Kaj z novembrom prihaja na Netflix?

15. november 2022

Kaj z novembrom prihaja na Netflix?

15. november 2022
Foto. Profimedia

Netflix nas vsak mesec razveseli z novimi poslasticami. Preverite, katere nas čakajo v novembru.

Prihaja hladnejše vreme, kar pomeni, da bomo več časa preživel doma, na toplem, ob najljubših serijah in filmih. Oktober je bil na Netflixu zaznamovan s številnimi odličnimi srhljivkami, zdaj pa vam predstavljamo predloge za sprostitev v prihajajočem mesecu.

The Crown, 5. sezona

Pred nekaj dnevi je izšla težko pričakovana 5. sezona serije The Crown. Novi deli serije scenarista Petra Morgana prinašajo zgodbo o burnih 90. letih, najbolj spremljanih letih v palači, med drugim tudi o razmerju med Charlesom in Diano.

Dogajanje pete sezone se bo osredotočalo na razpad zakona princese Diane in Charlesa, ki ju bosta odigrala Elizabeth Debicki in Dominic West, Imedo Stauton pa bomo imeli priložnost videti v vlogi kraljice Elizabete II. Verjamemo, da drame ne bo manjkalo.

Foto: Profimedia

Orgasm Inc.: The story of one taste

V začetku meseca je prav tako izšel dokumentarec, ki bo mnoge šokiral. Filmski ustvarjalki Sarah Gibson in Sloane Klevin, ustvarjalki dokumentarca Britney vs Spears, se tokrat poglabljata v problematiko podjetja Orgasm Inc., ki je začelo kot mesto za poučevanje žensk o spolnosti in užitku, z leti pa prejelo številne obtožbe o prostituciji, trgovini z ljudmi in kršitvi delovne zakonodaje. Podjetje je bilo leta 2018 na srečo zaprto, vendar ostaja pod preiskavo FBI.

Foto: Netflix (zajem zaslona)

The wonder (16. november)

Florence Pugh nas je razveselila v vlogi Alice Chambers v filmu Ne skrbi, draga, sedaj pa bo nastopila še v filmu The Wonder režiserja Sebastiana Lelia. Prihajajoči film temelji na istoimenskem romanu Emme Donoghue iz leta 2016.

Zgodba je postavljena sredi Irske v 19. stoletju in spremlja Lib Wright (Florence Pugh), medicinsko sestro, ki je poslana opazovat Anne O’Donnell (Kila Lord Cassidy ), dekle, ki mesece preživi brez hrane. Skozi čas, preživet z Anne, navadna preiskava medicinske anomalije postane psihološki triler, ob katerem se boste naježili.

Foto: Profimedia

Snack vs. Chef (30. november)

Za vas imamo tudi gastro serijo, ob kateri se boste sprostili in nasmejali zadnje dni novembra. V tej tekmovalni oddaji bo 12 kuharjev, ki jih navdihujejo nekateri najbolj znani prigrizki na svetu, ustvarjalo svoje, vse zato, da bi osvojili nagrado 50 tisoč dolarjev.

V predstavi vas bosta do solz nasmejala komika Megan Satler in Hari Kondabolu, zato se nam zdi to idealna predstava za proste dni.

Foto: Netflix

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close