Je Gigi Hadid zaljubljena v tega seksi igralca?

03. november 2023

Je Gigi Hadid zaljubljena v tega seksi igralca?

03. november 2023
Foto: Profimedia

Je Gigi Hadid zaljubljena v tega seksi igralca?

03. november 2023
Foto: Profimedia

Parček so opazilo med priljubljeno gledališko predstavo na Broadwayu.

Gigi Hadid in Bradley Cooper, o katerih se že nekaj časa šepeta, da naj bi bila nov holivudski par, sta si na Broadwayu ogledala predstavo Danny and the Deep Blue Sea, živahno igro, v kateri igrata Aubrey Plaza in Chris Abbott, poroča Page Six.

“To je gledališki zmenek!” so navdušeni njuni oboževalci, vir, ki ju je videl pa je povedal: “Bradley vedno hodi v gledališče. Kot veste iz njegovega filma Maestro o Leonardu Bernsteinu, je velik oboževalec teatra.” Gigi je za zmenek oblekla volneni plašč in kapo Yankees, Bradley pa je imel oblečene sive hlače in črno jakno.

Foto: Instagram

Vir je še dejal, da je z mesta, kjer je stal, izgledalo, kot da se držita za roke, ko zapuščata gledališče, vendar ni mogel dovolj natančno pogledati, da bi potrdil.

Prejšnji mesec so manekenko in igralca prav tako opazili na skupni večerji v trendovskem kraju West Village Via Carota, spet drugič pa sta skupaj v avtu zapustila mesto in se skupaj sprehajala po dežju.

Foto: Instagram

Če vprašate nas, ni dvoma, da gre za svež holivudski parček. 28-letna Gigi je sicer v preteklosti videvala z Bradleyevim tesnim prijateljem Leonardom DiCapriom, Bradley pa je bil čez poletje ujet na počitnicah s svojo bivšo partnerko Irino Shayk. Igralec ima z njo 6-letno hčerko, manekenki pa se je v prejšnji zvezi z Zaynom Malikom, članom skupine One Direction, tri leta nazaj rodila hčerka.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close