Kid Laroi je kupil 5 milijonov evrov vredno vilo

04. maj 2023

Kid Laroi je kupil 5 milijonov evrov vredno vilo

04. maj 2023
Foto: Profimedia

Kid Laroi se v Los Angelesu očitno počuti odlično. Avstralski raper si je tam pri svojih komaj 19. letih kupil vilo, za katero je odštel več kot 5 milijonov evrov.

Kid Laroi, njegovo pravo ime je Charlton Kenneth Jeffrey Howard, se je v mesto angelov preselil iz rodne sončne Avstralije in si zdaj tam omislil v luksuzno domovanje. Za Hollywood sicer dokaj skromna vila, je bila zgrajena leta 1991, zgrajena je v slogu hiš francoske Normandije, na dvorišču pa obdana z visokimi drevesi in ponuja čudovit razgled na zelene okoliške hribe.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Rockerski pridih

Vila, ki se nahaja v diskretni skupnosti z varovanimi vrati, obsega več kot 6000 kvadratnih metrov površine na pol hektarja velikem zemljišču. Pred njem je v vili bivala Perla Hudson, nekdanja žena legendarnega kitarista skupine Guns N’ Roses Slasha, ki je hišo obsežno prenovila s samimi dragocenimi kosi.

Foto: Profimedia

Notranjost hiše je izredno elegantna, z vrhunskimi zaključki in sodobnim dekorjem. Glavna nit je šahovska kombinacija bele in črne barve, tu in tam pa so prisotni barvni poudarki smaragdno zelene in rožnate. Vizualno izstopa predvsem jedilnica, katere stene krasi tapeta s podobo Elvisa Presleya.

Foto: Profimedia

Vila je v celoti obzidana in ograjena, kar omogoča mlademu raperju dovolj zasebnosti, in ima odprto tlorisno zasnovo. Na čudoviti posestvi središče dvorišča in zabave predstavlja bazen, do katerega se dostopa skozi dvojna vrata ob ukrivljenem glavnem stopnišču, ki ga krasi pianino ter čudovit sodoben lestenec. Drugo stopnišče se nahaja v dnevni sobi, ki jo krasita marmorni kamin ter miza za bilijard.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Popolnoma novo kuhinjo zaznamujeta kar dva ogromna pulta, pri čemer je eden namenjen druženju in obedovanju, drugi pa služi za pripravo hrane. Mladi raper bo lahko užival v glavni dnevni sobi, ki je nekoliko odmaknjena in ima velik zasebni balkon ter dekadentni kopalnici s samostoječo kadjo.

Dvonadstropna hiša ima še štiri spalnice, od katerih v oči bode glavna spalnica z ogromnim panoramskim oknom ter prostorno zasebno teraso.

Foto: Profimedia

Čudežni deček iz dežele tam spodaj

Kid Laroi je svetovno pozornost vzbudil leta 2020 z izdajo svojega zelo eksplicitnega prvenca F*ck Love, na čelu katerega je bila uspešnica Without You. Glasba mu je bila položena v zibko, saj je njegov oče uspešen glasbeni producent, medtem ko je imela mama glasbeno založbo ter kot iskalka na talente odkrivala bodoče avstralske zvezdnike.

Foto: Profimedia

Prve glasbene korake je Kid Laroi pričel pri komaj enajstih letih. Znan je po sodelovanju z Justinom Bieberjem in priredbi pesmi Miley Cyrus Without You. Pod njegov videospot za uspešnico Wrong se je podpisal igralec in zvezda družbenih omrežij Paul Logan, njegov zadnji večji nastop pa je bil na festivalu Coachella pred nekaj tedni. Dve leti je v vezi s TikTok zvezdnico Katarino Deme.

Avtor
Piše

K. Š.

Style. Več novic

New Report

Close