Uniforme IN ŠE KAJ !!!
Ja… se čisto orenk strinjam s tabo Brjus …. ma si ti kej v žlahti z Jožetom Brusom :))))))) No da nadaljujem, človek končno najde čas, da pride sem pa kaj rata… Okrcam Nikitko zarad tega, ker je usekala novo temo in spi****** jaz ves dobromisleč grem na en… ma kaj sestanek… neki tacga… popoldan revež ves zadrenan.. se zdejle prkažem sem in kaj ugotovim…. Žen… ma kaj žen… Bab.. ma ne, to je pregrdo… no vsem Ž. spola se je ftrgalo. In potemberem.. koko žvižgate, jest nej bi delal sklece… brez rok al kaj že…. neki o arabcih pa muslimanih… :))))) Bemti…. kot da bi človek ceeeeeeeeeeeeeeeeel dan preživel v gmajni.. in iskal.. tapravo lukno :))))
Ker sem zelo dobrotljive narave, vam vse skupi odpustim in želim, da ste jutri tud tako produktivni 🙂
Jani je v najboljših časih naredil 40 sklec.. zdej sam še 20 :)))
Že celo jutro razlagam zajčku, da sem vas celo popoldne iskal po gmajni… pa nikjer nikogar… madonca, zmeri zamudim.. dogajanje 🙂 No, bomo že nadoknadili…. Barbara…. a 40? Ma ta je mal huda…. a začnemo z 10 – imi? Pa ti ni treba danes še žvižgati zraven :))))))))
Jani tud ne zna žvižgat na dva prsta :))))
Danes bo odprto. Sem posebno dobre volje za krotenje. Boš videl :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))yeess!!