Kate Middleton kraljeve dragulje zamenjala za poceni nakit iz Zare

20. februar 2023

Kate Middleton kraljeve dragulje zamenjala za poceni nakit iz Zare

20. februar 2023
Foto: Profimedia

Valižanska princesa je sinoči blestela na podelitvi baft, kjer ni presenetila le z reciklirano obleko, ampak tudi z izbiro nakita.

Sinoči so v Londonu podelili bafte, ki veljajo za angleško različico ameriških oskarjev. Podelitev so si ogledali številni zvezdniki, ena izmed stalnih gostov vsako leto pa sta valižanska princ in princesa William in Kate Middleton.

Foto: Profimedia

Oči so bile kot vedno uperjene v Kate, ki izjemno redko razočara z izbiro oprave, zadnja leta pa navdušuje s tem, da eno obleko obleče za več priložnosti. Tako je bilo tudi na letošnjih baftah, ko je iz omare ponovno potegnila kreacijo Alexander McQueen – isto obleko je nosila že na baftah leta 2019.

Obleko je pred štirimi leti nadgradila s cvetjem na rami, tokrat pa jo je popestrila z dolgimi črnimi rokavicami in – poceni nakitom iz Zare. Izbrala je dramatične viseče uhane za zgolj 26 evrov.

Kate v obleki Alexander McQueen leta 2019 …
… in Kate v isti obleki letos. (Foto: Profimedia)
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Videz je dopolnila s črno večerno torbico z zlatim okovjem, ki je rokavice in uhane povezala v odlično celoto, ter s parom zlatih Jimmy Choo salonarjev.

Kar se tiče pričeske in mejkapa: tokrat se je odločila za prosto padajoče spuščene lase ter minimalno ličenje z rahlo zadimljenimi očmi in nežno rožnatimi ustnicami.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close