Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu V pisarni

V pisarni

Ja. Gospodarica njegovega srca sem še vedno…..

:))))))) Roka pravice?

ne vem, če bi bila vidva tudi tako “neumna” kot sem bila jaz včeraj…

Zato pravim, ne igrajta se,))..hihi

maja..ufffffff, kaj drugega včasih še bolje speče kot ogenj..saj veš;))

:))))) “Neumna”? Ne bi rekla,če je bilo to res, reakcija na mestu.

Saj je bil obojestranski odziv en in drugi dobre pol ure vožnje po avtocesti in sufliranje gor in dol, sem in tja..tako, da si nekako že vedel kaj se dogaja..samo, da bo zavil za menoj..nisem mislila niti v sanjah in na tak nadaljevanje tudi ne…

Majči,
če bi si takole mežikala in se gledala iz avta, potem bi zavil za tabo, na bencinsko…..potem pa….

Saj še dons ne dojamem in mislim, da sanjam…in ne vem..sem ravnala prav ali ne..hočm vse to pozabt in gremo dalje..težko je kaj takega dojet..razumet..ker sem do včeraj mislila, da se to dogaja le v filmih..

Zdaj pa vam želim lep dan..moram delat..sem včeri preveč zabušavala..mejte lep dan..čao..

Bi se gledala naprej in se nasmihala drug drugemu….si pošiljala take signale, da bi oba vedela kaj si želiva, popila kavico, mogoče izmenjala tel.št., potem pa odšla vsak svojo pot. En teden bi naju matralo naj pokličem ali ne, potem bi mi poslal sms, če sem za kavo in tako bi se počasi nadaljevalo…….

Čao!

Pa je bil kdaj tvoj suženj,če sta se igrala malo perverzije?

Suženj ravno ne, ampak me je pa pridno ubogal.:)))

aha ljubica, vidim vidim, damica za javnost:-))

:-)))))))))))

Ja, ja…:)))

ja ja?

Ja, ali mogoče ni res? :)))

Lepo …lepo,da te je ubogal.Le kdo te nebi:-))

Majči,
če je lmalo simpatije, potem mi ne bi dalo miru, bi ti poslal SMS, imaš prav….nadaljevanje pa tako veš…..približno….:)

Čao, -JAZika,

pa lep popoldan….

Res čisto vse, sladkorček. No skoraj vse:-)))))

Približno ja.:))
papa

Ufff, jih je en kup takih! Ampak pašejo tudi ti!

:))) Zakaj smo ženske tako firbčne?!!! Zdaj me pa zanima kaj si mislil s tem skoraj vse.:)) No ja, mogoče pa kdaj zares tudi izvem.
cmok

Ops, ne papa, ampak cmok, cmok :)) Si me že zmedel!

New Report

Close