Kako ugotoviti, ali vas partner resnično ljubi?

15. december 2023

Kako ugotoviti, ali vas partner resnično ljubi?

15. december 2023
Foto: Instagram @parisianamour

Kako ugotoviti, ali vas partner resnično ljubi?

15. december 2023
Foto: Instagram @parisianamour

Uspešna ljubezenska zveza zahteva nešteto kompromisov.

Prepričani smo, da se ne želite nekega jutra zbuditi in ugotoviti, da ste zapravili leta, svoje cilje in ambicije, samo zato, da bi se prilagodili svojemu partnerju.

Uspešna ljubezenska zveza zahteva nešteto kompromisov, vi pa morate sami določiti ravnotežje, ki odgovarja vam in partnerju. Prav zato vas v članku želimo spomniti na tri stvari, ki jih mora partner sprejeti, če vas resnično ljubi.

Foto: Instagram @emitaz

Vaši cilji

Seveda par deluje kot ekipa, vendar sta v tej ekipi dva posameznika. Nekateri cilji so lahko skupni, obstajajo pa tudi taki, ki so samo vaši in prav od teh ciljev ne bi nikoli smeli odstopati, tudi kadar partner od vas to zahteva ali pričakuje. Vsi si zaslužimo partnerja, ki vas v podpira pri naših ambicijah.

Vaši prijatelji

Noben partner, tudi če je idealen, ne more nadomestiti drugih ljudi, ki so prisotni v vašem življenju. Vaši prijatelji so bili z vami pred njim in zato ni nobenega razloga, da bi jih izločili iz vašega življenja zavoljo novega moškega. Zdrava in pristna prijateljstva zmanjšujejo stres in spodbujajo samozavest, zato morajo ostati del vašega življenja.

Foto: Instagram @_bellaiz

Vaša samopodoba

S partnerjem sta skupaj, ker sta se zaljubila v to, kar eden in drug predstavljata, kajne? Vajin videz, slog oblačenja, služba, versko in politično prepričanje ter način življenja so odločitve, ki jih sprejemate samo vi.

Z drugimi besedami, če želite nekaj spremeniti na sebi, mora biti to izključno vaša želja. Če vas želi spreminjati partner, potem se morate vprašati, kakšni so njegovi motivi.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close