Ikea navdušila z barvito kolekcijo, ki popestri čisto vsak dom!

06. marec 2024

Ikea navdušila z barvito kolekcijo, ki popestri čisto vsak dom!

06. marec 2024
Foto: Ikea

Ikea navdušila z barvito kolekcijo, ki popestri čisto vsak dom!

06. marec 2024
Foto: Ikea

Težko bi se odločili, kateri kos nam je najbolj všeč …

Čas je, da se poslovite od monotone dekoracije in v svoj dom vnesete barve in inovativnost. Kolekcija TESAMMANS, ki je nastala v sodelovanju med blagovnima znamkama IKEA in Raw Colors, bo vključevala različne kose – tekstil, steklovino, skodelice in druge krasne dodatke, s poudarkom na pisanih in svetlih barvah.

To je velik kontrast vsemu, česar smo v zadnjem času vajeni v trendih dekoracije doma. Kolekcija je že prevzela TikTok, kjer so uporabniki nad njo več kot navdušeni.

@housebeautifuluk Ikea’s exciting new collection with Dutch design duo Raw Color launches in spring, with colourful furniture, textiles and accessories to transform your home. Here’s a sneak peek as it was unveiled at Paris Fashion Week! Link in bio for more info & price list… 🔗 #ikeamusthaves #newatikea #colour #homedecor #parisfashionweek @House Beautiful UK ♬ Bag It Up (Alt) – Roahn Hylton

Preprostost in barvitost

Kolekcija prihaja s sloganom “color everyday” in v njej dobesedno ni kosa, ki ne bi pritegnil pozornosti. Čeprav so IKEA kosi pogosto zanimivi, je znamka vseeno bolj usmerjena v preprostost in kose za širše množice, ki bodo pritegnile več ljudi.

TESAMMANS je kolekcija, ki vse to združuje in preprosto ne moremo izpostaviti samo enega kosa.

@spoak

Ikea x Raw Color launching April 1! An 18 piece collection of colorful, bold textiles and furniture that is right up our alley 🌈

♬ original sound – Spoak

“S TESAMMANS želimo navdihniti ljudi, da se izrazijo in v svoje vsakdanje življenje vnesejo veselje,”

pravi Maria O’Brian, kreativna direktorica pri podjetju IKEA, in dodaja: “To je sodelovanje, ki ljudem omogoča dodajanje edinstvenih oblikovalskih kosov in ustvarjanje barvitih prostorov, ki odražajo njihovo osebnost. Edinstven kreativni pristop Raw Color nas je navdihnil in izzval, da delamo z barvami na nove načine.”

Foto: Ikea

Barve potrebujejo družbo

Raw Color je nizozemski oblikovalski studio, ki sta ga ustanovila Christoph Brach in Daniera ter Haar, zaradi svoje izvirnosti pa sta zelo hitro postala priljubljena.

“Imamo čustven in intuitiven pristop do barv, pri čemer raziskujemo, kako različni odtenki medsebojno delujejo, da izboljšajo drug drugega. Barve niso nikoli same, potrebujejo družbo, in naša naloga je, da najdemo pravo ravnovesje, da nek predmet resnično zasije,” pravi Brach.

Foto: Ikea

Kolekcija je ena sama velika paleta barv in barvne kombinacije, ki so na prvi pogled nepredstavljive in nezdružljive, v teh kosih izgledajo zelo dobro.

Foto: Ikea

Eksperimentirali so z barvami in želeli pokazati, kako enostavna je njihova uporaba v vsakdanjem življenju, čeprav se jih marsikdo boji in pogosto pozabi nanje. Rekli bi, da so v svojem načrtu uspeli, saj nam je všeč čisto vse v tej zbirki.

Foto: Ikea

Kolekcija bo na voljo od 1. aprila v trgovinah IKEA in na spletu.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close