Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Spolne bolezni

Spolne bolezni

Mnogo berem in vidim, da zvestoba danes za nekatere ni več pomembna.
Se pa velikokrat sprašujem, kaj žensko najpogosteje pripelje na misel, da je staknila kakšno spolno bolezen od partnerja ( ali seveda moški od partnerice) in zato obišče ginekologa.
Tudi jaz imam partnerja, ki sem mu zvesta, ampak, da je pa on meni, pa ne bi dala roko v ogenj. Lahko samo upam in mu verjamem, da mi je. Vem tudi, da če bi me prevaral, bi mu odpustila, ker si ne znam predstavljati življenja brez njega. Verjamem namreč, da smo prav vsi v določenih trenutkih hudo krvavi pod kožo,ranljivi in lahko tudi pademo.
In potem misel…., kaj, če je kdaj podlegel kakšnim strastem? Se ljubil brez kondoma? Kakšni znaki bi kazali na spolno bolezen?
Ja, priznam, včasih me je strah!
Pa vi?

To se je zgodilo moji prijateljici. Ona je bila njemu zvesta, moz pa si je nasel neko lajdro, za katero se preverjeno ve, da se je dol dajala se vsaj s stirimi. Brez kondoma. Z njim tudi. Je staknil nekega hudica. On ni imel tezav, jih je pa imela ona. In se veliko let pozneje se muci z raznimi vnetji, ki so menda posledica tega.

Jaz osebno se ne bojim, ker tudi v monogamni zvezi ne seksam brez kondoma.

************************************************************************************************** Your fifteen minutes are almost up. Mine have lasted a lifetime. (Denny Crane)

Moji tudi – prijateljici, namreč. Dobila je genitalni herpes in pri ginekologu je izvedela, da so prenašalci moški, zbolijo pa ženske. Sicer je imela dolgoletnega partnerja, v katerega je po tej zoprniji začela dvomiti, izvedela pa nikoli, če jo je morda prevaral in na tak način njej prinesel tisto sranje.

pa saj ti je vseeno. ti ga ne bi zapustila kljub vsem sranjem ki bi ti jih morebiti domov prinesel, torej…ne obremenjuj se.

edin če tudi ti kdaj nisi preveč ranljiva pa “padaš” v tem primeru ti svetujem kak pregled, da vsaj naprej ne boš trosila.

Ni me strah. Ker si tega, da bi moj partner imel zraven mene še katero, ne bi dovolila. Se preveč cenim. Boš rekla, da ti partner lahko prikrije varanje…..o ja, tudi lahko, samo ne dolgo časa. Kaj hitro znaki varanja pridejo na dan. :))

Za SPB je dovolj, da te prevara 1x.

Bi mu odpustila tudi, če bi se med “ljubljenjem” (za moje pojme povsem neprimeren izraz za navaden f*u*k izven zveze, samo pustimo to) okužil in nato prenesel SPB tudi nate?

Za SPB je dovolj, da te prevara 1x.[/quote]

Vem.

Meni se je zgodilo. Bila sem s fantom 5 let, zato nisva uporabljala kondome (jaz sem bila na KT). Enkrat sem opazila, da sem imela obilen izcedek zeleno-rumen izcedek in srbelo je grozno. Takoj sem šla h G, ki je ugotovila, da imam trihomoniazo. Skoraj me je kap, ko mi je povedala, da je to spolno prenosljiva bolezen. Partnerja sem vprašala, ali me je prevaral in prasec sploh ni hotel takoj priznati. Na koncu je le priznal in sem ga nogirala. Še sedaj me pogreje, če pomislim na to.

Štos je v tem, da za SPB niti kondom ne pomaga… Sicer je pa tako, da mora imeti bolj in manj vsak vsaj 1 razlog, da koga prevara. Brez razloga te ne bo prevaral!

Sicer pa se strinjam s tistimi, ki pravijo “če seksaš z osebo, ki je imela pred teboj druge, seksaš tudi s temi drugimi”. Pa malo razmisli…

Povabi ga, da gresta skupaj darovat kri. Pred vzemom kri testirajo tudi na (vsaj nekatere) spolne bolezni. OK, priznam, da ne vem, če tudi na tele, ki jih omenjate tule, ampak že njegov odziv na povabilo bi veliko povedal.

