J.Lo nam je dala lekcijo, kako se nosi veliko torbico

08. maj 2023

J.Lo nam je dala lekcijo, kako se nosi veliko torbico

08. maj 2023
Foto: Profimedia

Ne, ne nosimo je na rami.

Jennifer Lopez ve, da ni važna znamka torbice, temveč to, kako jo nosimo. No, ne da bi morala ona kadarkoli varčevati pri izbiri torbic, a superzvezdnica preprosto ve, da se tudi velike torbice ne nosijo na rami ali preko trupa, ampak – v roki.

To si lahko privoščijo le ljudje kot je ona, ki imajo ob sebi vedno asistente, ki jim odpirajo vrata, držijo dežnik ali pa nosijo kavo.

J.Lo je tokrat nosila tako imenovano oversize clutch znamke Max Mara, ki je lahko prava nočna mora za vse, ki imajo med opravki radi proste roke. A moramo priznati, da je videti kul in šik.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Tovrstno nošenje torbic odobravajo tudi znamke Miu Miu, The Row in Bottega Veneta: njihove manekenke so jih na zadnjih modnih revijah nosile pod rokami kot lahkotne časopise, nekatere so jih držale na prsih, druge pa so jih nosile na pregibu komolca.

Celotno debato o ‘pravilnem’ nošenju torbic pa je povzročil prizor v seriji Nasledstvo, v kateri je imela glavno ‘vlogo’ Burberryjeva vintage torbica, ki je bila nošena na najbolj ‘nerazkošen’ način: poveznjena preko trupa.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close