'It' kos jeseni, s katerim bo urejanje pričeske veliko lažje

26. oktober 2023

'It' kos jeseni, s katerim bo urejanje pričeske veliko lažje

26. oktober 2023
Foto: Instagram @louisegrdd

Družbena omrežja so trenutno polna idej in namigov, kako si z dobro poznanim pripomočkom za lase oblikovati pričesko, ki bo hit jeseni. Govorimo o dobri stari sponki za lase.

Včasih smo sponko za lase uporabljali le doma, pri umivanju obraza ali drugih opravilih, ko smo si morali umakniti lase z obraza. A v zadnjem času je sponka za lase postala pravi hit, saj so jo začele znamke hitre mode ponujati v številnih različih, ki pravzaprav odlično dopolnijo našo opravo.

Foto: Instagram @lauralabee

Poleg tega, da zdaj prihaja v neštetih modelih in velikostih, pa je sponka za lase še vedno obdržala svojo primarno lastnost, zaradi katere jo obožujemo: zmožnost hitre ukrotitve las. Zdaj pa smo s tem še v trendu.

Foto: Instagram @elegantmademoiselle
Foto: Instagram @lauramvila

Dodatki za lase sicer že od nekdaj veljajo za učinkovit in preprost lepotni trik, saj popestrijo tudi najpreprostejše frizure in oprave. Po tem, ko smo doživeli veliko vrnitev lasnic, trakov in obročev, jesenska sezona zdaj prinaša vrnitev velikih sponk s pridihom 90. let prejšnjega stoletja. In mi smo čisto za!

Foto: Instagram @lauralabee

Pri znamkah hitre mode smo tako našli štiri sponke, ki bo na zelo ugoden, a učinkovit način popestrile vaše jesenske oprave:

Paket treh sponk Zalando, 14,44 evra (Foto: Zalando)
Reserved, 7,99 evra (Foto: Reserved)
Asos, 9,99 evra (Foto: Asos)
H&M, 8,99 evra (Foto: H&M)

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close