Kaj so nosile zvezdnice na včerajšnji podelitvi nagrad SAG?

27. februar 2023

Kaj so nosile zvezdnice na včerajšnji podelitvi nagrad SAG?

27. februar 2023
Cara Delevingne, Zendaya in Jessica Chastain (Foto: Profimedia)

Zadnja generalka pred najprestižnejšo filmsko podelitvijo nagrad je bila opravljena z odliko. Zvezdnice so na rdeči preprogi nagrad SAG naravnost blestele.

Jenna Ortega (Foto: Profimedia)

Jenna Ortega nas je navdušila z obleko s srčastim izrezom in visokim razporkom modne hiše Atelier Versace. Pod enega najlepših videzov se je podpisala Cara Delevingne s kreacijo modne hiše Carolina Herrara. Kombinezon, ki so ga krasile velikanske rože, je prekrivalo voluminozno krilo, videz pa je dopolnila s popolnim makeupom in preprosto pričesko.

Michelle Yeoh so kot najlepše oblečeno razglasile vse pomembne modne revije. Navdušila je z igrivo obleko v rumeno črni kombinaciji modne hiše Schiaparelli. Po vzoru Kate Middleton je Cate Blanchett znova nosila obleko znamke Armani Prive, ki jo je nosila na podelitvi Zlatih globusov leta 2014. Smetanasto bela voluminozna obleka Monsoori s črnim detajlom je odlično pristajala barvi polti Zuri Hall.

Zuri Hall (Foto: Profimedia)
Michelle Yeoh (Foto: Profimedia)
Cara Delevingne (Foto: Profimedia)
Cate Blanchett (Foto: Profimedia)

Vsi odtenki rožnate

Nesporna zmagovalka večera je bila rožnata barva, ki je bila zastopana vse od pastelne, bogate živahne pink ter do magente. Jessica Chastain je izbrala obleko Zahir Murad v malinastem odtenku, Zendaya pa je blestela v pastelno rožnati obleki brez naramnic in aplikacijo cvetov modne hiše Valentino.

Prav tako je obleko brez naramnic v baby pink odtenku nosila Dichen Lachman, medtem ko je Danielle Deadwyler nosila po meri narejeno obleko posuto s kristali modne hiše Louis Vuitton.

Danielle Deadwyler (Foto: Profimedia)
Zendaya (Foto: Profimedia)
Dichen Lachman (Foto: Profimedia)
Keltie Knight (Foto: Profimedia)

Jennifer Coolidge je nosila obleko Saint Laurent, ki jo je oblikoval Anthony Vaccarello, ki je odlično poudarila njene obline. Ariana DeBose je izbrala roza kostim z dolgim suknjičem na dvoredno zapenjanje znamke Prabal Gurung, z biseri posuto obleko znamke Carolina Herrera pa Haley Lu Richardson poudarila z živo rdečo šminko.

Jennifer Coolidge (Foto: Profimedia)
Haley Lu Richardson (Foto: Profimedia)
Ariana DeBose (Foto: Profimedia)

Rdeča je nova črna

Trend letošnje pomladi je bil v veliki meri prisoten tudi na rdeči preprogi letošnje podelitve nagrad SAG. Nagrajenka Jamie Lee Curtis je z drznim izrezom obleke Romone Keveza dokazala, da se pri 64. letih lahko kosa s polovico mlajšimi. Emily Blunt je nosila cvetlično kreacijo Oscar de la Renta ter nakit znamke Bvlgari, vinsko rdečo barvo obleke Gucci pa je izbral Austin Butler.

Jamie Lee Curtis (Foto: Profimedia)
Emily Blunt (Foto: Profimedia)
Olivia Willams (Foto: Profimedia)
Adam Sandler in Fran Drescher (Foto: Profimedia)
Austin Butler in Paul Walter Hauser (Foto: Profimedia)
Olivia Hamilton (Foto: Profimedia)

Živahne barve mavrice

Niecy Nash je nosila kanarčkasto rumeno obleko oblikovalke Vere Wang, mladostno travnato zeleno Pradino kreacijo pa je Amanda Seyfried odlično dopolnila z visoko spetim čopom in črnimi sandali. Antonia Gentry je nosila minimalistično drapirano obleko znamke Celine, ki je zaradi pričeske delovala nekoliko preveč dekliška in preprosta.

Niecy Nash (Foto: Profimedia)
Amanda Seyfried (Foto: Profimedia)
Antonia Gentry (Foto: Profimedia)

Ups, tole pa res ni posrečeno

Nismo prepričani, ali se Eddie Redmayne pripravlja na nadaljevanje filma Dansko dekle ali pa je zgolj podlegel trendu Harryja Stylesa. Bela srajca z voluminozno pentljo in napihnjenimi rokavi modne hiše Saint Laurent mu nikakor ne ustreza. Ne, žal nam je, ampak ne.

Eddie Redmayne (Foto: Profimedia)

Ne samo stilista, Patricia Arquette potrebuje še novega vizažista. Obleko, ki je spominjala na razkošnejšo kombinežo in ujemajočo se torbico, so težka ličila le še poslabšala. Preveč rdečila na ustnicah, neposrečen izbor barv senčil, na sploh eden najslabših videzov večera.

Ne vemo, kaj je razmišljala Jessica Williams, ampak ta videz je v celoti katastrofa, barvna kombinacija, vzorec, prosojni izrezi, ki ji dodajo kilograme in še pričeska, ki vse skupaj le še poslabša. Mark Indelicato bi lahko bolj kot na rdeči preprogi zaplesal na kakšnem od španskih tango večerov in čeprav je njegov videz vedno nekoliko poseben in vpadljiv ne moremo mimo teh volančkov v kombinaciji s takšno obliko brkov.

Patricia Arquette (Foto: Profimedia)
Jessica Williams (Foto: Profimedia)
Johnny Sibilly (Forto: Profimedia)

Podelitev nagrad Ceha filmskih igralcev (SAG Awards) za najboljše dosežke v filmskih in televizijskih predstavah je bila sicer že 29. po vrsti. Največ kipcev je prejel film Vse povsod naenkrat in sicer v kategorijah za najboljšo igralsko zasedbo, za najboljšo žensko glavno vlogo (Michelle Yeoh) in nagrado za najboljšo stransko vlogo, ki sta jo prejela Jamie Lee Curtis in Ke Huya Quana.

Nagrado za življenjsko delo je prejela Sally Field.

Foto: Profimedia

Nagrada za glavno moško vlogo je pripadla Brandanu Fraserju, v televizijski kategoriji pa je z dvema kipcema slavila serija Beli Lotos, in sicer za najboljšo žensko vlogo v dramski seriji, ki ga je prejela Jennifer Coolidge, ter za najboljšo televizijsko igralsko zasedbo.

Francesco Zecca, Sabrina Impacciatore, Jon Gries in Bruno Gouery (Foto: Profimedia)

Avtor
Piše

Katja Štravs

Style. Več novic

New Report

Close