Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Zgodba

Zgodba

VROČA SAVNA

Bili so prazniki. Kot vsako leto sem se odpravil na nabrežje Ljubljanice. Poklical sem kolega, ki ga sicer ni težko spraviti ven, če je za pijačo v Stari Ljubljani.
– “Bi šel v Staro? Včeraj so postavili stojnice.
– “Ne vem, če bi. Veš kakšen mraz je zunaj!?”
– “Kuhano vino? Medica?”
– “Greva!”

Ura je bila ravno pravšnja. Nekaj pred peto popoldne, pravzaprav se je že zvečerilo. Med hojo po fantastično okrašeni Ljubljani sva se odpravila k stojnicam. Vsakič znova me preseneti preprostost ljudi, ki se veselijo druženja z znanci in prijatelji v tem času. Ustavila sva se pri eni od stojnic z medico in kuhanim vinom. Debata je razvila drugo in tako sva pozabila, da je bil tisti večer nenavaden mraz.
V ozadju je igrala pesem Sonje Gabrščak – Breskvice (zrele breskvice, …), midva sva bila tudi že opremljena z dvema medicama in kuhanim vinom, ko se je nasproti naju ustavila ženska. Visoka, sloka,…? Ženska najbolj povprečnega videza, kar je dalo vsej zadevi največji čar. Ni bila sanjska, ni bila za naslovnico in ni imela našobljenih ust ter vihravih črnih oči. Kje pa. Bila je tam in bila je ONA. Seksi sto na uro! Res. Čisto povprečna ženska, taka kot ženska mora biti. Najina pogleda sta se prilepila v trenutku, ko se je obrnila proti nama. Ni bila sama. Ravno tako, kot mi je povedala kasneje, je prišla z znanko. V moji glavi alarm! “Kolega tole bo pa zanimivo”, sem si rekel. Namenoma sem se vzdržal dodatnih kozarcev, saj sta bili medici ravno dovolj, da sta mi razvezali jezik, dali potrebno korajžo, še bolj pomembno pa je, da sta mi povečali domišljijo. Prijatelj je v nekem trenutku stopil v oštarijo Maček na toaleto in mi nevede ponudil izjemno priložnost. No. Vsakdo si izbere neko priložnost za izjemno. Tista, nedvomno je bila. Pod plinskim gorilnikom sem ostal sam in kljub ledenemu vetru mi je bilo vroče. Nasproti pa še vedno oči, ki so se sprehajale po meni in mi dale vedeti, naj ne čakam predolgo. Sprejel sem igro. Iz žepa sem vzel listek, nanj napisal kratko sporočilo in številko mojega mobilca. Pristopil sem bližje in ji, ne da bi opazil še kdo, dal vedeti, da ima v žepu nekaj mojega. Sploh ju nisem ogovoril. Le nasmehnil sem se in pokazal na žep njenega plašča.

Ob sedmih je zazvonil telefon. Številka ni bila skrita in samo želel sem si, da me kliče ONA. Rekla je samo: “Ob pol osmih pri Fanči.”

