene rabita. ne se jokat, saj vesta in znata, kako to gre…

hahahaha….malo smetane sem ti pozabla gor namazat! pa čokoladne mrvice….hahahaha

In kakšne sanje so bile?

Vse, kar si napisal, gre v smislu: vse, kar se dogaja preko plota, bazira na seksu. Si kdaj pomislil na to, da lahko pri nekom drugem isces se kaj drugega kot le seksualni uzitek?

p.s. se ob branju tvojega posta cutim nagovorjeno…pa ne zaradi slabe vesti

Čaki, čaki…….sem prebrala tvoj in Nafov post…in tudi napisala, da Nafovem nimam kaj dodati…

Tebi pa sporočam naslednje:

Srečen si in se zabavaš, lepo ti je in oh in sploh……in osvobaja te virtuala in dvigujejo ti ha dobre bejbe iz ulice, domišljijo imaš dovršeno…okey, pa že…

Tvoja ugotovitev, da ostali, ki pač skoz virtualo ne doživljamo orgazmov in se ne domišljijsko usmerjamo v kvazi “svinjarije” na forumih, predvsem eksistiramo na tem svetu….mislim to je pa… lol

___________________________________________________________ Nič ne delimo tako velikodušno kot nasvete - :)

Očitno me nisi zastopla! Marsikdo tule (malo preberi stare poste!) smatra tvojo “kvazi svinjarijo” za zabavo. Zabava pa tako ali drugače koristi njim pa posledično še komu.

Tako, da ti svetujem, da “kvazi svinjarijo” čimprej nehaš brati, ker očitno to zate ni zabava. Jaz npr. svetilnikovih postov ne berem, ker se ob njih ne zabavam, marsikdo pa se! Pa ne smatram njegovih postov za “kvazi svinjarijo”, ker očitno ima od njega sem pa tja kdo še marsikatero korist, mogoče ne ravno seks, pa vsaj sprostitev, če drugega ne!

New Report

Close