Kim Kardashian ima lastno skladišče mode: v njem je kar 30 tisoč kosov!

30. maj 2022

Kim Kardashian ima lastno skladišče mode: v njem je kar 30 tisoč kosov!

30. maj 2022
Foto: zajem zaslona

Garderoba resničnostne zvezdnice je prevelika tudi za njeno razkošno vilo.

Kim Kardashian je v zadnji epizodi The Kardashians razkrila svojo velikansko zbirko modnih kosov, ki je tako obsežna, da mora zanjo najemati posebno skladišče.

“Mislim, da imam tukaj okrog 30 tisoč kosov,” je povedala med turnejo po skladišču, medtem ko je iskala navdih za svoje “naslednje modno obdobje”.

Foto: zajem zaslona

Zvezdnica trenutno namreč preživlja manjšo krizo, saj ji je prej pri modnih odločitvah vedno pomagal bivši mož Kanye West, ki je bil več let odgovoren za njen dodelan stil. Zdaj pa se počuti malce izgubljeno, je razkrila.

“Ko pride do stila, sem prej vedno imela Kanyeja, na katerega sem se lahko oprla in me je učil o modi. Zdaj, ko tega ni več, sem prisiljena to dognati sama.”

Foto: zajem zaslona

A trenutno si najbolj želi biti v trenirkah

V začetku sezone je priznala, da je imela zaradi odsotnosti Kanyeja sprva panične napade, saj je bil prav on več kot desetletje tisti, ki je sestavil njene najbolj ikonične oprave.

Foto: zajem zaslona

Zdaj pa je spoznala, da se je predolgo zanašala nanj, ter da je ob tem pozabila, da ima tudi sama mnenje in da lahko sama sprejema svoje odločitve.

Je pa med ogledom skladišča priznala, da si trenutno najbolj želi nositi trenirke.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close