Stala je pred vhodom. Lepe oči in hudičevo zanimiv pogled. Predstavila sva se drug drugemu. Priznam in bilo je očitno, da je opazila, da mi je vseeno malo nerodno. No, o nekakšni ravnodušnosti z njene strani tudi ne morem ravno govoriti. Imela pa je presneto lep glas. Vstopila sva. Šla sva vsak pod svoj tuš in takrat se je začelo. One mi je stopil in zavedel sem se, da pa na prvem zmenku nekako ne morem stopiti pred njo v takem “stanju pripravljenosti”. Dovolj je bila domišljija, da mi je korenjak utripal kot ponorel. V tistem trenutku mi je prišel na misel samo še mrzel tuš. In tako je tudi bilo. Na srečo je uplahnil.
Odpravila sva se v savno. Takrat sem jo prvič videl golo. Še enkrat povem, da je bila povprečna, in imela je lepe prsi. Resnično lepe. Kolobarji ob bradavičkah so bili pravilne oblike in klicali so z vso svojo lepoto. Bradavički sta bili kljub vročini, ki je načenjala najin pogovor, nabrekli in v tistem trenutku sem ju že videl pod svojim jezikom. Prvih petnajst minut je minilo kot bi mignil in odpravila sva se pod tuš. Njeni boki so neponovljivi. Bili so pravilno ženski. Pozibavali so se v levo in desno, kot pri najbolj izkušeni trebušni plesalki. “Ljubil bi se!”, sem si rekel. Ko sva prišla do kabine za tuš, sem jo nežno prijel za desno ritnico. Obrnila se je in me brez pogleda prijela za mokrega kurca, ki je spet razbijal v vsej svoji veličini, če temu sploh lahko tako rečem. Lepih 19 centimetrov in zanimivega premera je nekontrolirano utripalo v njenih rokah. Prijela ga je od spodaj in se previdno dotaknila polnih in depiliranih mošenj. Pričela ga je obdelovati z nežnimi gibi. Takega gnetenja bi si želel vsakega dne. Z divjimi očmi, ki prej to niso bile, se mi je zazrla v oči. Pogoltnila ga je. Vedela je kako se stvari streže. Pristop je bil izjemno učinkovit. Pogoltnila ga je v naglici, da sem z občutljivim glavičem pritisnil ob njeno ustno nebo, potem pa je usta stisnila tako, da je tesno izrivala korenjaka, ki je kljuval in ji polnil usta. Dovolj je bila minuta, ko mi je že prišlo! Nisem mogel zadržati. Prišlo mi je tako silovito, da sem jo zelo očitno presenetil a pogledala me je še bolj poželjivo in vstala ter ga pričela umivati. Še vedno sva bila pod tušem, zunaj pa se je že delala vrsta. “Čas je za savnanje”, sem ji rekel. Tudi tokrat sva vstopila v prazen prostor.Vsak normalen človek, ki je že bil v savni ve, da ta ni primerna za nekakšne sunkovite aktivnosti. To sva vedela tudi midva a vseeno sem počepnil pod njo in ji z jezikom dražil muco, ki je bila kljub prhanju močno zalita s sokovi. Zašepetala mi je, da ji je precej vroče in pomežiknila.

Šla sva nazaj pod tuš, tokrat v drug del prostora. Zagrabil sem jo pod ritnicami in ju z rokami razprl. Z jezikom sem se lotil riti in muce. Obdeloval sem ju tako, da sem najprej polizal muco in z jezikom potegnil proti riti. Vsakič, ko sem potegnil je vzdrhtela. Zdaj sem jo zagrabil še močneje in jo razprl, da je bilo videti vso lepoto. Nasajala se je na moj jezik in me prosila naj vztrajam, kolikor težka se mi zdela. In sploh ni bila! Bog kako lepo postavo ima! Zdaj sem počasi vstal in z rokami drsel po telesu in jo prijel za prsi. Voljno se je prepustila in pričel sem ji lizati vrat in ušesi. Še nekajkrat sem počepnil in z jezikom drsel od riti po hrbtenici in gor, proti vratu, ona pa me je prijela za utripajoči ***** in si ga vsakič, ko sem vstal, poskusila vtakniti od zadaj. To naju je samo še bolj razvnelo. Zdaj je bilo tudi meni dovolj. Sama se je prijela za rit in jo razprla. Muca, ki je bila premočena tudi od vode, ki je tekla po njenem telesu, se mi je ponujala v vsem sijaju. Počasi sem se približal in ji ga previdno zarinil. Zaječala je. Nadaljevala sva v nežnem ritmu, dokler se ***** ni dovolj navlažil potem pa sva se prijela. Tako od zadaj. Jaz njo za boke, ona mene za ritnici in si pomagala pri nežnem nabijanju. Vsakič ko sva se oddaljila, se je poskušala obrniti in me pogledati v oči, nato pa nežno pritisnila proti meni. Glavič se je drgnil ob nekakšno zapreko v njeni muci in to naju je oba razvnemalo. Skozi zobe je ječala: “Porini močneje. Tako, tako mi paše!” In to je trajalo večnost.

