Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Ženske in moški prijatelji

Ženske in moški prijatelji

Zanima me, punce, kakšne odnose imate s svojimi moškimi prijatelji, ki niso uradno vaši tipi.

Imate moške prijatelje samo za pogovor, pa za na pijačo it, ali jim date vsaj kdaj tudi f……?

In če jim ne date, zakaj ne?

Če bi vaš moški prijatelj, ki vam je zelo simpatičen, izrazil željo, da mu pustite poriniti vsaj prst v *****, bi pustile?

Hvala za odgovore!

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

HALOO?!

Mislim,da ti beseda “prijatelj” ni ravno najbolj domača.Normalno,da se s pravim prijateljem ne moreš “dol dat”.V vsakem primeru,če bi kdorkoli,razen mojega moža,karkoli poskušal,bi jo dobil okrog kepe!

LP!

P.S.PA ROKE STRAN OD PRIJATELJIC!Omisli si raje ljubice.

S prijatelji , da bi f*ukala ??…..hehehe…..pol pa ne bi bili prijatelji, pol bi bili moji fakerji…..

Imaš ti čudne včasih, spajdi ;))))

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

Valda mash loh moske prijatelje…kaj je tuki narobe..vcasih celo bolj prav pridejo, k ti kaksno stvar povejo z njihove perspektive :))))……za dol dajat mam pa ponavad tipa :))))

To da bi bla pa ena huda prjatlca z bivsim…no to pa pri nas ne gre :)))

bojda je iluzija, da obstaja prijateljstvo med različnima spoloma (razen pri istospolno usmerjenih, seveda), ker je vsaj na eni strani zadeva povezana s telesno privlačnostjo, ki pa nima veze s prijateljstvom…. jasno pa, da so izjeme

Jaz se k zgornji teoriji kar precej nagibam…. čeprav pa je res, da se najde kaka ženska… ki bi jo lahko vsekakor prej označil za prijateljico kot pa za fakerko (ok… pri tem ne mislim na realizacijo ali z njo seksam ali ne ampak na bolj primarno… ali si sploh strašno želim z njo seksat al ne….)

:-))

A tako se to deli?

V čem pa je temeljna razlika med fakerjem in prijateljem? .) Sej v bistvu je faker tudi prijatelj, a ni.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ko pomislim na prijateljico,prijatelja, je to nekdo ob katerem mi je toplo pri srcu, je to nekdo, ki mi dela lep dan, je to nekdo, s katerim si zelim počet vse, tudi v določenih trenutkih seksat,se igrat, uzivat.Ampak, kaj ko vem, da potem to ni vec to, da potem lahko prijateljstvo razpade, da če že imava oba svoja partnerja potem to pomeni prevara, toliko dajev je al čejev, da imam jaz raje prijatelja za prijatelja, brez seksa.
Če bi pa kdaj naneslo, da bi nakazal-a zeljo, da si želi-va več, je brez veze pametovat tukaj in rect nardila bi to in to, to je stavr trenutka,lahko si milism kaj bi bilo, napovem, vem. pa res ne in če nekaj ne vem, potem sem raje tiho in nocm pametovat.

Pri meni je v bistvu faker tudi prijatelj.

Clovek v vsakem odnosu postavi meje…in vsak ma vedno svoje interese..tud v prijtalejstvu.
Ampak je pa vcasih ful tezko se drzat teh meja…oz. je skusnjava huda, to pac govorim cist iz osebnega stalisca..mam enga prjatla ki pa meni pomen vec in me privlaci.Mam pa drugega prjatla ze nekaj casa (par let) ki pa me ne privlaci in jaz njega ne..in to je to. Pac ful dobr se razumeva, se druziva in to je to.
Po moje bi pac prijateljske fakrje lahko poimenoval **** buddyi..pa recmo da predpostavljamo da to pol pomen prijatelj in faker v eni osebi. 😉

Imam nekaj moskih prijateljev, ki so samo prijatelji. Nisem tip, ki sedi na vec stolih in si svojega spolnega zivljenja ne pestrim z drugimi kot z mojim. Ce bi se kak prijatelj izkazal za takega kot bi ti rad, bi ga skenslala!

Tamara, si brala knjigo Tamara, pozabil ime, izraelski pisatelj?

Zame ena boljših knjig, ki sem jih prebral…

Za tiste, ki je niso brali, ima veliko skupnega s tem vprašanjem….

Se kar strinjam s tabo. glede privlačnosti med prijatelji. Vedno je en enemu všeč, če ne drugače na skrivaj. Ponavadi bolj štima če imata oba partnerje(seveda ne preveč ljubosumne, če ne je lahko kriza). Definitivno lahko obstaja prijateljstvo med punco in fantom ampak pravo prijateljstvo ni prav pogosto, ker se vedno en zaljubi.
Da bi se pa s prijateljem dol dajala mi pa na misel ne pride, isto tako kot ne prakticiram prijateljstva z bivšimi tipi. Ne gre to tko.

