Kaja Flisar / 04. marec 2024

Kombinacija tedna: šik pižama hlače

V pižami v mesto? Zakaj pa ne, če jo le skombinirate s pravimi kosi, ki bodo vašo opravo naredili karseda šik.

Imate pomisleke? Samo poglejte modno opravo turške vplivnice Nur Bilen Yavuzer, ki je k črtastim modno-belim hlačam oblekla udoben siv pulover, opravo pa nadgradila z zlatimi dodatki, kot sta majhna Chanelova torbica za okrog pasu in zlati sandali s peto.

Foto: Instagram @izakova

Zelo nam je všeč tudi outfit hrvaške vplivnice Pamele Bažek, ki je spodnji del pižame skombinirala s širokim temno modrim puloverjem, opravo pa zaokrožila z olivno zeleno Saint Laurent torbico in rdečimi supergami Adidas Samba. Tako je ustvarila udoben in hkrati šik videz, ki mu črtaste hlače dajejo element unikatnosti.

Foto: Instagram @august_xvi

Če bi radi nov trend preizkusili tudi vi, vam ponujamo nekaj nasvetov, ki jih je dobro poznati.

1. Ko izbirate pižamo, pazite, da izberete model s črtami in ne takšnega s prikupnimi medvedki ali srčki.

2. Namesto črt se bodo odlično obnesle tudi pike ali karo vzorec, seveda pa se lahko odločite tudi za kaj bolj vpadljivega.

3. Pižama hlače kombinirajte s preprostimi kosi, kot so enobarvni puloverji ali puliji, ne pozabite pa niti na oversized plašč ali toplo jakno.

4. Pižama hlače so primerne tudi za večerne priložnosti, vendar je tukaj ključen material. Izberite svilo ali saten ter hlače kombinirajte eleganten top, steznik ali ženstveno bluzo. Nepogrešljiv detajl so seveda še čevlji z visoko peto.

Foto: Instagram @alice_fetisova

Če se kljub vsemu še vedno počutite nelagodno, da greste iz hiše v pižami, lahko namesto nje izberete hlače, ki so izdelane iz podobnega materiala, a niso zares del pižame.

V pomoč pri izbiri smo izbrali pet modelov, ki so nam padli v oči.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

New Report

Close