Potem sem jo obrnil, tako da sva s trebuščki pritiskala drug ob drugega, voda ki je tekla iz tuša pa naju je prijetno grela. Poljubila sva se. Prvič. Z jezikom sva raziskovala usta drug drugega in mižala. Jezika sta počasi krožila drug po drugem in lizala. Razširila je nogi. Prijel sem jo za boke in jo rahlo privzdignil, ona pa se je, z rokama nad sabo, prijela za tuš in potegnila navzgor ter me z nogami objela okoli bokov. Muco je imela lepo pristriženo in depilirano. Sramne ustnice so bile mehke in voljne, oddajale pa so nežen vonj pohotnosti. Kljub vodi, ki je tekla po njej, je dišala. Zdaj sem s kurcem vstopil od spredaj in vsakič, ko sem pritisnil vanjo, je privzdignila boke. Uživala je. Videl sem njene oči, ki so se sprehajale po mojem trebuščku, ki ni napet in nima famoznih radiatorjev, temveč je malo zaobljen. “Tak kot mora biti”, kot mi je dejala. “Radiatorjev” niti nisva potrebovala saj naju je grela strast. Všeč sva si bila v vsej preprostosti. Spustil sem jo na tla in počepnil med njene noge. Z jezikom sem jo obdelal po dišeči muci. S prsti sem razširil sramni ustnici in pričel sesati ščegetavček, ki je bil nabrekel, neverjetno rdeč in kljuvajoč. Tako res velikega še nisem videl. Dovolj je bilo, da sem se ga dotaknil z vrhom jezika pa se je dvignila na prstih. Z jezikom sem se ga lotil tako, da sem ga oblizoval z vso dolžino svojega jezika. Potem sem ji vstavil prst in ga obrnil navzgor, kot bi bil obrnjen proti trebuščku. Tam sem našel hrapav predel, ki jo je ob vsakem dotiku še bolj razvnel. S prsti sem se igral v njeni muci, z jezikom pa obdeloval “popek življenja”. V nekem trenutku je zakričala in se poskušala izviti stran. Vedel sem, da ji je pričelo prihajati. Počakal sem trenutek in čisto narahlo obliznil ščegetavček. Znova je zaječala in vztrepetala. Počakal sem še malo in ponovil. Ob krčih, ki so preplavljali njeno telo me je zagrabila za lase in potisnila v mednožje. Čeprav jo je, kot mi je povedala kasneje, od užitkov orgazma, muca vsakič zabolela, je želela naj nadaljujem. Ni prenesla rahle bolečine a vseeno je želela, da jo še naprej ližem.

……

Ura je bila že pozna, skoraj deset, ko sva prihajala iz bazena. Gospa J., lastnica savne Fanči, je sicer počasi ugašala luči, vendar nama pokazala naj ne hitiva in da lahko še ostaneva. Bila sva sama. Stopila sva k masažnemu bazenu, ki je imel ugasnjene luči in drug poleg drugega legla na ležalnika. Počasi sva srkala pijači, ko se je z rokama prijela za muco. Oslinila si je prste in gnetla voljno meso. Sam sem prijel svoje “orodje” in ga ravno tako stimuliral s krožnimi gibi. Bila sva tam, gledala drug drugega in masturbirala. Vstal sem in ji pristopil od spodaj, tako da sem ji privzdignil nogi. Skrčeni je imela ob telesu, s kurcem pa sem lahko izbiral kam ga bom zasadil. Skrčila se je tako, da je z rokama zadržala nogi v zraku in privzdignila boke. Pritisnil sem se bližje in ga zasadil v mokro muco. Pod boke sem ji dal kopalni plašč, da ji je bilo lažje držati ravnotežje in sunkovito a vseeno nežno polnil luknjo. Z rokama se je prijela za ritnici, ju potegnila vsako k sebi in mi naredila še več prostora in ob vsakem sunku tiho zaječala. Ritem je postajal čedalje hitrejši in vedno bolj divji. Prišlo mi je in privil sem se k njenemu telesu ter jo prosil naj ne neha krožiti z boki. Užival sem! Že drugič tisti večer. Snel sem kondom in ga zamenjal z novim.

Obrnila sva se in obstala je na kolenih s privzdignjeno rito, prsi pa so ji prosto visele in se izgubljale v mojih dlaneh, ko sem jo nabijal od zadaj. Premikal sem samo zadnjico, se s trebuščkom naslonil na njena ledja in suval. Pričela se je tresti. Zravnal sem se in jo prijel za boke in jo nasadil še bolj intenzivno. Z rokami sem si pomagal pri nabijanju v mokro muco in sopel od zadovoljstva. Potem sem jo prijel za rito od spodaj in jo med nabijanjem rahlo privzdignil, sama pa je v ritmu potiskala nazaj. Vsakič ko sem prodrl vanjo, se je odzvala s kratkim gibom proti meni. Želel sem si čutiti kurca v njeni riti. Počasi sem ga izvlekel iz mokre muce, katere sok sem posrkal v usta, ga pomešal s slino, nanesel na prste in navlažil rito in oneta. Počasi, čisto počasi sem prodiral vanjo. Ker pri sebi nisva imela lubrikanta sva kmalu odnehala, saj ni bilo pravega užitka.

