slab in dober sex?
En škorenj ti zleti nad glavo v predsobo, na drugem se majem in lovim ravnotežje.
Črn kratek plašček je odpet, ena rama že ven gleda, na tej rami samo dve naramnici – ena bela svilena od modrca, druga od majčke.
Srajčke nimam, ni bilo časa, sem na hitro pograbila dokumente in sedla v avto.
Spodaj kratke bele svilene boksarce, čez pa žametne hlače.
Skuštrana, zadihana, prste ti zakopljem v lase in se ti prilepim na usta…
ko ne zdržim več občutka tvojega jezika na mojem heneralu, te dvignem v moje naročje, ti se mi z nogami oviješ okoli pasu, se pritisneva ob steno in počasi, počasi ga začnem rinit v tebe…… še in še in še…. do konca! Sprva počasi, potem pa vse hitreje in hitreje….. na poncu tega divljega ritma se ustaviva, da ne bo prekmalu konec in te odnesem na posteljo, kjer (kaj?)
LP
Remedy
….se ti izvijem iz krepkega objema in te vržem na hrbet. Zlezem nate. Čutim te samo na treh mestih – potni prsti leve roke se prepletajo s tvojimi desnimi, prsti desne roke stiskajo tvojo levo dlan, tretji dotik pa je globoko v meni, skoraj do bolečine globoko. Ne moreva se ustaviti, dvigam in spuščam se na tebi, da se nama že obema trgajo kriki… Ustaviš me in……
….te vržem na hrbet in se ponovno z glavo zarijem v tvoje mednožje. ščegita ti z jezikom z vso silo drgnem, desni sredinec ti porinem noter in ga vrtim, z levo roko pa ti stiskam joškice! In ko začutim po trzljajih, da ti prihaja, preneham…… začnem lizat tvoje noge…. ti noriš in se dereš na mene, naj nadaljujem, ampak jst nočem….. ko se malo umiriš, začnem ponovno! ko ti začne ponovno prihajati, ponovno neham, grem na tebe, ti vzdignem obe nogi in ti ga strastno in na trdo zabijem noter!!……..
LP
Remedy
no ja…….. nad deviškim pasom bi bil ti v vsakem primeru navdušen, ampak vprašanje je, kako bi backa reagirala………. a misliš, da bi se lahko uprla takemu žrebcu kot sem jst? :)))) bi šla že prvi dan h kakemu orodjarju, da bi ji pas odpilil……… sicer bi pa tudi jst prnesu komplet za vlamljanje s sabo, pa ni buh, da ne bi najdu prave kombinacije . :)))))
LP
Remedy