Johnny Depp je v zvezi s svojo odvetnico

24. september 2022

Johnny Depp je v zvezi s svojo odvetnico

24. september 2022
Foto: Profimedia

Joelle Rich ga je zastopala v sojenju proti tablodiu Sun, odvetnica pa je sama trenutno v procesu ločitve.

Johnny Depp se dobiva z Joelle Rich, odvetnico, ki ga je zastopala v njegovem britanskem sojenju zaradi obrekovanja proti tabloidu Sun, poročajo tuji mediji. Razkrili so, da je londonska odvetnica poročena, vendar s partnerjem živita ločeno, njena ločitev pa še ni dokončana. 

V začetku tega poletja je 59-letni Depp sprožil govorice o romanci z drugo odvetnico, Camille Vasquez, ki ga je zastopala v njegovem zmagovitem sojenju zaradi obrekovanja, proti njegovi bivši ženi Amber Heard. Vendar je Vasquez hitro utišala govorice in obtožbe označila za “seksistične” in “neetične”. 

Foto: Profimedia

“Zelo mi je mar za moje stranke in očitno sva se zbližala,” je junija povedala za People. “A ko rečem ‘mi’, mislim na celotno ekipo in seveda to vključuje Johnnyja.” Vasquez je opozorila, da je zvezdnik njen prijatelj in stranka že štiri leta in pol. 

“To je tudi neetična obtožba. To je seksistično,” je dodala. “To je žalostno in me razočara, a hkrati nekako pride z delom. Ne morem reči, da sem bil presenečena.” 

Joelle pa ni bila ena od odvetnic, ki so delale na ameriškem primeru, vendar naj bi bila prisotna v sodni dvorani. Po poročanju Us Weekly je bila britanska odvetnica – ki je mati dveh otrok – v Virginiji, da bi izkazala svojo “podporo” Johnnyu. 

Foto: Profimedia

“Za to, da je bila tam, ni bilo nobene poklicne obveznosti,” je za revijo še povedal vir in dodal, da sta se Depp in Rich v zgodnjih fazah njune romance “diskretno” srečevala v hotelih. 

Ni jasno, kdaj se je razmerje začelo, Deppovi predstavniki pa ne želijo komentirati.  

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close