Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu SE SME ALI NE?

SE SME ALI NE?

Ker vas velik piše iz službe, najprej en lep dan želim. Pred dnevi me je prijatelj spravil v zadrego z enim vprašanjem in sem se odločila naredit mal raziskave tukej gor.

S punco sta skupaj 4 leta in pravi, da je še ni prevaral. Sedaj pa je ona odšla za nekaj časa na študij v tujino, in njemu se je ponudila ena kolegica za – erotično masažo. Vprašanje je torej, bi ali ne bi? Koliko je to lahko narobe ali ne? Njegov odgovor je: ja ni glih fajn 4 leta en in isti zrezek jest. Mislim, da marsikdo med vami to pozna.

Dejstvo je, da v partnerstvu po nekaj časa pride do zasičenosti in morda naveličanja. Meni se je tako zgodil z bivšim, sex je bil tako dolgočasen, da je kar bolelo. Pa sem si našla osvežitev in po tem še prekinila z dolgočasnežem in zadela v črno.

Sedaj pa vas vprašam, kakšno je vaše mnenje o tem. A je to prav ali ne? Meni osebno je to ravno, kar se sexa tiče sem zelo svobodna, in ne bi norela, če bi moj partner po nekaj letih, ko bi sex postajal rutina ali dolgočasen, šel mal raziskovat. To sem tudi odgovorila prijatelju. Pač vzemi si, vendar prej premisli, kako čutiš do punce in kako o tem ona razmišlja. Moj fant se hudo boji zame, da mi ja ne bo kdo kaj naredil in si predstavlja najino zvezo kot zvezo dveh in nekoč družina… Ok, sprejmem in se tega ne grem, čeprav mi marsikaj manjka, ker je v tujini in se ne vidiva pogosto.

Če povzamem, sex z drugo osebo (ki ni tvoj partner) ni nič pretresljivega, sem za, sploh ker to lahko prinese osvežitev in nimam moralnega zadržka in za mene to ne bi bilo prevaranje; jasno pa da obstajajo meje dovoljenega in da naj partnerstvo še vedno ostane, kot je bilo. Kako pa vi?

Tak sexualni trenutni skok čez plot lahko prinese s seboj tudi posledice!
Meni vsekakor ne bi bilo všeč , da bi izvedela, da mi mož skače čez plot; vprašala bi se-zakaj le? kaj mu jaz ne morem dati? In bi se potrudila, da tudi na tem področju vse klapa. Enako velja tudi obratno. Svojega poznam dobro in vem, da mi takih igric ne bi odpustil. Veliko je odvisno od tega, koliko ljubezni je med partnerjema. Ni vse v sexu -je pa res, da je zelo veliko!
Pravzaprav je največ odvisno od vsakega posameznika koliko mu neka veza pomeni….
Srečno!

po eni strani se s tabo zelo strinjam po drugi pa ne .
zelo odvisno od mnogih okoliščin .
v končni fazi zakaj pa bi moral biti za vedno seksualno zvest samo enemu??

Odvisno od tega, če se partnerja, ki sta v vezi, sexualno klapata, uživata v njunem sexualnem življenju; potem ni nekega vzroka za skok čez plot; druga pesem pa je, če stvar ne klapa….
kaj misliš?

ni nujno da je vzrok tisti ki ti reče da narediš skok čez plot.
mogoče si ga želiš zgolj zaradi popestritve ali bodimo iskreni želje za izkoristiti edinstveno priložnost za npr, seks z eno fizično ali -in duhovno zelo zaželjeno osebo. me razumeš?
zaželjeno v tem smislu da ti je “***** za umret” .
če pa ne klapa pol pa itak nima smisla biti skupaj

Se strinjam!

a si ti na drugih forumih mojca?
a se “poznava”.
s kje si koliko let imaš?

Ne…na vseh forumih sem -acjom
Če se poznava? Pojma nimam…mogoče pa…..Sem Štajerka….

imaš kak email za dopisovanje?
neobvezno! mam čas malo mi je dolgčas

Mialim, da si bil že na forumu Starševski čvek…?? ali se motim?…

ne ne nikoli nisem bil na tistem forumu ker še nisem starš

ok…sem se malo zmotla…haha…nič hudega… :))

Skoraj ne verjamem, da bi blo takemu fajn dedcu dolgčas….

še nekaj sem ti napisal

kaj pa? 🙂

a ti bi rada po riti:)))
no le napiši email

…bi rajši po riti….haha

misliš, da bom javno tu svoj email pisala? Si nor al kaj? hahaha…..

Jasno, da so posledice možne, zato obvezna zaščita, danes zunaj mrgoli bolezni kar jih češ, dobiš enkrat, a si tepen za zmerej. Jasno, se strinjam. Tudi se strinjam, da če med partnerjema klapa, ni vzroka, ni želje, ni sprejemljivo, da se kaj takega zgodi. In ni vse v sexu, je pa vendarle temelj vsakega partnerstva. In tudi ni prav, da partner to naredi, ko je drugi bolan ali pač nezmožen (nosečnost). V partnerstvu morajo biti odkriti računi, ni kej. Govorim o rutini, o tem, da se en od partnerjev zanemari, odklanja drugega (ter tudi po pogovoru ne sodeluje, zaradi neke vezi, kot je poroka, se pa to ne sme !?!). Torej – trpeti ali kaj? Glede na to kar berem tle gor, ste vsi hudo potrebni in željni sexa, da ne verjemam, da bi kdo lah živel brez. Ali pač?

piši mi na mail [email protected] in ti potem od tam pišem .čakam

zakaj pa imaš nek drugi email tu, zraven tvoje prijave?

tisto je kar nekaj brez veze ni email sploh!

🙂

a je to stran samo za vaju dva?

vitka

Ne, ta stran je za vse, lepo prosim. Mi trije smo bli slučajn za vikend gor, pol je pa tko.

tako je!

New Report

Close