V pisarni
…poljub je vroč..in strasten…..vendar hočeš še….z roko primeš korenjaka….in že je v pripravljenosti…..tokrat ga hočeš drugače,…od zadaj…postaviš se na vse štiri…..nežno si masiraš ščegetavček…..medtem ko ti ga nežno porinem….. v ritko……rahlo zastokaš…..migaš z boki…..učitno ti je tako všeč….da boš doživela…..pravi naval orgazma……
…nisem se zmotil…..nekontrolirano se nabijaš……dokler ne doživiš vrhunca…..potrudim se, da te napolnim…..potešitev je popolna…ti se samo izmuzneš iz mojega korenjaka…..ki to ravno ni več…in se zvališ na svojo brisačo…..
…..ko prideva k sebi… ugotoviva, da sonce že izgublja svojo moč…..za tisti dan….
…eden drugemu se nasmejiva….ker veva, da tole ni bilo zadnjič in da bova še ponovila………..nato te nežno poljubim…..in želim, da se orgija čimprej ponovi….:)
če misliš, da sta ostala neopažena, se motiš…tudi jaz sem vaju spremljala…
sem pa že tudi sama opazila, da se takih postov ne komentira kaj extra veliko…kljub temu, da je “javno” se pušča vseen mal “zasebnosti vpletenim…
vsaj jaz imam tak občutek…
zgodbice pa le prilepi kot “novo temo”!
lep dan še naprej…
Pozdravljena.
Tudi sama sem taka, da hitro presodim, kam se lahko vmešam in kam ne, pa ne gre tukaj za neko zasebnost, itak smo na javnem forumu.
Sem pa na koncu dobila idejo, da bi iz tega lahko nastala ena zgodbica kot celota. Obljubim, da še kdaj, če bo seveda material, drugače bom pa kar tako kaj napisala.
Lep dan tudi tebi.
p.s. pri nas prav luštno sneži.)))