Kaja Flisar / 05. februar 2024

Kombinacija tedna: poletna obleka pozimi

Kdo pravi, da so poletne obleke rezervirane samo za poletje? Z nekaj izvirnosti jih lahko v hipu spremenite v šik zimsko opravo!

Tako kot vsako sezono so bile obleke velik del novih kolekcij večjih modnih hiš za pomlad/poletje 2024 in določeni trendi so se izkristalizirali takoj. Od modernih dizajnov z izrezanimi detajli in dodanimi mrežastimi okraski do drapiranih silhuet in različnih barv, vzorcev in tekstur.

Modeli poletnih oblek bodo letos res pestri, med njimi pa je ena klasika, ki jo še posebej radi nosimo v toplejših mesecih, vendar ji je vredno dati priložnost tudi pozimi. Belo poletno obleko bomo preselili v hladne mesece!

Foto: Instagram @nastyaswan

Moči dobrega modela obleke ne moremo oporekati in k belim oblekam v čudovitih silhuetah se vedno radi vračamo. Gre namreč za klasičen model, ki ga večina od nas že ima v svoji omari.

Zato belo poletno obleko vzemite iz omare, ji dodajte jopico ali pulover ter svoje obline poudarite s tankim pasom, ne pozabite na škornje in najlonke ter videzu dodajte še šik minimalistično torbico.

Foto: Instagram @limaswardrobe

Poiskali smo nekaj belih oblek različnih dolžin, ki bodo zadostile vsakemu okusu.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

New Report

Close