Imam zelo dobre moške prijatelje, ki so prijatelji. Imam celo najboljšega prijatelja, ki je moj prijatelj celih 14 let, in nikoli ni bilo nič med nama, pa čeprav on dobro izgleda.

Imam tudi bivšega fanta s katerim sem zelo dobra prijateljica in z njegovo punco se super razumem, pa tudi moj fant in moj bivši se lepo zastopita.

Mislim, da če imaš v glavi pošlihtano, in če veš zakaj se je neka zveza končala, potem si na dobri poti, da tvoj bivši fant postane tvoj prijatelj.
Neumno se mi zdi, da bi nekoga, ki je bil nekaj časa velik del mojega življenja, popolnoma izrinila ven, samo zato ker ni več moj fant. Vem zakaj sem bila del življenja s katerim od mojih bivših fantov, in tudi vem zakaj so postali BIVŠI. V večini primerov sem se razšla v prijateljskih odnosih. Pa tudi nimam nobene želje, da bi bila zopet skupaj s katerim od bivših.

Glede *** kolegov je pa tako… dokler sem sama si dovolim marsikaj (mogoče za koga celo preveč), in mi enostavno dogaja ;). Ko sem z nekom v zvezi sem pa lepo pridna in obstaja zame samo on.

jaz pa ločim PRIJATELJ, KOLEGA IN JEBAČ. jebača nisem pravzaprav nikoli imela ker nisem takšne tip ženske, razlika med prijeteljem in kolegom pa je taka: kolega je tisti s katerim greš na pijačo, pa na kakšno zabavo, lahko pa tudi kaj več – v bistvu ga ne bi tako pogrešal kot prijatelja v primeru da ga izgubiš. prijatelj pa je tisti s katerim se res družiš, mu zaupaš in on tebi, veš da ti bo vedno ne glede na kaj stal ob strani…osebno imam 4 moške prijatelje že sedaj točno 10 let in z nobenim ni nikdar nič bilo. celo jih lahko opišem kot moje bodyguarde, saj so dobili taki vzdevek ravno od fantov ki so me pecali. in pravzaprav so res pazili na mene. če je kateri bil kdaj kakšen debil so kar hitro zraven vstopli in mi dopovedali da ni zame in danes ko imam tapravega fanta so zelo veseli zame in ga sprejeli ker je tudi za njih vredu dečko. med nami tudi ni ljubosumja, to pomeni da tudi ni problema med mano in njihovimi puncami ker tudi one vejo da smo samo prijatelji.
se pa je že zgodilo da se je kateri kolega pretvarjal da mi je prijatelj in naekrat je hotel le eno, ampak takrat so prišli moji bodyguardi…

Mhm, vsi moški prijatelji so tud fukfrendi. Zakaj pa bi bila drugače z njimi sploh prjatla? Mislim… get real, pa si dob že neki stalnega za fukat, kot da vidiš v vsaki sogovornici potencialko.

Ma porini si ti sam svoj prst v… tudi v oko če hočeš!!!!
Sam ne seri več!!!!

kako nakladanje, mislim tiste, ki pravite da imate moške prijatelje- a sploh veste, kaj pomeni, če ti je nekdo prijatelj????

s prijateljico se pogovarjaš o vsemu!!!!!!- o pms-u, menstrualnih težavah, tipih, čustvih, torbicah, čevljih, tračih…….posluša tvoje cmizdrenje ko se skregaš s tipom in prenaša tvojo euforijo ko si na sveže zaljubljena, s tabo gre v šoping, na morje, žurat in pecat tipe, skupaj se lahko prežderavata čokolade in čipsa in gledata patetične ljubezenske filme itd, itd

zdej mi pa povej, s katerim normalnim tipom lahko to počneš????? izvzeti so seveda geji, ampak njih ne prištevam med normalne moške

noben drug moški ne bo poslušal tvojega nakladanja o drugih tipih, ker to ubija njegov ego, še posebej pa ne, če je zaljubljen vate oz. te hoče dol dat, kar je itak najpogostejši razlog, da se nek moški sploh druži z žensko

psssssssst! Ce bos povedu vse kokr je, se ne bojo mogle vec delat, da tega ne vejo!:)

*Dir je kamjeje mjeto? Dir je biu?*

Venusss je ženska.:)

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

oj,

moj najboljši prijatelj je moški, prijatelja sva že od petnajstega leta in nikoli nisem imela želje, da bi seksala z njim…

enostavno povedano si niti ne znam predstavljati, da bi se karkoli zgodilo med nama, pa čeprav bi šlo samo za poljub…sprejemam ga kot brata in nikoli ne razmišljam o njem kot o seksualnem objektu…

aha…kdo je pa moski, ki ji narekuje kaj naj pise?:)

*Dir je kamjeje mjeto? Dir je biu?*

ej hribovc, a se greva ven zment 😉

hvala spider, če bom šla kdaj v politiko boš ti moj pr 🙂

Nimam prijateljev, ker ne rabim prikitega ali odkritega fukfehtarjenja.

Imam pa nekaj kolegov.

New Report

Close