Če seksate zaradi potešitve z različnimi partnerji, je obvezna uporaba kondoma, saj nas zaščiti pred večinoma SPB. Ne se prepuščat misli, da je s kondomom brez filinga, saj danes prodajajo svašta. Ker, tista ki mu da tko na hitro ne da samo njemu, in tisti, ki pofuka vsako ki mu da…če greš še naprej prideš do velikih številk…bljak, ne brez kondoma! NE HVALA!!!!!

Ker sem že dolgo krvodajalka, prvič slišim da testirajo na SPB, mogoče na AIDS, pa mislim, da je predrago, da bi vsakemu krvodajalcu to počeli, zato se najbrž zavarujejo s polo, ki jo moraš vsakič izpolniti in računajo na pamet ljudi.Glede varanja, ha, ha, ha, 7 let sem že v triangelu, jaz sem tretje kolo, ona pa nič ne ve. Torej ne mi govoriti, da se to čuti, ve. Kdor je najbolj prepričan v svojega, se moti. In ker se je zgodilo tudi meni,da sem bila drugo kolo, torej prevarana, sem neobremenjeno tretjo kolo in uživam. Drugo kolo naj pa pere, kuha in ostalo sranje. Vau, že čutim na vodi, kako se bodo zgražale ženske, pa mi je prav lepo vseeno. Zanimivo je pa to, da je to edini človek, pa saj ga ne poveličujem, na katerega se lahko zanesem v vseh ozirih. Pa ne se zgražat, saj nima majhnih otrok, ki jim kradem očeta.Res je da se ne moreva videt vsakič, ko bi želela (prazniki,) ampak ostalo vsaj pri meni odtehta vse. za “proste” dni ga pa lajfamo okoli in sem tako zvesta, da je to že grdo. NOben ni bolan, torej, vsak ima od tega nekaj.Žena zadovoljna, ker se dečko potrudi da je doma vse v redu , dečko ima dve, jaz pa uživam sadove. Ha, ha, kako mi je lepo.Če bi bila skupaj ves čas, nama morda ne bi bilo tako, saj nisem neumna. Tako uživam tu,zdaj, saj je življenje prekratko. Pokopljejo pa zveste kot tudi nezveste, a ne.Tiste s SPB kot zdrave, ki jim je rok potekel.

Verjetno pregledajo kri, vsaj na HIV, hepatitis in ostale take težke bolezni. No, dobra si, da to traja že sedem let..vprašala bi te koliko si stara in si ne želiš imeti moškega, s katerim bi živela skupaj in imela otroke? No, če nimaš takšnih želja, potem je za potešitev libida res vseeno. Ne obsojam te, ker to so lahko zgodi vsakemu, še najprej tistemu ki je zagreti nasprotnik..hih…

Srečno!

že ve zame…upsssssssssss

cmoka

leta letijo - iščem stevardeso

zase al za njega?

če je pa sex taki lepi…nooooo

leta letijo - iščem stevardeso

verjet……a nam pravljice prodajaš…hahaha

leta letijo - iščem stevardeso

Zakaj pa pravljice, pa kje ti živiš, a misliš, da je moja zgodba enkratna. Kje pa, še veliko jih je. Kaj pa ni za verjet,če lahko vprašam. No pa tud ti kar vprašaj, kaj ne verjameš,da razblinimo ta mit o pravljici. Lp

slišim….tsite ostale, k praviš da imaš še več…pravljic…

kaj je…..in kdo se bolj obnese?

leta letijo - iščem stevardeso

Problem je v tem, ker to ni enako kot imeti istočasno 2 v postelji. Zakaj bi imel fu-k frendo 7 let pa mi niti slučajno ni jasno…


ja samo zveste pokopljejo, nezveste pa….zažgejo?

Minister in razočarani pa sta res glih za skup. Iz tega pride razočaran minister. Oh bog saj ne vedo kaj delajo. Kmetavzarji.Jaz končujem debato z vami kmetje.

Sam še to, zdej vsaj vem zakaj na Žalah tolk kurjo.

dej no….kaj ti pa je…..

ku kuc…..

neki bi te vprašal?..lahko

leta letijo - iščem stevardeso

pahorka sorči..pozna se..pa reci kar hočeš!!..razen če..

Mogoče me moti ta triangel…vredi..praviš ona mu pere..kuha..itd.

Zakaj?..mogoče ima pa tudi ona kako skrito rezervo..mogoče tudi ona

hoče da bi izgledalo vse tako kot je treba..

se pravi da več pozornosti posveča svojemu odnosu do njega..kot da bi

se poglabljala vanj…mogoče..zakaj pa ne???

New Report

Close