Šumijo gozdovi domači
Spoštovani prebivalci naše gmajne…. Dobro jutro! Glede na to, da boste danes tudi tisti, najbolj vztrajni, prvič po novem letu prišlil v službe, mi je čast, da vam zaželim res eno lepo jutro in še lepši delovni dan. Tisti, ki smo bili tukaj že prejšnje dni pa vemo, da ste veliko zamudili :))) Mi smo se na šihte že navadili, vi :))) he he he he, se boste pa morali danes navajati od začetka…. No, pa da vam ne bo prehudo, naj vas potolažim, da bo kmalu vikend!
Torej, še enkrat dobro jutro vsem, ki boste danes prikukali tukaj gor!
Jani
He, he, Jani, dobro si napisal ! Mi smo se že navadili, ja in vpeljali . Tudi res, da bo kmalu vikend, samo še pet delovnih dni je do konca :)). Če bodo pridno pisali in zabavali tebe in mene, pa jim bo hitro, hitro minilo. Naj bo najina misel z njimi, da bodo čim lažje in brez hudih stresov zapustili tople gajbice v katerih spijo !!
Dobro jutro vsem !!!
Lp, zajček
Ma, saj ves, da sem za, s tabo v gozd in vsemi Tjavendanovci, pa en zur na jasi, pa logarjeva brunarca, uuuuuuu, hehe.. Medota pa res ze dolgo ni, da ni zadremal zimsko spanje… Najboljs poslat cebelico v izvidnico, ona medvede zazna po tem, ker imajo zmeraj zalogo medu…