Želel sem doživeti še en orgazem. Obrnila se je, ulegla na hrbet in se namestila pod mojo rito ter ga vzela v usta. Tako fafanje je najlepše. Ni hitela in bila je resnično nežna. V levo roko je prijela obrita jajčka, z desno pa s kratkimi sunki dražila glavič. ***** je bil zaradi vseh sokov še vedno čisto pocast. Ponovno ga je pogoltnila in dražila z ustnim nebom, medtem, ko mi je s prsti dražila rito. Ni prodrla vanjo. Dovolj je bil njen moker prst na mojem anusu, ko me je razneslo. Pravočasno se je umaknila in sperma ji je zalila obraz. Takrat se mi je svet zavrtel pred očmi in vsak nadaljnji dotik me je ponesel nekam daleč. Bil sem kot luža, v katero padajo dežne kaplje. Vsak dotik me je vzvalovil in drhtel sem v neskončnem užitku. Bilo je enkratno!

Postala sva dobra znanca, ki sva vedela, da bova ostala vsak na svojem koncu in živela v pričakovanju vsakega naslednjega srečanja. Učila sva se uživati in razvajati.

Danes, resda že nekaj starejša, živiva vsak s svojima družinama in občasno se še srečava. 😉 Seks z njo je res lepo doživetje. Rada raziskujeva in rada se predajava v vsej preprostosti hedonizma.

Jooooooooooj!!!!!!!!!!!!!!!
Maš cajt danes popoldne z mano v savno it?????

V pondelk med pol eno in drugo. 😉

Še dobro, da grem domov, kajti drugače bi za posledice na delovnem mestu odgovarjal ti;)), tole je pa prevroče, mokra sem priznam!Preveč sem se vživela in ne vem, če tudi pri meni ne bo kaj pohujšljivega na mizi ncoj…namesto kosila!

Piši..še in še…ti paše, ti sede…bravo!

Hudiča, samo ne v LJ, do tja mi je predaleč…. v MB pridi!

Se popolnoma strinjam s tabo.
Ej, mali, totalno si nas razorožil!

lj

…..(lj)ubil bi se. zdaj!

Hehe, pa nikar ne misli, da si edini!

Aja, pa “vse na eni strani” funkcijo izklopi, ker se ne vidi, komu limaš odgovor!

eko.

Tale forum bi rabil nov delovni naslov: “Sex v stanovanjskem bloku”, ker se pojavlja vsega osem, devet nickov. 😉

Luna, za tak “opisan seks”, bi sigurno prisla tudi v Lj…ni tako;))??

Ljubil bi se, ubil pa zato, ker to trenutno ni mogoče…ljubiti namreč..kajne;))?

mmmmmmmm

Gozdarske koče nimam …. Lahko najdeva se vedno kje drugje. V pisarni, stranišču, Emporiumovi kabini za pomerjanje, hostlu Celica v Ljubljani, …… zmanjkalo mi je idej. ;))) Prej pa seveda na kavi. Lahko, da vrvica ob kavi dogori al pa se šele upali. 😉

Zdej sem pa že direkten. Grem mal’ delat, sicer me raznese. Dobesedno. 🙂

Napiši še kaj ti …

…preden sveča dogori ….

… v ponedeljek najkasneje …

.. bral bi vaše misli.

lušn zaključek…

in zdajle me ne zanimajo več ne hrenovke ne majoneza, hahaha, zdajle bo dragi užival z mano…jaz pa s tabo v mislih, diskreten…lepo pišeš…

nočko…

Lušno, lušno….

Mamljivo, mamljivo….

sem še enkrat brala…

res ne rabiš radiatorjev in 90-60-90 za dober sex, samo dovolj strasten trenutek in dva, ki sta se mu pač pripravljena predat…
in nekoč, ko boš “še bolj prah stresal s svojga suknjiča”, boš imel sladke spomine ob katerih ti bodo uhajali zadovoljni nasmehi…lepo…

ja, trebušček zlo paše, tako pravilno se zljie z mano…

lp

super zgodbica…

mmmmmm, kar zavidam tej božanski dami;))))))))))))

ne razumem?!

napiši še kaj ti …. preden sveča dogori …. v ponedeljek najkasneje …. bral bi vaše misli ….

Pričakujem kakšno vašo zgodbico.

imaš zdaj abonma pri Fanči? samo vprašam, no ;-)))

še bi brala …

New Report

Close