Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu slab in dober sex?

slab in dober sex?

Mene pa zanima, ko takole berem malo vaša komentiranja, kaj je za vas dober oziroma slab sex. Kaj mora ženska naredit, da je dobra je*ačica? A more hudo zgledat, se zrihtat (karkol to vsakemu posamezniku pomen)? Ga dobr vlečt? Bit prasica? Kaj pa moški? A more bit malo živalski? Kaj je tisto naj, v obe smeri?

Samo enga takega tipa sem srečala, s katerim sem se v postelji popolnoma ujela. Seks z njim je bil več kot božanski…samo pomislila sem nanj in sem bila že čist potrebna. Že najin prvi seks je bil zame popoln. Pa sicer ni bil nič posebnega…..le meni je bil na kožo pisan.
Od takrat pa, ko je odšel……ahhhhh

Morda je bolje, da nikoli ne srečaš pravega, ker tako ti ostane vsaj upanje, da ga nekoč najdeš. Če ga pa nekoč najdeš….nič ni več dovolj dobro, ker tiste popolnosti več ne moreš doživeti.

Sem mela enega takega, ki mi je bil nekako takole, na kožo pisan, pa je imel svojo punco in se mi ni zdel pošten ga še naprej srat, pa sem ga skenslala. Nadaljevanja tako ne poznam, ker ga ni bilo.

Mislim, da je v prodaji knjiga z naslovom popolna ljubimka….

Definitivno mora biti živalski! Če tega ni, nastane “monotonija”. Seveda se med tem prileže tudi kakšno grdo govorjenje in vse kar še paše zraven 😉

yeah!!!! stari!!! če bi bil ti ženska, bi te jst takoj mel!!! :))))))

LP

Remedy

Tko se govori, remedy, da se iskre krešejo, ha ha!

Dober seks?
Dve prepoteni telesi, sliši se dihanje, sopenje, jamranje, kričanje………ko pozabiš na ves svet………..ko bi še, čeprav si že 3x………….ko nič ni prepovedanega…………….ko si včasih žrtev, včasih rabelj………..ko se ti meša od slasti in strasti………ko ga pogledaš v oči in te je sram lastne pohote, pa vidiš, da te pohota gleda nazaj………….

Slab seks?
Glej, glej, na stropu je pa pajčevina, hmmmm…………ja nič, jo bo treba pomest……..

;)))))
La Luna, zadela si point. A veš, da mamo mi tut pajčevino v spalnici;)))

Mi pa že dolgo nismo slabo seksali, tako da sploh ne vem……… Moram malo pogledat……..jaaaaaaaaa, je, ja, kar v treh kotih………

ok, punce… glede na to, da tipi NIKOLI ne opazimo pajčevine………. a to pomeni, da pa mamo mi vedno dober seks??? 🙂

LP

Remedy

Bravo Lunca, boljš se ne da napisat. Čestitke!

tole si pa res zadela, evo, svaka ti cast….pa tisto z umazanim govorjenjem je men tud fuul vsec, sam je problem, k obstajajo tipi, ki se jim to zdi too much….mene pa tko zrajca, ko mu v druzbi na uho sepetam, kako naj me nategne, da mi bo prihajalo,in to tako, da mu bom spet ves hrbet spraskala, naj me vlece za lase, kaj naj mi pocne z jezikom,naj me vzame stoje….zacinjeno z divjimi besedami….mmmm….

Remedy, ne nujno. Lahko je tut tako:
– ste zmer zgoraj
– mora bit tema, ko se že spravite k delu
– ženska hlini orgazem in ma čas opazovat

Morda še kaj. Pa je ponedeljek in ne laufam še na polno. Sm še malo v leru, priznam. Manjka nečesa;))) Na katerem forumu smo že? ;=)))))

…ojej ojej ojej…..cicaa.. mi boš ubila še tisto malo samozavesti, ki sem jo imel…..:))

LP

Remedy

neeeeee, sam tega ne … moški brez samozavesti – je še kaj hujšega?

ok, no….. sej to sem kr tko rekel…. 🙂

ampak sem se pa kr malo zamislil, ko si rekla, “nimamo kaj delat….” …..kolkim mojim je blo med seksom že dolgčas……. hm…… pa bi raje pospravljaje moj cimer, kot pa da bi ble z mano….. jao……. se morm popravit…. 🙂

LP

Remedy

Mi tud – že nekaj časa (beri let), pa če se le da, sexamo v temi, da se ne vidijo izrazi na naših obrazih. Hlinjenje? Ja.

************* Nasmeh daje življenje, veselje do življenja pa nam daje smisel za nasmeh

lejo… ti pa nehaj, ker me tole tvoje spomne na kako punco, ki je nikoli nisem imel….:))))………kje se skrivajo take…..:))

LP

Remedy

P.S.: a maš kako sestro?? :))

Ali pa: “telefon, verjetno spet tašča, samo dvignem, pridem takoj… ” 🙂

Toliko nepotešenih žensk, jaz pa imam le eno samo?!?!? Zgleda, da sem butec! 🙂

Hahaha, morda ima sestro dvojčico

Remedy, pa si spet pri številkah, ha ha!!!
Boš al ne boš? Povedal?

“pa tisto z umazanim govorjenjem je men tud fuul vsec, sam je problem, k obstajajo tipi, ki se jim to zdi too much”

No, tud take punce obstajajo, da ti razkrijem to skrivnost. Me pa zanima, kako nekomu postane všeč, recimo dirty talk, Teja? Kdaj je tebi to postalo, ali to izhaja iz gledanja porničev ali si kdaj naletela na enega takega, ki ti je to pokazal?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pik*ica, to pa ni dobro, veš!

New Report

Close