Heidi Klum s Tiëstom izdala novo pesem, ki diši po uspešnici

30. januar 2024

Heidi Klum s Tiëstom izdala novo pesem, ki diši po uspešnici

30. januar 2024
Foto: Profimedia

Heidi Klum s Tiëstom izdala novo pesem, ki diši po uspešnici

30. januar 2024
Foto: Profimedia

Ne gre za prvo pesem, ki jo je izdala, a morda je posnela prvo uspešnico!

Priljubljena supermanekenka Heidi Klum je izdala novo pesem, ki je pravzaprav predelava hita iz 80. let prejšnjega stoletja, Sunglasses At Night, avtorja Coreyja Harta. Uspešnica je po poročanju Billboarda takrat na lestvici Hot 100 preživela neverjetnih 23 tednov, zdaj pa bo dobila novo priložnost z novim občinstvom.

Nova verzija skladbe, ki jo je produciral znani nemški didžej Tiësto, kralj elektronske glasbe in Heidin dober prijatelj, bo služila tudi kot naslovna skladba za šov Germany’s Next Topmodel, katerega voditeljica je prav Heidi.

50-letna zvezdnica je svojo novo pesem že spromovirala na Instagramu, kjer je objavila tudi daljši video s fotografiranja. V objavi jo lahko vidimo v morju, oblečeno v zgolj krzneni plašč in spodnje hlačke, na sebi pa ima seveda tudi sončna očala.

Idejo za predelavo uspešnice Sunglasses At Night je Heidi dobila med druženjem s Tiëstom, pred enim od njegovih šovov: “Razmišljala sem o trenutku sredi noči, na zabavi, ko ste že dolgo pokonci, vsa ličila so se stopila, prepoteni ste in vse, po čemer hrepenite, je par sončnih očal,” je razložila Heidi in dodala, da jo je ta trenutek nato spomnil na omenjeno kultno uspešnico.

“Neskončno sem navdušena, da mi jo je uspelo predelati in posneti remiks te skladbe z mojim junakom Tiëstom. Kakšna čast!”

Sicer pa to ni prva Heidijina pesem. Pred dvema letoma je z raperjem Snoop Doggom izdala pesem Chai Tea with Heidi, leta 2006 pa je posnela božično pesem z naslovom Wonderland.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close