Kanye prodaja svoje obleke za 20 evrov!

24. november 2022

Kanye prodaja svoje obleke za 20 evrov!

24. november 2022
Foto: Instagram

Tako kot o Kim, bomo tudi o Kanyeju lahko vedno poročali. Slavni raper tokrat dviga prah s prodajo dragih oblek ekskluzivnih znamk za male denarce.

Potem ko je v zadnjih tednih sprožil ogorčenje – z antisemitskimi komentarji, dizajni majic Bela življenja štejejo in drugimi norčijami – so Balenciaga, Adidas in Gap prekinili vezi z raperjem.

Zdaj je West razkril svoje načrte, da se znebi ostankov izdelkov, ki jih je nekoč prodajal za stotine dolarjev.

V videoposnetku na YouTubu, ki ga je objavilo spletno mesto z novicami o slavnih X17, je Kanye naredil ogled svojega studia v Los Angelesu, kjer je bilo mogoče videti na stotine oblačil poleg delavcev, ki uporabljajo šivalne stroje.

“Razrezal sem 100 puloverjev Yeezy, Balenciaga, Gap in Adidas in vse, kar naredimo, bo stalo 20 dolarjev,” je 45-letni Ye povedal o zavrženem inventarju.

Dodal je: “Poskrbeti moramo, da bodo vsi deležni enake ravni rezov, enake ravni hrane, enake ravni vode in enake stopnje izobrazbe.”

“Mi ustvarjamo priložnosti, gremo mimo preteklosti, osredotočeni smo na prihodnost,” je nadaljeval West in pokazal tudi nekaj novih modelov.

Foto: Twitter

Ko že govorimo o prihodnosti, je raper pokazal tudi svoje dizajne za Ye24. Trdil je, da je bila obleka, s katero je promoviral svojo kandidaturo za predsednika leta 2024, narejena iz predelanih športnih hlač Balenciaga. Na Twitterju je nadalje trdil, da se je srečal z nekdanjim predsednikom Donaldom Trumpom in mu ponudil podpredsedniško mesto na svoji listi.

Čeprav so modne znamke zvezdnika obsodile, je v videu nosil modele iz svojega nedavnega sodelovanja z Balenciago in Adidasom, vključno z belo kurirno torbo (1290 evrov) in trenirko (1150 evrov).

V torek zvečer je Rolling Stone objavil razkritje, v katerem so nekdanji zaposleni v Yeezyju trdili, da je West vodstvenim delavcem pogosto prikazoval pornografske videe, lastne posnetke seksa in eksplicitne slike takratne žene Kim Kardashian.

Predstavniki podjetij Gap, Adidas in Balenciaga se še niso odzvali na vprašanja v zvezi s tem.

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close