Jennifer Aniston razkrila, da se sramuje samo enega svojega filma

30. maj 2023

Jennifer Aniston razkrila, da se sramuje samo enega svojega filma

30. maj 2023
Foto: Profimedia

Znana igralka priznava, da se kljub svoji ekstenzivni filmografiji, nekaterih vlog še vedno sramuje.

“Pri številnih filmih si misliš: ‘O bog, to je … kako bom to preživela v prihodnosti?” je Jennifer Aniston leta 2019 povedala za Instyle. “Potem pa postane kultna klasika, ker je tako trapast.”

Zvezda kultne serije Prijatelji bi sicer lahko govorila o grozni romantični komediji Gerarda Butlerja Lovec na glave, svojem ponesrečenem filmu Materinski dan ali celo o Mac and Me (reklami za McDonalds, ki je bil ponaredek filma E. T. – Vesoljček).

Vendar pa je imela v mislih šlampasto grozljivko, iz katere je nastalo nadaljnjih šest filmov, v kateri se je vse vrtelo okoli čevljev. Govorimo o filmu Leprechaun.

Foto: Profimedia

Preden je Jennifer služila milijon dolarjev na epizodo v eni najuspešnejših serij vseh časov, je bila njena prva večja filmska vloga v omenjenem filmu iz leta 1993, ko je imela komaj 24 let.

Film je imel proračun le milijon dolarjev in je spremljal zlobnega, sadističnega škratka (Warwick Davis), ki divja in ubija, medtem ko išče svoj lonec zlata. Čeprav film ob izidu ni bil velik uspeh, je postal veliko bolj priljubljen, ko je Anistonova začela igrati v seriji Prijatelji, kar je mnoge gledalce navdušilo, da so si kasneje ogledali igralkin prvi celovečerec.

Igralka je v preteklih letih zbrala dolg seznam odličnih vlog v filmu in televiziji, prejela je emmyja za vlogo Rachel v Prijateljih in igrala v uspešnih filmih kot sta Vsemogočni Bruce in Mi smo Millerjevi. Svojo vlogo v filmu Leprechaun pa bi najraje pozabila. To je razkrila v novem intervjuju s Howardom Sternom, v katerem je govorila o nekaterih ključnih točkah svoje kariere, vključno s svojim začetkom v Hollywoodu v devetdesetih letih.

@howardsternshow Jennifer Aniston on the Time Justin Theroux Made Her Watch “Leprechaun” (2019) #SternShow #howardstern #thehowardsternshow #howardsternshow #fyp #jenniferaniston #justintheroux #leprechaun #friends ♬ original sound – The Howard Stern Show

Stern je omenil, da nekateri film vidijo kot kultno klasiko, Jennifer pa se s tem nikakor ni strinjala. “Ta film je poguba mojega obstoja.” A Stern je dejal: “Sovražiš ga, ampak morala si igrati. Nekje si si morala odpreti vrata.” Anistonova je odgovorila: “Res sem mislila, da mi je uspelo, ko sem delala na tem filmu.”

Potem ko je Stern vprašal Anistonovo, če si je kdaj ogledala film, je odgovorila, da si ga je pred osmimi leti ogledala s takratnim partnerjem Justinom Therouxom. “To je bilo samo hecanje in norčevanje.”

Foto: Profimedia

Ljudje v komentarjih so uživali v intervjuju in Jenniferini izpovedi o njeni zgodnji karieri, pri čemer je več ljudi delilo svojo ljubezen do filma. En oboževalec je zapisal: “Leprechaun je kultna klasika. Obožujem ta film!”

Zdi se, da čeprav Anistonova sovraži svojo vlogo v Leprechaunu, mnogi oboževalci cenijo njeno zgodnje raziskovanje žanra grozljivk. Čeprav je dejala, da ta grozljivka iz 90. let ni bila dobra, to ne pomeni, da se ne bo nikoli vrnila k temu žanru. “Resnično bi rada posnela grozljivko. To bi bilo nekaj podobnega psihološkemu eksorcizmu.”

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close