Kako lahko učvrstite obraz v samo 4 urah?

14. marec 2024

Kako lahko učvrstite obraz v samo 4 urah?

14. marec 2024
Foto: Biotherm

Biotherm predstavlja svojo prelomno linijo Blue Peptides, s katero na novo opredeljuje vitalnost in vidno učvrstitev kože.

Biothermova ikonična in najbolj prodajana evropska krema je doživela preobrazbo. Ponaša se s čistejšo in visoko učinkovito formulo.

Z močjo modernih učinkovin, kolagenskih peptidov nova linija Blue Peptides omogoča zdrav videz, rožnat sijaj [1] in bolj čvrsto [2] ter vidno napeto kožo [3], ki izpopolni vaš videz z vsakim nanosom.

Foto: Biotherm

Formule so edinstveno povezane z znamenito učinkovino podjetja Biotherm Life Plankton™, ki vsebuje 35 hranil za kožo, hkrati pa poskrbi za bolj čvrsto kožo v samo štirih urah[2]. Linija, katere osrednji izdelek je lifting krema Blue Peptides Uplift, uteleša drugačnost blagovne znamke, brezkompromisno učinkovitost v kombinaciji z mamljivimi rožnatimi teksturami.

Nova linija Blue Peptides vključuje formule, ki so ekološko testirane v morskih pogojih, pokrovček je narejen iz 100-odstotne reciklirane plastike, steklenička pa je izdelana iz 40-odstotnega recikliranega stekla.

Pomembnost ohranjanja kolagena v koži

Skrivnost bolj čvrste in napete kože je naš lasten kolagen, ki nam je bil dan ob rojstvu in predstavlja približno 70 odstotkov posušenega kožnega tkiva. Glavna razloga za zmanjšanje kolagena:

  • Proizvodnja kolagena se z leti zmanjša: Od 25. leta izgubimo okoli 1 % kolagena na leto. Dejavniki, kot sta genetika in hormoni, kot tudi dejavniki življenjskega sloga, kot sta onesnaženje in stres, vodijo do hitrejše ali počasnejše izgube kolagena.
  • UV-žarki poškodujejo kolagenska vlakna: Okoli 15 % UVB-žarkov doseže najgloblje plasti povrhnjice kože, medtem ko UVA-žarki in žarki vidne svetlobe vplivajo na celotno povrhnjico. Ponavljajoče se izpostavljanje UV-žarkom povzroča propadanje kolagenskih vlaken v naši koži, kar povzroči vidne znake staranja. Raziskave kažejo, da je posledično skupna od sonca poškodovana količina kolagena 20 % nižja kot pri koži, ki ni izpostavljena soncu.
Foto: Biotherm

Učvrstitev kože in zaščita kolagena na višji ravni

Za boljšo zaščito kolagena, kozmetična znamka Biotherm predstavlja kremo Blue Peptides Uplift, ki združuje ultimativno učvrstitev kože. V skladu z načeli linije Blue Peptides se ta inovativni vrhunski izdelek zanaša na ekskluzivno kombinacijo sestavin, ki zagotavlja takojšen rožnat sijaj in učvrsti kožo v samo štirih urah:

  • Frakcije kolagenskih peptidov: Veganski, skrbno izbrani za bolj poln videz kože.
  • Life Plankton: Učinkovina ima v imenu besedo `življenje (angl. life)` zaradi svoje močne Life Plankton vsebuje 35 hranil, ki jih najdemo v koži. Je nežna do oči in kot nalašč za aktiven življenjski slog, saj je odporna proti vlagi in hkrati učinkovito pomaga učvrstiti kožo.

Moč peptidov

Kaj so peptidi?
Peptidi so biološko aktivna komunikacijska orodja, ki pomagajo nadzirati delovanje kože. Delujejo kot posredniki, ki pošiljajo pomembne signale različnim delom telesa in jim naročajo, naj popravijo poškodovana tkiva. V kozmetiki so običajno uporabljeni peptidi, ki so identični ali podobni beljakovinskim frakcijam, ki jih najdemo v telesu.

Kako so proizvedeni?
Peptide najdemo v naravi ali pa so proizvedeni sintetično. Nekateri naravno prisotni peptidi niso stabilni v vodnih raztopinah, zato jih je skoraj nemogoče uporabiti v izdelkih za nego kože. Frakcije kolagenskih peptidov v podjetju Biotherm proizvajamo strokovno, da zagotovimo njihovo idealno strukturo in najvišjo kakovost.

Kakšna je razlika med peptidi, beljakovinami in kolagenom?
Tako peptidi kot beljakovine so sestavljeni iz aminokislin, a se razlikujejo po velikosti in funkciji.
Peptidi primarno delujejo kot posredniške molekule, ki pošiljajo celicam ali organom specifične signale za sprožitev različnih bioloških odzivov, kot je obnova tkiva.

Beljakovine opravljajo različne naloge, vključno z zagotavljanjem strukturne podpore celicam in tkivom ter prenosom molekul po telesu, prav tako pa igrajo ključno vlogo pri delovanju imunskega sistema.
Kolagen je ena izmed najpomembnejših beljakovin v koži, ki sestavlja 70 % suhega kožnega tkiva. Peptide pogosto primerjamo s kolagenom. Razlog za to je, da ko se kolagen naravno razgradi, nastanejo segmenti aminokislin, kar ustvari kolagenu podobne peptide.

Ali obstajajo različne vrste peptidov?
Da, na stotine! A vsi peptidi ne opravljajo iste funkcije. Naše kolagenske peptide so navdihnili martikini, ki so fragmenti peptida, ki nastanejo med čiščenjem kožne rane pred celjenjem. So signalni peptidi, ki sodelujejo pri obnovi kože in delitvi celic.

Foto: Biotherm


Zunanja in notranja krepitev kože v praksi

Klinično dokazani rezultati izpostavljajo učinkovitost nove linije Blue Peptides, saj je bilo opaženo izjemno izboljšanje čvrstosti kože v samo štirih urah [2] – izboljšanje je opazilo 95 % žensk.

Takojšen učinek: Kože takoj postne rožnata [1], dobi zdrav sijaj in postane bolj čvrsta [2].

  • Po enem tednu: Pospešen lifting učinek redefinirane obrazne poteze [4].
  • Po osmih tednih: Pospešen lifting učinek [5].

Rožnata tekstura izdelkov iz linije Blue Peptides takoj zgladi kožo in ji da žametast zaključek za vrhunsko ugodje in sijaj, ki ga ženska lahko vidi in čuti.

  • Med nanosom: topljiva tekstura in nežna dišava [6].

Poživite svojo kožo, hkrati pa zaščitite svoj nivo kolagena v koži v vsaki situaciji s celotno linijo, ki jo sestavljata dnevna krema za zdrav sijaj in bolj čvrsto kožo vsak dan ter nočna krema za ohranjanje kolagenskega kapitala in učvrstitev kože čez noč. Oba izdelka vsebujeta isto zmagovalno in znanstveno dokazano kombinacijo frakcije kolagenskih peptidov in učinkovine Life Plankton [2].

[1] Test uporabe izdelka, 161 žensk – (95 %) se jih je strinjalo. [2] Instrumentalni preizkus na 40 ženskah po štirih urah. [3] Potrošniški preizkus 50 žensk, 8 tednov [4] Klinični preizkus na 40 ženskah, 1 teden [5] Potrošniški preizkus na 50 ženskah, 8 tednov [6] Test uporabe izdelka, 161 žensk se je strinjalo.

Style. Več novic

New Report

Close